Nemojte bas tako,dao je sve od sebe.Ozbiljno.
mirko danas protiv intera jedan od najgorih igraca...
Nemojte bas tako,dao je sve od sebe.Ozbiljno.
Vučinić je bačio neke lopte noćas i nije bio u ofsajd nijednom za razliku od Vidala nego je imao onu očajnu reakciju na loptu Del Pjera pa ga je Konte odma zamijenio ali ni zamjena se nije proslavila nego promašila još veću šansu :P
deuscroix
cudi me da ono mirko promasi, mislio sam krenice korak dva a on ka avetan mlatnu je po sredini
Mene ne cudi pravo da vam kazem.
a tipicni Vucinic ljudi. 3 odlicna meca i onda ga nidje, sprda se itd. nije bio los ali nije mi jasno da ne moze da veze 10 dobrih meceva... to je njegova najveca mana.
to je psiha njegova,i luda glava niksicka.Da moze to bio bio odmah ispod mesija i cristiana ronalda.
1908.
on je veceras igrao na talase, nije toliko los bio. podjelio je par lopti i to dobrih. nije mu par driblinga uspjelo, vracao se jedini kiks mu je onaj promasaj. mada se zbunio jer je mislio da je u ofsajd pa je sutnuo kao preko q. sutnuo je kao da ga ne zanima
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Ivica Osim je jednom pričao za Deja kako bi strahovito psihički padao svaki put kada mu prvi dribling ne prođe i da ga je zato zamjenjivao, jer je znao da poslije toga neće ništa učinjet.
Čini mi se da je Vučinić identičan u tome, sinoć mu je golman branio zicer i Konte ga odmah vadi jer zna da se presmorio toliko da se neće vratit. Loše je bio ušao u meč, Maikon ga je u početku dobro zatvorio, nisu mu prošli driblinzi, pritom se i vidjelo da je gladan slave. Dignuli su ga u nebesa italijanski mediji prije i nakon meča sa Milanom. I vidjelo se da se malo izdigao iznad ekipe, ladno je u jednom trenutku odgurnuo Marchisia i uzeo mu loptu krajnje nepotrebno.
Ali uprkos tome Vučinić je i sinoć pokazao koliki je genije kad je pregled igre u pitanju, kakve lopte dijeli i kakve akcije izmisli. Pored Pirla je najlucidniji igrač Juventusa. A kad je onaj promašaj u pitanju, ja sam imao osjećaj kao da ni on, kao i svi drugi ne vjeruje da ono nije bio ofsajd, i kao da je imao trenutak više da reaguje nego što mu treba. Da je opalio na prvu, instinktivno ne bi bilo greške.
I hvala bogu te nije kao u Romi gdje se Toti pitao i gdje gnjili Ranijeri nije uspio da uspostavi nikakav red, već ga Konte tretira kako zaslužuje i očigledno je dovoljno pametan da zna kako da radi sa nekim ko je tako ćudljiva i problematična psiha.
U svakom slučaju Mirko igra sjajnu sezonu, golovi su manje bitni, mnogo manje mu varira forma nego u Romi prošle godine. Navijam za njih da osvoje skudeto jer bi očigledno Mirko bio jedan od najzaslužnijih za trofej.
A izgoreću od nervoze dok Brnović ne kapariše ovoga Kasalicu. E ljudi, koja greota na ovakvu selekciju sa nekoliko istinski neponovljivih talenata kakvi su Mirko, Joveta, Savić... Pa onda i vrlo kvalitetnih igrača popit Baše, Simona i ostalih, da mi imamo brava za selektora. Da je neko sposobniji vrijedilo bi dizat kredit za Brazil.
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
ja mislim da bi on, mirko i stevan bili pravi
nesto mi izgleda bolji od beciraja neznam...
Treba i njega i Kasalicu zvat. To bi i njima samima puno značilo jer bi mogli bolje da se prodaju a samim tim i napreduju.
A treba naravno , josh kad pogledash godine Delibashicu i Damjanovicu koji ce vjerovatno josh ovaj ciklus odigrat a niko se od ovih iz mlade ne nazire za sad , taj Nikolic bi mogao bit opcija ako se razvije josh , Mugosha isto tako ali do tad ima josh vremena, ova dvojica su koliko toliko formirani.
Josh samo ovi slijepci iz FSCG da se sjete da ih kaparishu, i shto kazesh obezbijedili bi im lakshi i bolji transfer kljucan za dalji napredak u karijeri.
"Kujović mi je rekao da bi igrao za reprezentaciju"
http://sportsport.ba/bh_fudbal/kujov...cijuquot/77311
Naravno da treba zvati i Kujovica i Kasalicu, i onog Bojovica koji ce sa klubom sledece kolo (mislim) ako pobijedi da matematicki obezbijedi ulazak u Belgijsku prvu ligu. A pogotovo ovu prvu dvojicu ne treba ispustiti-odmah ih zvati za Belgiju. Nego, znajuci Tetejca, opet ce zvati sve iste igrace, opet ce onaj ignorant Damjanovic da provede 90 minuta na terenu jer je lik, ima kul nadimak i gine za ekipu, a Kasalica ce uskoro igrati za Srbiju, pa ce doc par likova na forum da ga nazivaju izdajnikom...
Ovo je poluironija, naravno-ali se sve jedno pribojavam slicnog scenarija. Stvarno bi dobro bilo da ne bude ovako-ova dvojica su mladi shpicevi koji mogu da nam rijese tu poziciju na duzhe godina.
Deserve's got nothing to do with it.
najavio je brna da ce biti 2-3 nova igraca... pa da vidimo
A neće dati no će zvat ove mlade, da ih kaparišemo...
Ima li što od one priče da se na prvi meč mlade CG dođe u nekom pristojnijem broju na tribine i kaže Vlaisavljeviću ono što treba da mu se kaže?! Mislim da bi to morali da uradimo! Zna se da navijači nijesu glavni, i ne pitaju se direknto, ali možemo nabit kakav-takav pritisak i da se malo obrati pažnja na čovjeka koji nam talente apokaliptično zakopava.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks