Middlesbrough sugavci dabogda ispali iz lige
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Jedan od onih dana, valjda.
Arsenal - Vila 1-1
Bolton - Blackburn DU2+
Sunderland - QPR GG3+
Reading - Blackpool GGP
Swansea - Everton GG
Za ne vjerovat', drugi put u godini da ne daju gol doma.
Sjajno.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
popravni
salke gg3+
las palmas gg
sporting 3+
KVOTA 6
Roda-Vitese GG3+
Salke 04-Leverkuzen t1 2+
Telstar-Eindhoven 2 @1.9
Telstar ne strepi od ispadanja iz lige,jer niti jedan amaterski klub iz Holandije ne zadovoljava standarde igranja u 2. ligi. Za danasnji mec imaju veliki problem sa igracima,Marveggio i Schenke su suspendovani,dok Correia, Bilgin, Ornoch, Fafiani i Grootfaam povredjeni. Rijninka najvjerovatnije takodje nece biti spreman za danasnji mec. Telstar ocajno igra kuci,imaju cak 7 poraza i primili su 25 golova. U zadnjih 10 utakmica,imaju cak 8 poraza i 2 neresena meca. Nasuprot njih Eindhoven je u dobroj formi,u gostima igraju dobro sa 7 pobjeda,3 nerjesene,3 izgubljenje. Na klupi je dosao Erik Kuman,sto predstavlja dodatni podstrek i svakako bolju igru Eindhovena. Iz medjusobnih meceva mozemo vidjeti da su imali i jedan vid saradnje. Telstar u mec ulazi izvan forme i ambicija,dok Eindhoven sve suprotno. Uz sve navedene informacije ne vidimo nista drugo nego pobjdeu Eindhovena. Srecno!
Milan 1 2,20 live bet365
Cudno mi da u 56. min Luis Enrike izvodi Totija i Borinija, a 1:1 rezultat O.o
oce li dobit ovi milanezi ? gleda li ko utakmicu ?
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Messi cudotvorac.
![]()
Para vrti dje burgija neće.
samo padoh arsenal gg
ne želim oplakivanje.....sve što očekujem je očekivanje
Igram
Milan 1
Lil daje 2+ golova
Norič GG
Bolton GG
Hofenh. GG
Šalke GG
i čekao bih Udineze GG...
Sa 1e za 40 i nešto.
Pa stvarnoooooooooooo. :mad:
A nisam je igrao mjesec dana.
padosmo na isto.. i ja ceko salke gg
There are currently 75 users browsing this thread. (0 members and 75 guests)
Bookmarks