Meni ugradjena optika. Za sad nije lose, zadovoljan sto se tice brzine, uvijek je od 28-30 Mb/s sto je ok naravno
Cinjenica je da se tesko odakle moze skidati tom brzinom jer je druga strana ogranicena, al evo vidjecu kad uzmem premium negdje na neki od ovih sharing sajtova kako ce ici.
Medjutim, optika prouzrokovalo neke druge probleme...
Prvo, procitah ovdje da ako se potpisao novi ugovor (kao sto jesmo na 2 godine) da bi trebalo da se dobije HBO 6 mjeseci, operateri kazu da to ne moze vec se smatramo starim korisnicima...
Drugo, na fiksnom broju sam imao porodicni paket umrezeno 3 broja mobilna i jedan fiksni za medjusobno besplatne razgovore. Sad su mi i to saopstili da od trenutka prebacivanja na novi broj svi pozivi koji su obavljeni ce biti tarifirani (bice veselo jer se sa fiksnog zvalo na mobilni) kao i da ostali medjusobno sa mobilnog na mobilni sto smo se zvali odbijali su se minuti iz Smart paketa... Pitam a hoce li biti naplacen racun sa proslog broja i pretplata za porodicni, i naravno da hoce![]()
Trece, prilikom dolaska receno je da ce aktivirati 2 fiksna broja, pri cemu za drugi broj nema pretplate, a sada operater kaze da moramo ici u poslovnicu da potpisujemo neki ugovor za drugi broj...
Uglavnom ima malo propusta koji nisu bas beznacajni pa eto navedoh... Ipak bi trebalo malo bolje organizovati ili makar prilikom dolaska i instaliranja upozoriti na takve stvari kako bi se pravovremeno djelovalo.

Reply With Quote

.

Bookmarks