Zasto ja Siroka je primjecujem nikad, osim npr. ako je sam ili ako mi smeta?
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Zasto ja Siroka je primjecujem nikad, osim npr. ako je sam ili ako mi smeta?
TAKUMI
Kako leže petardi e60 ove felme i M oprema, jedino ljepše auto je M5 zbog škrga i četiri izduva:![]()
hahaa reci cu te vukasinu!
zovi bole-mne i pitaj ga da ti proda njegovog 325. nijesam siguran da je u ovakvom stanju, ali je pristojan.
they share a look in sileNce and everything is understood...
Naravno da NE. Vazda li kuverti tražiš nešto što ne postoji, i da postoji bilo bi preskupo , koliko M e46 sigurno, a ti bi očekivao da košta 3800 a ti da se cjenkaš pa da ga uzmeš za 3500e. Znam te kako dišeš.Baš sam danas čitao na bmw klub Srbija, da postoji jedan u Smederevo M e36 koji je prešao 120 000km pravih i da je jedan od rijetkih u Srbiju koji nije udaren i da liči bar na nešto a to na šta je taj po slikama ličio, sličan ex Vasovom je bio. A toboš su ga držali na crvenu tepih u neku garažu. Tako da ne znam đe si ti ovog izvukao u bg.
ovo nije ///m ovo je 318icdao bih za ovakvog i 4000e
samo ga nadji....
Eto ga, a ja nisam otvarao uopšte ove topice sa malom kubikažom zato sam ga preskočio.
Bio je jedan kod nas crveni 316i cabrio, komplet M oprema , čak su i retrovizori bili od M-a, meni je nuđen u komenzaciju ali poslaću ti na PM sav info, zbog toga ga nisam uzeo. A realno baš je fin bio.
hahah svakom li sliku imaš. Mislim da je to taj, 1.6 motor ?
320ic koliko mi se cini![]()
Meni rekoše drugačije, moguće da je moja dezinformacija. Evo sad čitam o ovome auto na klub srb.
Prodavao se na autodiler.me taj, 3000 je cijenjen pa je valjda prodat za 2800. Dobar je bio, 2.5 motor iz e46 2001 i mjenjač kratki. Valjda je i lakiran tako da bude ista boja kao onaj e36 M3 famozni pored robne kuće što je parkiran.
Na okupljanje na plavnicu se fino držao M3-ci onoj crnoj, ima klip neđe na mr forum.
onda nek suturaju tu M3ku niz livadu odma![]()
She is only here to annoy herself!
prva-2 su tu i tamo,al 3ca,ovaj je u podgoricu a325 u zetu jos![]()
pa M3 uhvati 100 km/h u prvih 100 i kusur metara, ne moze ga tu ostavit 50 ...
She is only here to annoy herself!
odje se ne vidi nista,mi koji smo stojali ispred kola,100-150 se imalo sto vidjet,ovaj teget Em ubija kako ide! bio je nedje snimak,oko 260-65 vozen
gledaste li ovoga brata![]()
http://www.telegraf.rs/vesti/beograd/119644-legenda-je-ozivela-beogradski-fantom-ponovo-juri-ulicamavideo
tacnije ovo je on.
Last edited by dr dn; 22-03-12 at 00:34.
evo ga
1.
2.
Last edited by ///Nemanja; 22-03-12 at 00:37.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks