Da se ja šta pitam, riješio bih to benzinom...
Zavisi od instalacije ali ne bi trebalo.
TAKUMI
Prijedlog za dobre 'ugradne' zvucnike u prednja i u zadnja vrata? Ne pratim odavno taj dio tehnologije, ima li sto sa integrisanim vuferom? Ne zalim pare...
Prostor za njih jecprilicno veliki :P
Vili BMW x3 Tablice Michigen cini mi se - MILICA.. Who is the girl?![]()
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
dje da gledam za gume?
Kod Vujacica sam zvao da pitam za barum brav2 i tamo su 82.50 eura.
kastelana? dje jos?
Hvala.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Koje ulje sipati u Opel Corsu 98god 1.0 motor tri cilindra ??????
U auto datu pise 15w-40 umjerena klima
ili da se ipak sipa
10W-40 ?????
i koje
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
~150e
http://www.folije.me/strana.asp?kat=0&id=0
zovi pa pitaj, rade extra , daju i garanciju
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
trebao bih ja ovo na 159 da stavimali ne nesto pretjerano... neka najblaza varijanta naprijed... oce li me gnjavit policija zbog toga?
Zna li ko dje mogu naci mrezice sa ovakvim dezenom? http://tuning-sport.com/data//upload...044e26d7de.jpg
205 -55 -16
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
preporucite mi nekog majstora, po mogucnosti elektricara kojem mogu ostavit auto da vidi sto je muka te auto jede gorivo i onda radi kao smece, trokira itd?
prijavljuje gresku za obije lambde prednje (zamijenjene prije 20 dana), 'lean' smjesu, misfire u svim cilindrima itd.
Sumnjao sam na maf, ali kad ga raskacim isto radi.
Znaci treba mi coek kome cu ostavit auto i koji ga nece vratit uz rijeci 'e bogomi ti nisam siguran sto moze bit'
provjeravan otpor unimetrom, pokazuje oko 18 ohm-a na obije sto je normalno. Jos sjutra da podjem do nekoga sa osciloskopom da ih 'pogleda'.
Inace to se desilo 24h nakon sto sam ocistio maf obicnim electronic cleaner sprejom. Naprskao, izduvao kompresorom, ostavio da se osusi i vratio.
Vozio iz par puta sve normalno..i onda poceo ovo da radi.
Ali ne prijavljuje gresku za maf i radi isto sa i bez njega.
kad se izbrisu greske preko dijagnostike ili se raskace kleme da se resetuje ECU, radi normalno i vozi se normalno nekih 20 minuta (doduse odma na dijagnostiku vidim lambda adaptation +25, znaci u max).
Onda pocne da stuca, pa me baci u safe mode, i misfire-uje kao manit.
greske za lambde su - internal resistance too high- intermitent i malfunction in circuit
Last edited by aCid_cOokiE; 21-03-12 at 20:32.
Originally Posted by my name is ...
jesi ga vodio u Rokšped, ne bi trebalo da ti uzmu vise od 50e za dijagnostiku pa kad utvrde sto ne valja onda povedi kod nekog jeftinog majstora da zamijeni sta treba?
ja sam imao na moju alfu problema sa maf-om, to za lambde ti je 90% maf kriv , jer maf je taj koji diktira smjesu na osnovu informacije o protoku vazduha. Predpostavljam da ti radi 20min ok (dok se ne zagrije auto a onda pocne da brljavi , iz razloga sto maf i dalje radi ali daje pogresnu informaciju), a na lambde ti je visoka vrijednost jer ti je prebogata smjesha.
vidji ti prvo promijeni MAF i onako si pricao da ti je slab, mozda si ga ciscenjem dodatno ubio...
ps. Jel ti MAF sa film trakom (ako se tako zove)
PS>
imash li od koga da pozajmish MAF samo da probash , koliko vidjehg odgovara ti od A4 , S4, A6 2.7 i 3.0
ili poruci ovaj
http://www.ebay.com/itm/Audi-A4-A6-S4-Incl-Quattro-Hitachi-Mass-AirFlow-Sensor-/310384629923?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories &vxp=mtr&hash=item48445d98a3#ht_3657wt_1344
Last edited by Stivi; 22-03-12 at 07:26.
stivi, meni je bosch maf, hitachi je za 2001+ godiste. Ali cijene su uglavnom takve. Sa slanjem dodje nekih 150 eura,
@Fabia, zakljucak je... nejasanjer pazi, kad restartujem ecu, prvih 20 minuta kao sto veli stivi radi ok, ali meni je auto tih 20 minuta na dijagnostiku i maf vrijednosti su u redu. Ako je on crkao, zar ne bi trebalo ODMA da cita pogresne vrijednosti ?
I kad je maf raskacen, a auto i dalje trokira i lupka, STA lambdama diktira smjesu ? Kako su meni rekli vlasnici ovakvog auta, kad se raskaci maf, auto ce naravno da ima lean/rich mixture, ali ne bi trebalo da trokira i misfire-uje po svim cilindrima.
@kEDOWN, ne treba mi roksped kad imam vag-com i umijem fala bogu dobro radit s njim
Evo sad je na 'pregled' osciloskopom pa cu vidjet sto je.
MAF svakako planiram da uzmem, jer ovaj poodavno ne cita prave vrijednosti... Nego me ubjedjuje neimenovani elektricar 'to ti je do lambdi sigurno, cim nisu original'.
A lambde su bosch univerzalne sa 4 zice, samo sto su bez konektora pa moraju da se zaleme zice.
There are currently 18 users browsing this thread. (0 members and 18 guests)
Bookmarks