hahaha kukavica crna!
Kakav bizon.
Iskljucenje mozga samo osta.
hahaha kukavica crna!
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
ova voli da ga saviola-guti![]()
Смртна казна онима који пишу ријечи као xwala.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Kod ove sam prije 2 god trgovao auto.
Bili ja i drug da ga gledamo, kad ono kanta a cijenila ga ka' da je ispod cekica. Poslala 2 kcerkice sa nama da se voze kroz grad da ga probamo, pa nas zvala na kafu kod nje kuci sa kcerkicama, uhhh, mi podjosmo, te ona u pricu sa nama ka najbolja da je razvedena, da placa stan, sad ce joj kirija, cuva dijete u komsiluku, nema para, muka je nacerala da proda auto, a inace nikad ne bi. A drug i ja gledamo kako cemo oples' ove joj dvije kcerkice iz masinske sto se cijelo vrijeme kikotale. Mi je pitali dodju li joj ove kcerke sa autom kad ga toliko cijeni, a ona se ono lukavo nasmijesi. Kaze to je zmija od auta, za 5 eura plina podje 3 puta do Zete (trosio je kao da sam vozio hammer-a). I jos na kraju kaze ne bi ga nikome dala za toliko, ali posto vidi da smo mi fini momci dat ce nam ga za toliko ,,ispod cijene''. Nadjosmo neku sredinu na kraju. Ali ga ne umocismo.pih![]()
Trojica joj nebi nista mogli...
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
I can't explain and I won't even try
Preružan kauč, a ni zastori nisu ništa bolji.
The more things change, the more they stay the same.
Kakvi slatkiši![]()
a koji je onoj samanti pravi profil? ima 2 prezimena![]()
не пада ми на памет ни један потпис
.
.
.
.
Dafuq did I just read?
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
fb profil cerKI, dmaO
Originally Posted by my name is ...
Blaster je masina,svaku poznaje![]()
---Chelsea Fc---
ahahhaahhahaha
aaaaaaaaaaaaahhahahahahahahahahhaahaahhaahahahahah ahahahahahahahahahahhaahahahahahahahhaahahahhahaha hahahahhahahahahahahahhahahahahahahhaahahahhahahaa hahahahhaahahhahahaahhahahahahhahahahahaahahahahaa hhahahahaahhahahahahahahahahahahahhahahahahahahaha hahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahah
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks