Kao za inat ,sad kad mi treba google play...ne radi.
Mora da je neki veliki nesporazum...
Meni na ICS nije radio sad na 2.3.7 radi bez greške...
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Kao za inat ,sad kad mi treba google play...ne radi.
Last edited by zeks; 24-03-12 at 13:16.
mene zanima ako se rootuje telefon gubi li se garancija ?
malo prije cuh da se gubi, pa da potvrdim odje sa nekim.
Gubi se garancija, ali ga mozes vratit u stanje prije root-a ako ti treba da ostvaris garanciju za servis
Sent from my Nexus S using Tapatalk
two things are infinite:
the universe and human stupidity;
and I'm not sure about the universe
Moze li mi neko pomoc oko update za galaxy s plus. Probao sam da ga updajtujem preko ROM menagera, ali kad stisnem install ROM form SD card ukoci se i pise da izaberem force close ili wait.
ko oce za galaxy s2 ovakvu futrolu novu http://www.tvc-mall.com/uploads/deta...I9100-05-2.jpg, moze da je kupi kod mene za 8 eura... imam ih dosta na lager. ja je koristim extra je...
imas li za ace ?!? i imal neka fora da se prave folderi za sms-ove ?
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
HTC HD2 android 2.3.7 radio normalno 3-4 mjeseca i daans odjednom se ugasi i kad se upali sve dodje lijepo do home page i radi ali nista nece ni tac ni nista i kad se ekran ugasi da ga upalim nece sta moze biti
a ugasio se dok je na punjac bio
dje ga je verbalni? zna li se oce li DHD/DS, kad dobiju ICS, dobit i Sense 4.0?
Imam dvije stvari da pitam:
Recimo Gmail, brojevi u kontaktima, postoji li sansa da se to nekako uveca jer je to sitno za mikroskop
Druga stvar je, kako da mi se kada idem na internet otovri uvijek Google a ne poslednja stranica koju sam otvarala pa i nakon nekoliko dana nekoristenja.
evo pogledaj odje...
mozda ima i bluetooth....
http://www.dhgate.com/wholesale/search.do?searchkey=Google+Android+Robot+Mini+Spea ker&catalog=&freeshipping=1&wsize=1247
kako da skidam aplikacije hakovane za android) i kako da ih instaliram?
Ocu bratu da rotujem telefon,nasao sam neki rom ali moram da karticu da dijelim na vise particija.
Posto nemem citac kartica,sa kojim programom to mogu da odradim direktno na telefon.
I slobodno preporucite neki rom za desire
Last edited by kambodza; 02-04-12 at 11:49.
Budućnost
pretpostavljam da moras da kreiras EXT particiju??? ako je tako onda to radis iz samog recovery-ja...
Moze i preko ROM Manager-a, ako se dobro sjecam.
pi*ka i po
interesuje me kako da skinem tapatalk?
sta pricas to
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
Interesuje me kako da skinem tapatalk, probao preko aptoide ali trt nece. Dajte neki link za free tapatalk
?udno, ja sam ga lagano skinuo sa aptoida...
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk
meni nesto nece.
Ocu da ubacim ovaj rom na desire
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=971904
tu se sad pominju GSM & CDMA rom.
Ja pojma nemam sta to znaci,pa me zanima mogu li skinut bilo koji od ova dva ili ne i kako da znam koji odgovara.
Budućnost
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks