Pa ako gledas polaske iz BG-a onda i nemas nesto puno...London,Rim,Ajndhoven,Geteborg,Memingem,Bris el,Dortmund,Malme i Stokholm...
pozdrav,moze li se sto povoljno naci za 15,ili 16 .6 a povratak 23.6 iz dubrovnika za djenovu..hvala
moze li se naci kakva povoljna karta(4)za djenovu datum 15 ili 16.6 a povratak 23.6.
moze li iz dubrovnika
Iz Tirane, za 156...
Iz Pg i DBv zaboravi za normalne pare, mozda do Milana pa vozom do Djenove, nije daleko...
Kreč, kolica i mešalica.
a kako da rezervisem te karte?
Preko interneta, prelistaj malo temu...
Kreč, kolica i mešalica.
London, Brisel , Milano...
Ryan air, od juna... samo 20ak evrica!![]()
Ja se iskreno nadam da će bit linija za Budimpeštu, jer je to ekonomski održiva ruta, naročito sad kad se Malev ugasio. Mislim da je to realno, plus što aerodrom u Budimpešti ima odlične konekcije.
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Fala kurcu vise! I Milano ima vrhunske konekcije, tako da je ovo banja totalna...
Jos vize za Uk da ukinu, iii dalje ih necu glasat![]()
Kreč, kolica i mešalica.
Ponadacemo se pa ce poslije bit sa svim taksama i bakrachima da ispane 150-200e , mora malo i Milo uzet procenta a i ovi ostali glavashi + takse , ispasche to fino ka i sve odje
Nego aj cisto da sacekamo da vidimo da se nece zajebat to normalno da odrade, ovo bi mi za Milano valjalo namrtvo![]()
^ Ne bi trebalo, Ryan je niskotarifna kompanija u pravom smislu te rijeci... Nije da su doveli Tuifly il nekoga slicnog.
Kreč, kolica i mešalica.
Tz-ObeLiX zar i ti sine Brute?Podsjećaš me na one iz Vijesti što sami komentarišu svoj portal
Sačekaj da vidiš kako će MNE Airlines da prebaci krivicu za slabo poslovanje na njih pa onda nešto korisno da rečeš
I nemoj da misliš da branim ikoga...
Nego da vidimo oće li bit tih karata i kad.
Last edited by hercules; 22-03-12 at 16:05.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
dolazi ryan air.:semi-twins:
Pa ove godine od juna do oktobra, a od sljedece godine ce letjeti osam mjeseci godisnje od marta do oktobra.
Mada ovi iz vlade kazu da ce pokusati poslije da ih ubijede da lete i citave godine.
nek daju neshto za nas gastarbajtere, cirih, basel, stuttgart...![]()
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
povećaće oni takse da karta izađe ko sa njima.ovo je C.Gora.:02.47-tranquillity:
pocetak jula 1 ili drugi do 15 ili 16 berlin i bec?
Podgorica Podgoricanima!
15 eura je taxa za pg aerodrom.
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
To bi baš bilo odlično, ali čisto sumnjam da naši neće podići takse na nekih 100 €...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks