da se proba:
soldado 1+ (2,10) i 2+ (7,00)
a sad mi jos twente gubi.. extra!
edit: a eindhoven 1:1
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
da se proba:
soldado 1+ (2,10) i 2+ (7,00)
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
eindhoen @#%*&#%@(*%^(&*#@!^%(@#*&#^)(*&@#^)(*&@
O kladionico,o zacarani kruze
danas bio u neki posa', i bzv pogleda kvote, i reko za nocas cu odigrat Milan Real, Barselona, Palermo i Valensiju,vidjeh posle da je Milan poceo u 6, i gubi, i reko uh dobro je da ne uplatih, eeeee ubicu se ako dodje, al zato kad sjutra odigram 10 tiketa necu ni na jedan dobit....
Para vrti dje burgija neće.
Salke mi prosao 1,ali zato Eindhoven razocarao.Prastajte svi koji ste ga odigrali,ne znam sta covijek treba da nadje,kakav info da bi dobio neke postene pare na kladionicu. Sto zaradih na Salke,Eindhoven mi sve prosu',naHebem im se majke raspale. Sto je zalosnije,Telstar u zadnjih 10 niti jedan X i bas sada nadjose da igraju,raspali se od raka pizda vam materina. Jos jednom izvinjenje svima koji su igrali.
Ja odigrah danas posle dugog posta sledece:
Stouk 2+
Herenven 1
Den hag 2+
Bazel 1
Milan 1
Palermo 2-4
Real 1
Sporting 1
sa 10e
1 Real Madrid - Over 5.5 Real Madrid v Real Sociedad
(Home Team Goals)24/03/2012 None 3.25 Lost 2 Draw Palermo v Udinese
(Fulltime Result)24/03/2012 None 3.20 Won
Multiples Doubles 1 10.00 10.00 94.00 0.00
Ovo na poluvrijeme odigrah, smradovi dadose 2 brza u drugom i kraj, prc...
Naplastio si se ti vidim ja, šim se 10 kvota igra s 10 eura.![]()
Haha, pravo da ti kazem slucajno copy-paste uradih sa uplatom, to inace nikad ne radim i nisam htio da prepravljam, ali to prvo forumasima zapane za oko![]()
toulouse i psg bi "trebalo" da budu kecine sutra...
toulouse bi pobjedom smjenio lyon sa 4 mjesta, a psg montpellier sa 1
mada ce bit jeben mec i za jedne i za druge.... auxxere je izdrzo u goste kod dosta jakih ekipa, jeli toulouseu dovoljan motiv da ce preuzet to 4 mjesto neznam..
levante 1 (2,10) - valenica je danas kiksala protiv getafea i levante bi se pobjedom izjednacio sa njima, mislim da im netreba veci motiv od toga.. uostalom levante je dobar na svom terenu 8-3-3 24:14 iz zadnjih pet utakmica imaju 4-0-1, osasuna se u gostima solidno drzi uglavnom zahvaljujuci velikom broju nerjesenih meceva 1-8-4 11:28 u posljednjim pet utakmica imaju 2-3-0
da li ce danas da dodje kecman pitam se
http://www.betexplorer.com/soccer/sp...atchid=6796136
braga 1 (1,30) jes da je smjesna kvota al ako se poveze s necim moze malo da digne kvotu, benfica je kiksala u proslom mecu, tako da bi braga pobjedom u ovom mecu preuzela 2 mjesto i otisla na 2 boda razlike od benfice... jeste da je akademika prije nekiliko uspjela da uzme bod portu al nevjerujem da ce to ponovit danas protiv brage.. braga na svom terenu ima velicanstven ucinak 10-1-0 19:7, takodje u zadnjih 10 utakmica imaju 10 pobjeda, u odlicnoj su formi i trebalo bi danas da uzmu sva tri boda. akademika se ne drzi lose, sto moze da zahvali velikoj kolicini nerjesenih rezultata, u zadnjih 10 utakmica imaju 0-6-4... takodje ukoliko porto kiksa (sto je doduse tesko) mogu da se nadaju da ce preuzet prvo mjesto.
Lagano dolazi to sto si rekao. Kao i Partizan 2-2 .
Para vrti dje burgija neće.
Ja još ne mogu da vjerujem kakav je ***** od ekipe ovaj Leverkuzen...
momci meni ovo lici 3 za 3
http://www.betexplorer.com/soccer/it...atchid=6812051 ,sto mislite vi o tome ?
There are currently 15 users browsing this thread. (0 members and 15 guests)
Bookmarks