To i ja pretpostavljam, ali tamo (na ebay) stoji Montenegro. Dje izvukose Srbiju :-)
Nego nebitno bolje da stoji SCG nego BiH
Mozda je "povukao" sa ebay ako si linkovao accounte?
To i ja pretpostavljam, ali tamo (na ebay) stoji Montenegro. Dje izvukose Srbiju :-)
Nego nebitno bolje da stoji SCG nego BiH
Oceli mi ko objasnit zasto nemam ono Add Money ili Add Fouds na moj acc. Tek sam se registrovao, spojio entropay karticu sa paypal acc(ono sa onim codom). Mozda moram da cekam da mi se vrate one pare(onih nekih dva dolara sto mi je uzeo paypal sam, da provjeri da li je to moja kartica)?
Zbog sporadičega bi ti trebala ta opcija ??? Kad ti PayPal direktno povlači pare sa kartice kada nešto kupiš.
Što se tiče 2$, valjda će ti ih vratiti kad verifikuješ account
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Aaa hvala druze, nisam zna![]()
Ubijen CEO Paypall-a. Osveta nez adovoljnih CG inernet shoper-a ili nesto drugo...:grief:
http://www.vijesti.me/svijet/poginuo-izvrsni-direktor-paypala-clanak-64584
γνῶθι σαὐτόν
napravi sam entropay karticu i registrovao se na paypal, al kako sada kad narucujem na ebay da stavim da mi salju u crnu goru? Na paypal sam stavio sve podatke kao sto jesu samo sam stavio drzava Slovenia, jesam to dobro uradio ?
Postavi na ebay da Primary shiping adresa bude tvoja prava, crnogorska.
dobro je,stavio sam![]()
Hvala
U ebay mozes da stavis adresu crna gora, a kad kupujes napomenes prodavca da ne salje na paypal adresu nego na ebay adresu.
Ko zna zašto je to dobro?
Ne znam što mi se dešava sa nalogom. Sve normalno mogu da plaćam al kad mi vrate novac PayPal ga zadržava na računu umjesto da ga proslijedi na karticu kao ranije. Prije neki dan mi je tako zadržao 13eura od nekog refunda i sad još 10tak od nekog povraćaja novca. Ne mogu da platim sa tim novcem ništa nego stalno dobijam obavještenje da provjerim sredstva na kartici itd. Ne usuđujem se da ih kontaktiram niti da išta čačkam po nalogu iz straha da će provalit lažnu registraciju.
Jel imao neko sličan problem?
Meni se to desilo i poslije mjesec dana:
Account permanently limited
Your account access has been limited for the following reason(s):
Jan 1, 2012: We need a little bit more information about some money you recently received or withdrew.
(Your case ID for this reason is PP-001-611-028-189.)
PS.
bio sam registrovan preko Entropay katrice
Last edited by Rakun; 23-03-12 at 06:48.
Iz MIDT su saopstili da ce paypal doci do kraja godine, samo nisu naveli koje godine.
prošle
xaxaxa, ja se cudim sto refund jedan jos nije legao na karticu kad ono
Aj muke, probat cu sad da kupim nesto da vidim oce li skinut sa paypala
Njak Njak Njak
error
We were not able to process your payment.
- Please check out again and try a different credit card or bank account for your PayPal payment.
- If you're still having problems, contact PayPal customer support.
Njak Njak Njak
To je to. Pročitah tamo da je od početka januara(ako se ne varam) rok prebačanja na karticu oko mjesec dana pa možda zato kasni. To je kao neka promjena.
Sad sam kupio neki sat od 200+eura i sve je prošlo regularno što se tiče plaćanja.
Kad ti tamo a ono automat poslije pokušaja korišćenja istog kukaćeš za Indijskim support-om
a probaj da pošalješ nekoliko različitih pitanja preko send mail opcije. Na svako pitanje ćeš da dobiješ isti odgovor
Nema druge opcije sem da ih nazoveš, a kad ih nazoveš mogu da vide odakle ih zoveš i da se pozdraviš sa PayPal-om
Nešto petljaju izgleda oko sigurnosti.
Malo detaljnije sada gledaju IP adrese korisnika koji su im sumnjivi.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks