vala baš,a kroz stari grad miris kanalizacije štipa za oči,leleee:cower:
tako ti je to kad odes u grad sa takvom kulturnom bastinom![]()
Who let the dogs out
vala baš,a kroz stari grad miris kanalizacije štipa za oči,leleee:cower:
Koji je najpovoljniji taxy u pg?
Svaki samo nemoj ulazit u President![]()
---Chelsea Fc---
hahahaha,hvala brate.:02.47-tranquillity:
Najpovoljniji je Taxi Peugeot da ja znam.. Start im je 0.90 Euro
skupo....:subdued:
Ima ih dosta sa 0.35/km, a Hit ili Peugeot imaju minimalnu od 0.9 eur.
Kako su krenule cijene goriva jos malo ce taxi biti jeftiniji od voznje svojim autom.
sale molim te koji je sa 0,35.jeftinije je onda ostavit auto neđe i taxijem po gradu.pozzzz
In taxi ima cijenu voznje 0.35e/km meni se cini...
Sto se tice profesinalnosti meni je najbolji RED taxi...
Para vrti dje burgija neće.
Kako je mene prije neko vece ubio sa pricom neki u Pezo taksi. Ao, ao, ao. Kad smo stigli na odrediste, sjedio sam u auto jos 5 minuta da mi zavrsi pricu sto je poceo.
But if you never try, you'll never know..
Najbolji je po meni PG taxi, sva su im kola cista i normalni su vozaci, ali se ja vazda vozim City-jem jer imaju besplatan broj
nije mi jasno kako im se isplati da voze 35 centi kilometar kroz grad, nek im trosi auto 7 litara nafte to je 9 eura na 100 km, 9 eura amortizacija to je 18 eura odnosno 0.18/km, dok plate vozaca osiguranje poreze dispecere i cuda..?!
She is only here to annoy herself!
Vozaci rade na %. Oko 30% je njihovo koliko ja znam, mada vjerovatno to varira od firme do firme. Al to ti ne bude 35centi/km, racunaj zaustavljanje na semafor, guzve... Dosta puta se desi da otkuca 70-80 centi a ti placas minimalnu 1.2e ili 1e zavisi kako koji. Ne boj se ne rade za dzabe.
Para vrti dje burgija neće.
Svi pricate o cijeni km, a racunate li vi min cekanja? koji varira od 10c do 20c i koji vam kuca na svaki semafor, svaku guzvu, tj svako zaustavljanje,
nekad vam vise otkuca to cekanje od kilometra, da ne pricamo o voznjama po 500m kad se naravno placa minimalna a ni km nije presao s tim...
ima tu cakica dosta, isplati se itekako, samo ko zna da radi...
...divlje kose, tamna oka dva
cvijet bez korjena
ples je sve sto zna...
vala tima sto se voze 500 metara taxijem bih trostruko naplacivao(osim ako su nepokretne osobe u pitanju)
She is only here to annoy herself!
Sto mi je prica jedan iz taksija, sjela baba u taksi i oni na semafore ,kolona duga i vozac dok ceka sve turira po malo, i baba primijetila da ono otkucava po 5 centi sve i kaze "Sinko lakse malo s tim gasom" xaaxaxaxaxaxaxaxaxaxxa
---Chelsea Fc---
koji je najjeftiniji taxi? koliko voze od bus stanice do aerodroma
Peugeot taxi 19723. Nema start i 0.4 eur/km. Minimalna 0.9
Do aerodroma 5-6-7 eur
Last edited by Sale; 22-05-13 at 08:41.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
a ti su mi najstrašniji, takve reklame cijena, al natakare oni onaj 'pičač', pa ti račun dođe taman ka' kod ovih skupih..Par puta mi se to desilo sa njima 'najpovoljnijima'..I 'Bum' te vozi za 5 e do aerodroma...I dalje sam vjerna njima..Nikad nijednu neprijatnost ne doživjeh s njihovim vozačima...
Sell the Vatican, Feed the World!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks