da isto se desava i u R i u D a sta je to TC?![]()
Da li se isto dogadja u R?
Ako je odgovor DA, onda je u pitanju TC.
TAKUMI
da isto se desava i u R i u D a sta je to TC?![]()
Tork konverter.
TAKUMI
to mora da je ovo http://forums.audiworld.com/showthread.php?t=1751249 ...Koliko kosta otprilike popravka istoga?Vidio sam da ulje curi iz mjenjaca i mislim da nema ulja u njemu moze li biti da je nesta drugo?Jutros nije mogao uopste da krene nigdje a ispod njega je imalo ulja?
To je to.
Ali kad kazes da curi ulje onda je moguce da je to problem. Automatski mjenjac ne "fata" ako nije ful.
TAKUMI
Aj da vas pitam odje znacete vjerovatno...
Kad tamnim stakla na kola,koje mi sredstvo preporucujete da prskam a posle istiskujem to isto ? Probao sam sa raznim mjesavinama i cesto mi se desi da mi ostanu tragovi ono od te tecnosti i to se posle na sunce vidi... dal da kupim ono sto se sipa za stakla,dal nesto drugo ?!
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Da li je neko zainteresovan da vidi (slike) kako se ugradjuju xenoni?
TAKUMI
ne![]()
they share a look in sileNce and everything is understood...
Postavi,ne moze da skodi,a cim ne skodi znaci da koristi![]()
TS ima premalo prostora oko farova a nesto mi se ne svidja kad se vide ti balasti...
Prvo, branik dolje:
onda i far (premalo prostora tu za balaste):
ubacimo sijalice i onda se igramo se zicama:
montiramo far i balasti padaju dolje, ispod fara/iza branika:
3M trakom zalijepimo sve:
Ovo je totalno seksi, i sto je fora, tu uvijek bije hladan vazduh, znaci nema pregrijavanja:
Sad, lijeva strana, zalijepimo reset-ere za drzac od SAP pumpe (prvo donjeg i onda gornji ide na njega):
E sad, balasti, jedan za drugog, prvo 3M trakom:
onda i sarafima:
njih zalijepimo za reset-ere, naravno, trakom:
i dolje male crne kutije:
4h posla!
TAKUMI
koliko ti je garancija za ugradnju :P
Sve je to lijepo što ste vi uradili, i vozaču tog auta put je dobro osvijetljen, ali zato onima koji dolaze iz suprotnog pravca treba oči da ispanu.
Trebalo bi uvesti poseban tehnički za auta koja imaju ugrađene aftermarket xenone i ne bi trebalo da im se dozvoli registracija auta i upravljanjem istim dok ne riješe to na pravi način. Evo slike šta treba ugraditi, a siguran sam da na netu ima masu klipova, koji objašnjavaju kako pravilno ugraditi prjektore.
http://www.hidxenon.rs/upload/_proizvodi/1277a.jpg
A znaci fabija ugradjuje xenone u halogene farove...
Njak Njak Njak
zivio xenon,progledao sam
Ljudi, auto je stvar, izmisljena, koncipirana i napravljena da sluzi covjeku, a ne covjek njoj.*
*Sa posebnom paznjom tretirati vlasnike Bertone serija auta, znaju biti opasni za sebe i okolinu, lazu, duzni ostaju, izbjegavaju, izvode nesto sve, glume, cudo
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
Gdje mogu kupiti prednji znak za opel astru g? Samo ona siva plastika - znak.
Kontaktiraj nick Gorostas, om ima jednu, od Bertonea, dace je za male pare
I nisam zidar, ali eto
Stari, 4 eura, za cevape kod cipa, i neka momak nosi masku, ja cu ga povest na parking da mu pokazem dje je auto, samo ako bude umio po mrakuJe li vam osvijetljen parking?
![]()
I nisam zidar, ali eto
volio bih da vas vidim, da dodjete sa alatom i priborom, kad ono tamo
nigdje znaka
Njak Njak Njak
Sjutra dan ista pozicija, kola na klocne![]()
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Felme od Jaudija...
TAKUMI
There are currently 20 users browsing this thread. (0 members and 20 guests)
Bookmarks