tek sad vidjeh gol krauca protiv citija, bogami ga je ljepo uvalio nema sto.
da se proba u singlu nesto ko oce ili povezat eventualno sa bragom i man utd
korona 3+ (2,30) ili 4+ (4,50) - zasto je ovako visoka kvota na 3+ neznam, susreti ove dvije ekipe na koroninom terenu su do sada sve zavrsile sa 3 ili vise golova, na ovu kvotu mislim da ovo vrijedi probat..
edit: ako ova braga i united ne dodju danas nek se ubiju.... i jedni i drugi bi pobjedama skocili na prva mjesta i obezbjedili blagi razmak izmedju njih i porta i benfice u portugalu, a man citija u endleskoj.
Last edited by Shadow'91; 25-03-12 at 23:48.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
tek sad vidjeh gol krauca protiv citija, bogami ga je ljepo uvalio nema sto.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
eo 1 singl Oklahoma - Miami 1 @ 1.95
Ne, ne, ne, mis nije Tom, Jerry je Tom, a mis je Jerry!
Ko bude igra Miami ili OKC nek igra na pobjedu plus vise koseva... Dobra je kvota.
Para vrti dje burgija neće.
barem imas s cime... ja i moj drug smo se kockali danas uzivo 6 sati... i umjesto da smo tu oko 17:00PM bili u plus par stotina eura. bili smo citavih 50 eura hahaha... onda smo posli palacinke i zakleli se ili cemo izac iz kladionice sa po barem 200 eura ili nista. i na kraju nas PSG ukopa za tonu para. Na kraju on je imao 20 centi a ja 10 :lolblue:
jbt, dodjose dva momka do nas da prate juventus, vidjoh im uplacen tiket sa 500 eura. Cekali su Juve i PSG keceve...
bruka
Ceahlaul Piatra Neamt - Petrolul 2.....3.50
ovo je neka informacija od nasih ljudi koji igraju u Rumuniji...ovo sam nasao i valjda se ovo dosta prosirilo po forumima...ako zna neko nesto vise neka kaze da uzmemo parefina kvota...
Russia!
Partizan - C.Zvezda 2 /1.8 odbojka play off Srbije singl dana![]()
Russia!
Partizan vec vodi 2:0 u seriji. Znas li Mufljuz koliko treba pobjeda 3 ili 4 da se prodje u finale ?
Pada kvota na CZ, sad je vec 1.7 u meridijan
Who let the dogs out
na 3 dobijene...cz mnogo kvalitetnija i dobijaju nocas
Russia!
Ja metnuh jedan rekreativni danas
MUTD ~ 1 & 4+ @2.85
Ajntraht ~ tm2 2+ @1.85
Granada ~ 3+ @1.85
Braga ~ 1-1 @1.90
Plzen ~ 1-1 @1.90
2 puna mjeseca ako ne i vishe chini mi se ne dobih centa, havarija totalna.
cz 1.8 sporting
eo ja juce uvatih odd grenland 4+ i juve 1 danas jos cekam bragu 1 (pobrkah dane mislo sam da su juce trebali igrat)...
a ispostovacu ti i ja ovaj tiketic ljepo mi izlgeda![]()
Anderson-Fish Tacan broj setova 3 @ 2.05
Je li neko uzimao parove sa ovog servisa? http://olicbet.bloger.hr/
Večeras ću vrlo rado da probam Toronto kući protiv Orlanda.
Vratio se Andrea Barnjani, razbili su Njujork (jedini poraz pod novim trenerom, nakon pet uzastopnih pobjeda) i izgubili u posljednjoj sekundi produžetka od Čikaga.
3.60 kvota u Meridijanu, 1-1 kvota 6.00
Jedan podatak za vjeovali ili ne, ili epic fail (kako ko voli :-) ): druga na tiket, uplata 100 € bacio liverpul 1x, kvota 1,06.
:-D
Da mi je bio blizi kad mi je to rekao samarao bih ga do iznemoglosti, i moje i njegove! :-)
Da se i danas nesto prati
velez 2-1
petrolul 1-2
vendam 2-1
wohlen 1-2
sistem 2/4, uplata 3e
Jedan dubl od mene
Tenis, Miami
Verdasco - Almagro 1, @1.75
Wickmayer - Wozniacki 2, @1.45
Who let the dogs out
There are currently 58 users browsing this thread. (0 members and 58 guests)
Bookmarks