da ste tako azurni sredili bi malo ove stranice gospodo moderatori,a ne brisati oglas moj jer sam imao 2 u jednom podforumu!
ili radite svoj posao ili ga ne radite!
slah raport ali niko od moderatora ne obrisa oglase drugih forumasa na mom oglasu sve i svasta
smile if you fucked today
da ste tako azurni sredili bi malo ove stranice gospodo moderatori,a ne brisati oglas moj jer sam imao 2 u jednom podforumu!
ili radite svoj posao ili ga ne radite!
Ok...
Originally Posted by Nk-001
Pokusao sam da pronadjem komentar na ovo ali izgleda da ga nema. Vrlo je nezgodno sto na forumu ima ljudi koji nude stvari/usluge a imaju samo par postova ili su registrovani skoro. Sto se ne stavi min 50 postova prije nego dobiju pravo da postavljaju sadrzaj u ovom dijelu foruma? Trebalo bi biti stroziji. Da se ja pitam definitvno bi bilo manje oglasa ali bi se koliko-toliko znalo ko postavlja sadrzaj. Mislim da ovo misljenje dijele stariji korisnici na ovom forumu.
Hvala,
Marko
Last edited by redlaw; 21-03-12 at 21:12.
Trudimo se da sve oglase koji nisu u skladu sa pravilima sankcionisemo. Za nas efikasniji rad budite slobodni pa prijavljujte reportima oglase koji nisu u skladu sa pravilima.
Hvala.
Oj visoki Durmitore svih planina direktore...
oba oglasa su mi izbrisana a ovaj prvi sam pravio bas dugo i opsirno !!! molim moderatore da mi vrate makar ovaj prvi oglas za katane jer je nemoguce da ga ponovo tacno napravim ili da mi na pm posalju kopiju oglasa za katane ako je to moguce ..... a ovi oglasi stoje na forumu nekoliko mjeseci i bas sad mi izbrisaste oba... stvarno nema smisla..... ne kapiram zasto je problem da imam dva oglasa.... znam da je to novim pravilima zabranjeno pa mi zato ako mze posaljite kopiju oglasa za katane kao sto ste mi poslali za ovaj drugi oglas kako bih nesto iskombinovao... ili ako moze jednostavno mi samo aktivirajte oglas sa katanama.... ALI NIJE MI JASNO ZASTO JE PROTIV PRAVILA KAD JE OGLAS SA KATANAMA BIO U OPSTEM DIJELU OGLASA A OVAJ DRUGI JE BIO U SKLOPU TEHNIKE I RACUNARA TAKO DA TO NIJE ISTI POD FORUM???
I NARAVNO SVE NAJGORE KRITIKE ZA CHATNICK-a....
Japanske katane-maČevi najkvalitetnije izrade ! ! !
Prodajem orginal full-pack UMD igrice, i kabal, za TV za PSP-PlayStation Portable
Ovako je isla prepiska sa lucke91
(obrisana dva oglasa, dat warning, a ne infraction)
Lucke91:
Owo apsolutnoto nije tacno!!! Posalji mi linkowe za ta dwa moja ista oglasa na istom forumu!!? I zasto mi je izbrisan oglas?!
Ja:
Naslovi dva oglasa koja je dao. Ponuda da mu jedan od ta dva oglasa aktiviram, ali ne i oba.
Lucke91:
Owo su dwa newezana oglasa koja tu stoje mjesecima!!! Zalic se drugim adminima ako mi ne wratis oba oglasa!
Ja:
Link do ovog topica.
U prilogu, screenshot kao dokaz da tvoja prica da nisi prekrsio pravila nije istina .
(dva oglasa na istom podforumu, u oba si ti licno postovao istog dana, tako da nije da je jedan od njih mrtvi oglas koji je neko digao svojim postom)
Da sam drugi, makar bih se vratio na onaj oglas i dao mu stvarni infraction, ali, eto, necu.
Last edited by chatnick; 24-03-12 at 22:41.
one step at a time don’t be living on the line
i don’t need a friend i got morbid on the mind
chatnick,ja te moram pohvalit.stavio sam dva oglasa,premjestio si ih,moja greška,hvala.pozdrav.eaceful:ovo je moje iskustvo sa čovjekom.
pa sto ih meni nepremjesti nego ih izbirisa?
Pravila nalazu brisanje oglasa. U odredjenim situacijama neke stvari osim brisanja imaju smisla. Jokcu sam spojio oglase. Kad das 2 oglasa jedan za drugim i kad nema mnogo reply-eva, njihovo spajanje ima smisla jer ce se oglasi pojaviti jedan ispod drugoga u novom oglasu. Ti si imao jedan oglas sa 6-7 strana i drugi oglas koji je dat mjesecima posle njega. Nije imalo smisla da se spajaju jer se ne bi znalo ko na sta odgovara i ko se kome obraca u spojenom oglasu.
:semi-twins:Šta pravila nalažu:semi-twins: :mad:Šta sam ja uradio u tvom slučaju:mad: Brisanje oba oglasa Brisanje oba oglasa
(sa ponudom da samo jedan od njih
vratim, ako odustajes od drugoga)2 Infraction poena 0 Infraction poena (samo warning) Tekstove oba oglasa na PM da bi
mogao da daš novi spojeni oglas.Screenshot sa dokazom o prekršaju
na ovom topicu.
Ne shvatam šta ti, uopšte, još tražiš?
Na ponudu da ti vratim jedan oglas odgovorio si prijetnjom da ćeš se žaliti adminima ako ti ne vratim oba. Izmislio si razlog žalbe (da nisi imao oglase na istom podforumu), dobio dokaz da nisi u pravu i da ne samo da ti nije nauđeno, nego da si prošao bolje nego što pravila nalažu. Kad si tražio tekst oglasa (posle svega toga), poslao sam ti ga istoga trena. I opet ti je kriva strana
Last edited by chatnick; 25-03-12 at 16:00.
Zahvali novim moderatorima sto imaju zivaca... Mislim da bi vec brojao 3 mjeseca - 2 dana do ponovnog logovanja da si na mene naleceo sa takvim stavom...
Za Mr. Chatnick-a jedno pitanje:Ukoliko je rijec o upozorenju zbog dva postavljena oglasa (sto cu podrzati, iako su razlicita tematski), ZASTO MEMBER NE ODLUCUJE KOJI CE DA ZADRZI, vec se brisu uredni i dobro organizovani oglasi sa dosta stavki, koje nemamo arhivirane? Mislim da je sasvim u redu da ponudis linkove i mogucnost copy-paste. Ako mislis da je ovo previse, onda zamisli sebe u istoj situaciji. I pazi sta ces da odgovoris jer ima nas sa malo vecim stazom i iskustvom na forumima. pozz
Dr. zamisli ti kad bi mi sve vas forumase koji ne postujete pravila pitali koji vam je oglas bitan i koji da vam ostavimo. Sugestija za sve vas koji mislite da su vam moderatori krivi je da detaljno pročitate pravila oglašavanja prije nego postavite oglase.
Oj visoki Durmitore svih planina direktore...
Upravo... I upozorenja dobijate iako nije po pravilima... Po pravilu je odmah da dobijate 2 inf. poena za OBA oglasa, sto u tvom slucaju znaci 4 poena i ostajes bez 2 topica...
Mislim da je mnogo lakse da svi korisnici procitaju pravila po jednom i postuju ih, nego da moderatori opominju i otvaraju diskusiju sa 1.000 clanova svakodnevno...
I pazi dobro sto ces da mi odgovoris na ovo jer nas ima sa malo vecim stazom i iskustvom na forumima...
tako je sinko, kad cu bit ja moderator ? da pospremim ovu balavurdiju neozbiljnu i na oglase i na sex i erotiku ?
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Po pravilima je brisanje iz razloga iz kojih su ti ljudi rekli (zamisli da ti ja postavim pitanje koji oglas hoces da zadrzis, a onda ih tako neobrisane ostavim dok ti ne odlucis sto ces). Oglasi se brisu i jer je pretpostavka da ces da spojis oba oglasa u jedan. Ako neces, trazi da ti se jedan oglas vrati, i vjerovatno ce ti ga vratiti.
ok. u tom slucaju zainteresovan sam da mi se vrati oglas "Racunari, dijelovi, toneri...". hvala!
Last edited by Dr.; 28-03-12 at 12:21.
Tema ti je izbrisana jer nemas potrebnih 30 dana staza na forumu i min. 20 postova...
Zivio ti nama!
Recimo da bi valjalo podrzati ovo sa duplim temam po podforumima ali onda morate napraviti vise podforuma da se odvoje kucanski aparati, od racunara video konzole od racunara, foto oprema od racunara i verovatno puno jos preciznijih podforuma i onda necete imati problem jer je jako ruzno imati temu
P: rusku salatu, trenerku donji deo i rucni sat....
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks