Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Brawn:
„Es gab im Rennen in Australien Probleme, vor allem mit den Reifen. Die haben zu schnell abgebaut.“
„Jetzt haben wir einen Plan, wie wir das in den Griff kriegen.“
TAKUMI
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
That's the spirit.
TAKUMI
Moglo je to i drugacije da se zavrsi:
Charley :Kako se aktivira taj Vas "uredjaj"?
Brawn :Tako sto vozac pritisne dugme za DRS.
Charley:Sve je receno,skidajte to da Vas ne bi skinuli sa grida-i pusa.
Ali jbg FIA-i treba vise ucesnika za titulu sto donosi vecu gledanost,vise sponzora i na kraju-vise para.
Mada me TAXI vozila i osvjezavajuca pica ne zanimaju.
Nadam se da ce Ferrari posloziti bolid da konacno uzivamo u pravoj F1.
Ovako moram da gledam kako se raduju ovi sto su im suveniri frizideri (RB) ili cupavi omoti za volan i taksimetar (MC i MB).
Poslozio je Ferrari bolid, ali u magacin. Sad pocinju da razvijaju F2013.
Mislis? Ja sam mislio da rade F2014.
TAKUMI
I da ga dvije godine rade, opet bi napravili kantu.
A i da naprave dobar bolid, nemaju vozaca da to iskoristi. :applouse:
VN MALEZIJE UVOD
http://www.gp1.hr/uvod-u-gp-vikend-kisna-vn-malezije/
Imaju jednog, moram priznat da je dobar (ne kao covjek nego kao vozac).
Osim GAZDE, danas nijednog ne bih platio da vozi za moj tim prije Lojze.
Mada njegov pravi kvalitet ne mozemo znati dok bude Masse u Ferrari. Ja bih volio da se pojavi tamo neki drugi vozac cisto da vidimo koliko je brzi od nekog normalnog vozaca. Massa je raspad.
TAKUMI
Ovako, RBR vara, opet.
Vozac stiska gas i vozi, onda, ispred krivine skine nogu s gasa, gasi se iskrica u nekoliko cilindara ali gorivo ide (dizne rade). Na taj nacin zivo gorivo stize do uzarenog auspuha gdje dolazi do samozapaljenja i plin izlazi van velikom brzinom (oko 280 na sat) i uz pomoc specijalnih odvodnika idu u difuzor.
Ross Brown je prvi otkrio to.
TAKUMI
FPI:
![]()
TAKUMI
http://totalf1.com/full_story/view/4...ar_in_Bahrain/ Ferrari to race new car in Bahrain
LPGTECH 067 854 548
http://totalf1.com/full_story/view/4...ys_de_la_Rosa/ Alonso ‘more complete’ than Schumacher says de la Rosa
LPGTECH 067 854 548
Ovaj Massa je dibidus totalni! Imao je svoje sanse, nije mi jasno koji ga q drze vise i sto im bi da produze ugovor s njim. Kad dobije nogu nece ga htjeti ni u HRT-u...
Open your minD
Fabia/Petronas:Pocni da trazis tim za koji ces navijati jer je Benz tu jos max 2 godine.
To su Njemacki shoopci koji bjeze kad god vide da nema zarade,i njima su sport i trke na poslednjem mjestu...
Za Scuderiu se ne sjekiraj,treba vremena da posloze bolid,ali kad ga posloze-poslozice cijeli grid kao nekad sa "Unfuckable" Michaelom...
Ja sam fan legendarnog,ali mi nije jasno kako mozes pricati nesto protiv Ferrarija sa kojim je M.S. toliko toga osvojio,i dan-danas nosi Ferrari crvenu kacigu,rukavice,tokom GP vikenda ruca u Ferrarijevom restoranu,i trazio je da SLS bude crvene boje ako misle da im ga on reklamira.
I mean-how more do you want?
Jedva cekam da vidim "novi" bolid u Bahreinu...
Ferrari se odlucio za "Pull rod" po cijenu zrtvovanja ove sezone,jer kad ga usavrse,bice to dobro dugogodisnje rjesenje...
Nemam ja nista protiv Ferrarija, imam protiv debila koji upravljaju Ferrarijem.
Zbog njih Ferrari je pushing.
Odakle ti to da Benz ide van F1?
TAKUMI
Poznato je da "Pull rod" ostavlja vise prostora za razna aerodinamicka rjesenja itd,itd...Bojim se da ce kad Ferrari sve poslozi mnogi timovi "potrcati" da predju na "Pull",ali vidjecemo...Nemam pojma...
Sto se Benza tice,ako ne osvoje titulu u naredne dvije godine-idu iz F1 100%.
Nije 100%.
5 place penalty for Kimi Raikkonen because of a gearbox change
"The Mercedes is quick as a flash on the straight and also Alonso is eerily consistent and in the race could be a problem."
TAKUMI
Dobra testiranja danas, ali iz Benza najave malo pesimisticne. Ovdje se moraju pokazati, em zbog sponzora em sto skoro svi gledaju sta mogu da naprave...
A sad, IKONA.
There are currently 16 users browsing this thread. (0 members and 16 guests)
Bookmarks