bet365 bez razmisljanja. Ja se kladim i na paddypower , odlicna ponuda, kvote, interfejs, isplate, uplate sve bez problema(na 'skrill' u mom slucaju), no vidim nije popularan kod nas...
eh... dukla 0:0...
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
eo nadjoh neki stari tiket, pa da podjelim s vama
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/24025_1237894269871_1304693812_30600527_6473456_n. jpg
http://annabet.com/en/soccerstats/ga...1.04.2009.html
Danas kad sam se malo povratio iz svega, prvo cu vam ispricat malo svoju vikendasnju avanturu pa slijedi par fikseva za nas koji se vjecito vadimo :mrgreen:
Dakle, prosto je nevjerovatno sta mi se desava u poslednjih mjesec-dva. Igram kladionicu (nikad ga necu zaboravit, prvi odigrani tiket, dobitni) Izmedju ostalih Barsa-Fiorentina, Milan Galatasaraj i tako... Rekao bih da se radi o sezoni 98-99)I vazda sam bio ili bez para ili sam imao para (mislim na odredjeno vrijeme) valjda zato sto nisam drzao neku kontrolu i igrao umjerenije i naravno nije bilo uzivo kladjenje kao sada. Znaci bruka, ubijam se od igre, dolazim do cifre od skoro hiljadu eura i ne moze nedelja da izdrzi i sve potrosim.... Krene me neki maler, dovoljna su mi 4-5 sati, najvise subotom i sve izgubim. Kupovi su me izvlacili vazda, tako je bilo i ove godine. Opet slijedi kobna subota (zakleo sam se da ne igram vise subotom nista bez engleze u 4. Toliko tiketa za samo jedan gol itd... me bacilo da mi je vise postalo svejedno....Sinoc 100 ljudi, izmedju ostalih i ja cekamo MRZNI REAL i naravno svi padamo... Jedino je mene bilo milo i ako ce se ispostaviti kasnije ispostaviti da mi je to bio single tip da se skokne u plus. Al sta cu kad ih mrzim
U petak i pogotovo subotu sam potrosio skoro 500 eura. Juce igram, i baca me Bolonja 1 a nisam ni bio znao da ih imam na svaki tiket.... Znaci, zivog su me ukopali (i mislim se da ih maknem sa glavnog tiketa i naravno ostavljam ih) koji je glasio Newcastle 1, PSV 1, Salke 3+, Liverpool 1, Celzi 1 i naravno Bologna 1 iako mi je Sosho bio veci tip od njih, ove odigrah jer su francuzi totalno nepouzdani (2:0 doslo). Sa 100 eura uplacen tiket, kvota je bila 18 :mrgreen:
Ostanem ja na bijednih 50 eura, a vec sam bio u minus zbog toga sto sam trebao platit neke racune ovo ono... Odem ispod stadiona, pocnem sa po 5 eura... i ostadoh na simpaticnih 25 eura. Auto parkiran 3 sata, nisam ima 2 litra u njemu... razmisljam, necu imat da izadjem, i ako izadjem, necu stic doma.... Telefon sam bio ugasio jer sam se tripovao da zelim zavisiti at my own Uglavnom, oduzih al sam onda kao poslednje ***** ostao 2 sata gledajuci utakmice... i cekao pravi trenutak pa nikad ne dosao
Odigrah uzivo sa 10 eura, Real 1, Lile 1, Gimaraes, i naravno Napoli 2 i dobih 190 eura. Sipah nesto benzina, platih ove rate-racune.... i naravno ono ostalo od plusa trpao na Real. I eto me sad sa 20 eura u dzepu, spreman za novi pohod (sve ili nista-uzivo) :mrgreen:
Roma 1, Espanjol 1, Le Man 3+ Peskara GG Besiktas 2-3
Mada kladionice ne vjerujem da rade....
Volim vas![]()
Koge daje drugi gol, 3.10
Mora se.
Rookie daj jos malo ovih anegdota...
koge 3+ mrka kapa...
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Cottbus 1:0
Đe bi Zaradona prije nego uplatismo Romu? :lemo:
Dobro ja preskocih ovaj bericetan dan.
kakve smo mi dzukele....fino stavimo metalist aarau i romu sa milion i mirnia mi izmisljamo nekakve dukle cotbuse pih
Russia!
oće li ova Peskara noćas :/
oce, samo zbog nas
jebo me pas i kad je stavih na tiket
Who let the dogs out
a i ovaj sporting uzasan ..
Padam dva puta Romu 3+ za pare...protiv Palerma i nocas protiv Djenove i oba puta su poveli u drugi minut i nije pao nijedan gol vise...stvarno krajnje interesantno... :upset:
Sad se sjetih,sinoc mi tatu baca dupla sansa za 70 eura,s euro,primaju go u nadoknadu.
jedino mi ovaj aarau dodje danas..
There are currently 86 users browsing this thread. (0 members and 86 guests)
Bookmarks