a sto neki igraju rumune? pa oni su gori od turske lige. sto dalje od njih
a sto neki igraju rumune? pa oni su gori od turske lige. sto dalje od njih
Sinoc jedan gol,nocas jedan gol,prije 3-4 noci isto jedan gol.Moracu da stanem malo.Dan-dva.
sjutra ujutro
Adelaida - Melburn 2, @2.60
Who let the dogs out
danas ovako:
eindhoven 2 (1,80)
molde II> (1,94)
benfica gg (1,86)
------------------
i u singlu ili s necim, kako ko oce, da se proba:
w. lodz 3+ (2,30) - zasto je ovako visoka kvota neznam... ali dueli ove dvije ekipe najcesce zavrsavaju sa 3 ili vise golova i mislim da ovo vrijedi probat
http://www.betexplorer.com/soccer/po...atchid=6781980
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
David Nalbandian-Janko Tipsarevic 2 @ 2.00
David Nalbandian je zaista odigrao fenomenalan turnir u Indian Wellsu,izbacivsi nekoliko zaista dobrih igraca medju ostalima i danasnjeg protivnika Tipsarevica. Medjutim,na ovome turniru se moze vidjeti da fizicki nije spreman za jso jedan takav poduhvat i da ovaj turnir nece biti uspijesan kao prethodni. U prvom kolu je izbacio Darcisa,namucivsi se i uzevsi mu samo jedan break. Nasuprot Nalbandiana je Janko,koji je malo kolebao sa formom,mucio sa nekim igracima koji su dosta slabiji od njega,ali na zadnjem turnitu u Indian Wllsu he ponovo poceo da igra kako zna,ali u tome mecu protiv Nalbandiana jednostavno nije imao sta da trazi. Danas je sasvim druga situacija,umorni i iscrpljeni Nalbandian protiv visoko motivisanog Tipsarevica,i mislim da pobjeda Janka ne bi trebala da izostane. Srecno!
1:8 u kornerima al rezultat koma
nadao sam se da je adelaida umorna poslije meca azijske lige sampiona prije par dana. ili melburnu nije ni trebala pobjeda to sad gledam na zvanicnom sajtu australijske lige, vec su obezbjedili play off al stvarno ne znam kako, a domacini se bore za opstanak, na kraj ovo je i najrealniji rez. ili njihov interni dogovor![]()
Who let the dogs out
oce li se traktorisat sto danas momci ?![]()
Jedan vikend tiket,moram uvrstiti 2 italijanska X-a Atalantu i Chievo,pa sto bude.Moguce da su kladionice napravile navlakusu ali mislim da ce doci oba meca X,jer kad italijani namjeste X nema vise premisljanja i "otkaza"
Pet 20:00 Emmen-Fortuna Sittard 2 1.75
Pet 21:45 Olhanense-Benfica 2 1.47
Sub 18:00 Salke-Leverkusen 1X 1.22
Sub 18:00 Malorca-Barcelona 2 1.25
Sub 20:00 Real Madrid-Sociedad 1.13
Sub 15:00 Lovcen-Bokelj 1 1.60
Ned 12:30 Atalanta-Bologna X 2.60
Ned 15:00 Chievo-Siena X 2.35
Ned 15:00 Genoa-Fiorentina X2 1.46
Ned 14:00 Doxa-Levadiakos 2 1.70
ja bi ovaj tenis malo probao, pun mi je racq fudbala i prelaza
Jirgen Melcer bi danas mogao ladno da izgubi, ne svidja mi se njegova igra uopste u poslednje vrijeme, gledao sam ga na indian wells, igrao je kao starac
kvota na Robina Hasea je fina @2.50
Nalbandian - Tipsarevic totalno nepredvidiv pobjednik meca. Ocekujem dosta gemova, preko 22.5 @1.90, vjerovatno se bude igralo tri seta ali prva solucija mi je bliza
antwerp 1 (1,55)
le havre II> (2,02)
laval 1x (1,288)
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
meridian pomalo uvodi novitete na sajt.. sad ima live stream na neke meceve.. fino fino
Moj tiket za danas:
Kambur - Den bos 11
Maklsfild - Barnet 0-1
Helmond - Go ahed igls 1
O. almere - Top os 1
Volendam - Sparta 0-2
Volfsburg - Hamburg 1 i p2+
Sistem 4/6 sa 5e
Crni ne stigoh ovoga hessea
nalba i tipsa 7/5 prvi set ...dobro su poceli
da se bapro na tnosi
villem ll dp11;2-1
monako dp11;2-1
Last edited by dr dn; 23-03-12 at 18:21.
Dagenham & Red. - Accrington 1/2.50
Russia!
nemoj se opustat previse mufljuze. pratim ih dosta dugo... mozda dodje ali je rizicno masu
kako bijedno izgubi nalba... 3-2 vodi drugi set i izgubi 6-3 ... dodjavola
NHL: Nju Dzersi-Toronto X2 @2.00
ljudi cerajte villem uzivo ako moze...ide mi 2/1 za sad
evo ga 1:1 vec . nece 2/1 :P
ne mogu da vjerujem u 44'
Last edited by dr dn; 23-03-12 at 19:48.
There are currently 78 users browsing this thread. (0 members and 78 guests)
Bookmarks