A jeste li culi za ona dva brata sto su prije 15 dana dobili s 2 eura 30 000 ali su im isplatili samo 10 000 jer je to max.Rade na televiziju a igrali su u Lob.
Evo ovakvu sam pricu ja cuo.
A ko zna kolko je tu dodato.
danas me bacise italijani na tiket dje uhvatih dortmund 7+ @ 26.00
da ne povjeruje covjek. ne mogiu lacio gg uhvatit a dortmund 7+ bez problema.
![]()
A jeste li culi za ona dva brata sto su prije 15 dana dobili s 2 eura 30 000 ali su im isplatili samo 10 000 jer je to max.Rade na televiziju a igrali su u Lob.
Evo ovakvu sam pricu ja cuo.
A ko zna kolko je tu dodato.
Jeste li culi za onu babu sto zivi na zabjelo, sastila nekom djetetu tiket i on dobi 10 hiljada eura i nije joj da bez 50 ....
Para vrti dje burgija neće.
Zasto 90% tih ljudi koji dobiju s euro ili pese centi po 7,8-10 iljada zive na Zabjelo???
Pitam se.
Krenulo je krenuloOlypmiakos,valerenga(stari dobri norvezani)..juce watford, torquey..bravo momci bravo
![]()
Bilbao 1-1
Milo mi je.
to juveee !!!!!
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
[1/1]
0938 25-03 20:45:00 Juventus-Inter
Konačan ishod 1 1,65
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
a sto mi je milo sto juve dobi DEL PIEROOOOOO ! slusam danas nekog lika u kladionicu veli on prekinuce inter seriju neporazenosti juvetu hjahahah![]()
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
ja cu na nervno zavrsit od kladionice nocas
igram za vadjenje
viljareal go
bordo go
lakorunja 2-4
i porto gabelji glibavi 2 @ 1.35
nece da daju go,da napadnu, proseravanje zesce...
zato je braga sutra kec ko kuca.. sad moze da preuzme prvo mjesto! doduse kvota je smjeh al sta da se radi
Ne pamtim grdjega vikenda.
od nocas. pauza do subote. majku vam u drob *****!
Nemam mira.Eo nocas rijesih da batalim ali odma razmisljam sto cu u LS igrat.
moj savjet za sledeci vikend... umjsto sto uplatite po 20,30e ili koliko vec odite u kristal, pojedite porciju popeka, napijte se i banjaaaaa![]()
Rekao sam da cu da gadjam samo limite, bio sam blizu ...Prvi tiket kvota 618, a na drugi 1181
![]()
![]()
There are currently 60 users browsing this thread. (0 members and 60 guests)
Bookmarks