zasto ne izostre sliku na arenu sport 2 i na arenu sport 3 .....na arenu 1 i na arenu 4 je dobra...
Oni salju takav signal. Extra TV samo pakuje ono sto dobije od emitera.
Extra TV je ka DPS,svi ga pljuju a svi ga imaju.
Sale, vi treba da radite u interesu korisnika. Nema toga oni salju ovakav signal, oni salju ovaka ili onakav zvuk, sliku....
Mi placamo vama a vi njima (emiterima), pa shodno s tim mi se zalimo vama a vi treba da se zalite njima sto placate a dobijate nekvalitetan signal (video ili audio) koji kao takav distribuirate korisnicima. Nadam se da ne grijesim, ali emiteri su duzni da vam prosljedjuju iole kvalitetan tv signal ako su vec sklopili kakav takav ugovor sa kablovskim operaterima, a kablovski operateri tj vi treba da im skrecete paznju na ono sto dobijate u odnosu na ono sto im placate, naravno sve to ako radite u interesu korisnika.
sorry za ovo ali valjda treba da bude tako.
Who let the dogs out
Normalno da postoji komunikacija sa emiterima i da se od njih trazi maksimum kvaliteta da bi krajnji korisnici bili zadovoljni. Koliko puta sam samo i na osnovu vasih prigovora (16:9... teletext...) urgirao da se problem sto prije rijesi. Obavezno prijavite na 1500 cim primijetite neki problem.
Generalno lako je "primjetljivo" da kada se jendom prođu svi kanali ima onih koji su blurovani. Onaj ko ih prati preko zemljakse televizoe ili Total TV -a zna da mogu mnogo bolej da izgledaju.
Niko ne kaže da se ti ne trudiš na kraju krajvea ne vjerujem ni da si posebno plaćen za ovo, ali sa druge strane tešk je operatiram na 1500 objasniti da slika ne valja...
HBO Go Ctoatia - nova verzija za iOS.
uzeo sam danas onaj media receiver 300 za extra tv sto dodje ali mi je na njemacki pa zna li ko kako da ga prebacim na eng jer se ne mogu povatat ovako.. ?
trzaj..
A vazda li nesto *****te...sto hbo go ne moze da se koristi u Srbiji? Na sajtu pise da je bitno da se nalazi u ExYU i Bugarska...ufff
Sent from my iPad2 using Tapatalk
Sale, USB? Give me fresh informations!
kad snimam jedan hd kanal ne mogu da gledam nijedan drugii hd kanal a mogu ostale, zna li neko nesto o tome?
hvala
this is pointless
Radi se po tom pitanju, javicu ovih dana. Hvala tebi![]()
Sk,sk+,skprime,golfk, coming soon))))))))
Meni rekose da su sanse da dodju Sk kanali ravne nuli zbog dogovora sa Totalom i BBM-om.
ma kako oce sad, uvalio sam i total u kucu, dosta sam ceka da t-com nesto uradi po tom pitanju...
... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...
Ljudi, sta treba da uradim pa daimam sport klub kanal?
Imam ovaj osnovni paket extra tria, bez arena.
Tu es mon héro!
sprda se covjek sa tobom...na ETV nema SK
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Ok, fala bojane.
Tu es mon héro!
zasto nema 10 dana tona na coronu....
Prijavi na 1500
Moze li se ikako dodati cetvrta epizoda Igre prestola ? Evo sto godina je nema, a posle nje epizoda koliko hoces dje se gledati ne mogu![]()
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks