E jebiga brate... doce ovdje 1 svakako..steta!
Reims, kec. poklon kvota... ne odigrah nista
koja je kvota bila na monako i reims?
trpajte pare uzivo na hamburg sledeci gol, ko igra preko racunara![]()
e i ja odigram
ekscelsior 1 2.2
monako 1 1.9
le man 2 2.9
sedan 2 2.5
i izbaci me le man
sa 2e za 60e
bice bolje sjutra :-)
sjutra opet yeovil 2-1![]()
Sto mi radi uzivo kladjenje,svaku noc padam na po jedan gol.
A sutra ima da ih ugasim ***** immaterina.
Ocu *****c
ko prenosi tenis Miami ?
Ajde kao prosli vikend ovi vidjeniji kladionicari da predloze po 1 par.
Jedno 5-6 parova, sa analizom po mogucnosti. Prosli put nije bilo lose, mislim da je samo Cirih promasen.
Tu es mon héro!
Bilo bi lijepo ako neko može da mi napiše kvote iz Olimpa za:
Arsenal DU2+
Sanderlend DU2+
Sautempton DU2+
Verder DU2+
Hvala![]()
Werder X2
Aarau - Winterthur 1
Russia!
Mufljuz dao predlog, neka stave po jean black, shadow i kako se zove lik sto daje stalno informacije odlicne, da sam ja vidio do sad je masio samo 2 puta.
Tu es mon héro!
Lovcen je 1 kao kuca ali su ga jos juce blokirali u Olimpu a bila 2 kvota,u sansu i sporting 1.5
Salke-Leverkusen 1 @ 1.90
Salke je nekoliko proteklih partija odigrao zaista impresivno postigavsi minimum po 3 gola na mecu. Huntelar u ovome trenutku djeluje nezaustavljivo,i postize golove sa lakocom. U tandemu sa RAulom i Farfanom zaista djeluju nevjerovatno! Za ovaj mec trener Salkea i dalje nece mci da racuna na povrijedjene Howedesa i Metzeldera,ali Papadopulos i Matip zaista fantasticno obavljaju posao. Leverkusen sa druge strane,igra ocajno i izgleda da je za ekipu sve nizbrdo krenulo onim porazom od Barselone nevjerovatnim rezultatom od 7-1. Zatim su uslijedili porazi od Volfsburga i Gladbaha kuci. U ekipi Leverkusena nece biti nekoliko bitnih igraca kao sto su Sam,Balak,Bender(mozda i ponajbolji igrac ove ekipe),kao i Corluka. Sve idu u prilog pobjedi Saleka i vjerujem da pobjeda domacina ne bi trebala da izostane.
There are currently 70 users browsing this thread. (0 members and 70 guests)
Bookmarks