Znacu danas sto je tacno,ako bude skupo,povescu ga u Voli,regularan je,samo nije kupljen ovdje vec u Njemacku...ali kad vec kazete da to nema veze,ja cu sve probati...hvala na savjetima,javljam sto je bilo.
Ne, to je za duga svijetla.
Ovo joj treba:
![]()
TAKUMI
Znacu danas sto je tacno,ako bude skupo,povescu ga u Voli,regularan je,samo nije kupljen ovdje vec u Njemacku...ali kad vec kazete da to nema veze,ja cu sve probati...hvala na savjetima,javljam sto je bilo.
Napraviste doktorsku desertaciju oko mijenjanja sijalice![]()
Sami kraj klipa, sa 250 na 20 za 6 sekundi, emergency stop, stock kočnice.
manekenko
treba ti H8 lampa, valjda ima nedje po prodavnica shto prodaju djelove, uzmesh obije i zamijenish u oba fara da ne bude drugachija boja, mijenja se za 2 minuta, objasnicu ti kad ih kupish ;P![]()
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
Što se radi od ovog auta, ne mogue mu se povatat vlasnici, nsx-cvx-nsx-cvx, klasična M cg priča
http://www.autodiler.me/auto_oglasi/7184
Rijesio je vasilije opet da zaradi
btw ova egzotika od dvorista bas ide uz m5![]()
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
Jos vise idu fahreri koji ne znaju koliko ccm ima EMPET.
TAKUMI
v6 ? tdI?![]()
![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
a cuo je da je sestak. pa jesu li na V ili na I nema veze![]()
they share a look in sileNce and everything is understood...
ma vjeruj mi da ovaj nema pojma sta to znaci, vidio je i misli da je TO prava stvar, mada ja vjerujem jedno 30% ljudi i misli da je ovo sad neka markirana zvijer![]()
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
Samo vidis tablicu i sve ti je jasno.
TAKUMI
Ja nesto ne vjerujem ovim sistemima.
Vozio sam LS600 sa RCC i svim tim zajebancijama, i znam da je pouzdan i sve, ali jednostavno ne mu ne vjerujem.
TAKUMI
Ja bih to koristio samo ako sam pjan, rečeš auto da te vozi doma a ti ležeš pozadi i totalna banja.
Inace, frajer je test driver Auto Kluba.
Sad moze lock.
TAKUMI
ja se slazem..
they share a look in sileNce and everything is understood...
TAKUMI
Ja bih volio da mi Davor objasni kako ću sa 24 godine u zemlji u kojoj je plata 300 eura i gorivo euro ipo da plaćam registraciju od 1000 eura i 35 eura za gorivo na 100km na auto koje želim da vozim, 750i, M5 ili neka Alpinu neku. Ne daj bože da imam još i ženu, dijete i da plaćam komunalije za stan.
Život jes kratak, samo mu je to tačno u ovoj rečenici.
To je nebitno, bitno je da ga imas ispred kuce, pa nema veze sto ti je vazda parkiran![]()
prije bi na parking primjetio široka nego bilo koji novi bmw, možda bi šesticu kabrio, ali možda, ova priča je po meni ok da je 1990, ali to je prošlo...
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks