po ovome jedinica ili X ...sumnjivo mi je ovo ...treba masu srece da bi se ovaj par obojio koloritom zelenim .pozdrav za pantelu![]()
po ovome jedinica ili X ...sumnjivo mi je ovo ...treba masu srece da bi se ovaj par obojio koloritom zelenim .pozdrav za pantelu![]()
Russia!
kako se racuna prekinut teniski mec u meridijanu, u toku je bio drugi set ?
Who let the dogs out
Zavisi shta si odigrao na tom mecu,ako je matematichki moglo da dodje onda ide tom logikom,ako si samo set a set zavrshen kako si igrao onda je ok,ako ne ...
...
Sto si igra ? Ako si na gemove i npr igrao na manje a bilo preko, izgubio si.
Para vrti dje burgija neće.
kakav mec u nedelju DJENOVA-FIORENTINA....navijaci fiorentine upadaju na trening ,vrijedjaju igrace itd. ...sad to prictah na vijesti.... moraju da dobiju kako znaju i umijubice dobra kvota...mora se probat'
Russia!
http://www.rezultati.com/utakmica/2F...talji-utakmice
Igrao sam na ovu Tamiru dvicu, ona ladno izgubi gem na svoj servis i predala mec, mada je islo tom LOGIKOM da izgubi citav mec, ali...![]()
Who let the dogs out
Kvota 1 je tu,jer mogla je i dobit![]()
...
Tako kaze i clan 18c o tenisu na sajtu meridijana
https://kladionicameridian.me/#html;path=Rule%20book
Who let the dogs out
Tu sam igrao i Domingez - Jovanovski tacan rez 2:0 i Barsu 7+, ne bi volio da mi propadne bar taj dubl
Who let the dogs out
zvezda 1-1
real 2
valencia 1
to je to
a dusu bi dao da celzi isprangija mancestera sutra...
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Ja Marsej u sirokom luku izbjegavam, mada u toj listi moram dodat jos po koji tim![]()
Who let the dogs out
imas kod mene kvotu 10 samo na taj par?
p.s evo nba dupl,po mom misljenju dosta siguran:
Houston - LA Lakers 2 @ 1.7 domacima ne igraju 2 vrlo bitna igraca,kevin martin i kyle lowry
Sacramento - Memphis 2 @ 1.7 domacima je pod znakom pitanja tyreke evans,skoro glavni igrac,a i memfis je od zadnjih 10 dobio 8 puta + im se vratio najbolji igrac zach randolph
u 1 pocinje lal
Last edited by IJa; 20-03-12 at 23:50.
Ne, ne, ne, mis nije Tom, Jerry je Tom, a mis je Jerry!
man city vs chelsea gg3+
atl m. vs atl b. gg3+
5,31
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Zna li iko sa kladionice dobet da li moze da se povuce 40-50e sto se napravi s onim bonusom?
vjerovatno da moze. al prvo moras uplatiti nesto s nekog racuna kako bi na isti taj racun povuko novacx.
nisam probao, samo nagadjam
Who let the dogs out
Villarreal - Real Madrid Tip H2(-1.5), Kvota 2.0
Real je izgubio bodove protiv Malage zbog fantasticnog gola Cazorle, tako da se danas Murinjo nece saliti. Villarrealu nedostaje vazan igrac Borja Valero i u slaboj su formi sto pokazuju rezultati.
18.3.2012 Levante UD 1-0 Villarreal
13.3.2012 Villarreal 1-2 Getafe
04.3.2012 Real Zaragoza 2-1 Villarreal
26.02.2012 Villarreal 2-2 Athletic Bilbao
20.02.2012 RCD Mallorca 4-0 Villarreal
Takodje ishodi medjusobnih duela su na strani Reala.
27.10.2011 Real Madrid 3-0 Villarreal
16.5.2011 Villarreal 1-3 Real Madrid
10.01.2011 Real Madrid 4-2 Villarreal
22.02.2010 Real Madrid 6-2 Villarreal
24.9.2009 Villarreal 0-2 Real Madrid
Najavljene postave
Villarreal: Lopez, Mario, Zapata, Musacchio, Oriol, Senna, Cani, Bruno, Nilmar, Ruben, Martinuccio
Real Madrid: Casillas, Arbeloa, Pepe, Ramos, Marcelo, Alonso, Lass, Ozil, Kaka, Ronaldo, Higuain
evo nesto za uz jutarnju kahvu
Kashiwa - Yeonbuk 1&3+, @3.00
prenos na Eurosport 2![]()
Who let the dogs out
Mehengladbah-Bajern Minhen GG @ 1.57 ili GG3+ @ 2.00
Ekipi Bajerna,Mehengladbah nikako ne lezi,i u gostima protiv njih nisu zabiljezili pobjedu jos od 2005 godine. Mec uvijek odlikuje dosta golova,sa obe strane te je ove godine Mehengladbah slaivo 3-1 u trenutku kada je Bajern igrao dosta dobro. Mehengladbah se,nakon malih problema u nastavku sezone,vratio na pravi put i opet su poceli prepoznatljivo da igraju sa dosta pasova i brojnim prilikama za gol. Smatram da ovaj mec moze biti sa dosta golova te cu pokusati gore navedeno. Srecno!
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks