To nidje nije zvanicno objavljeno, niti imaju pravo da te ceraju.
Ali Konacno kaznjavanju te sto voze bez registracije (polise). Jeste skupa i registracija i polisa, ali skoro svuda ima placanje na rate bez kamate.
meni je istekla registracija 01.03. a posao sam na registraciju 11.03.
zivo me interesuje sto ce bit ove rede, jer i ja svake godine namjerno kasnim po 10ak 15ak dana s registracijom ne bi li se odmaka malo od januara (kraj januara mi je bila prva registracija) kad sam bez prebijene pare
cu napisem odje sto bude
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
To nidje nije zvanicno objavljeno, niti imaju pravo da te ceraju.
Ali Konacno kaznjavanju te sto voze bez registracije (polise). Jeste skupa i registracija i polisa, ali skoro svuda ima placanje na rate bez kamate.
Ljudi kaznjavanje bez registracije je sasvim ok! Ali evo primjer za snake-a, bice ti registrovano do 1.3 ... Meni pise registrovano od 12.3 a traje do 1.3 (jer je prosla saobracajna bila do 1.3) zamisli tog bezobrazluka.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
ne znam jeli glupo pitanje ali svejedno... buduci da nemam love za novi auto a u ovom nemam klimu, isplati li mi se ugradnja klime, ono na otpadu nadjem to sto treba pa da mi neko ugradi??? I radi li se to u pg kod koga... U pitanju je Ford mondeo 96 god.. thanks
Please alowe me to introduce myself.......
to mi je besmisleno , iz razloga jer ako ja npr. nisam tu godinu dana i auto je parkirano u garazu (godinu nije registrovano) ja moram onda platiti dvije registracije jel ? onu sto je lezao neregistrovan godinu i onu koja tek treba da mi vaszi godinu ...
ps. nesto mi je to nejasno jer, valjda bi trebalo to javno da se iznese ako postoji kakva promjena
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
imam jedno pitanje , mozda glupo mada mislim da znam odgovor al da pitam cisto ovdje
interesuje me ide li auto sa istim prenosom uvijek istom brzinom na odredjen br. obrtaja ... npr. 2500rpm 5brzina 100km/h ... oce li on istom brzinom na isti br. obrtaja ici i povecanjem snage i smanjivanjem snage (samo ce prije ili sporije pumpati do tih 80km/h)
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Isto, potpuno isto.
Snaga ne mijenja prenos.
TAKUMI
to sam i mislio i logicno je al bolje da pitam![]()
![]()
![]()
a to smo profilom gume regulisali
mada vjerovatno ima odstupanja
![]()
da postavim i odje pitanje ima li ko ureznicu M7 ja mislim da je navoj x1
bio sam u okov i u centrometal ali nemaju M7 samo M6, M8 ,itd . Nasao sam na jedno mjesto u set ali mi se ne kupuje set ureznica 25-30e radi 5min posla
pa ako neko ima voljan da pozajmi ili da prodabio bih zahvalan
![]()
Dje ima da se kupi ona plastika za zadnje staklo za platneni krov, treba mi za cabrio....
Interesuje me dje bi moglo da mi se odradi i kolko bi to kostalo otprilike da kad zakljucam/otkljucam auto da mi se pale maglenke i rade par sekundi? Auto ima MED alarm
Da li je za uvoz bitno godishte auta, po nashem zakonu, ili, da li auto zadovoljava odredjenu normu (EURO4, EURO5..)!? Hvala.
(molio bih, most kindly, za pouzdan odgovor (ne rekla-kazala), jer se radi o ozbiljnoj stvari, moram neke strance (firmu) da informishem vezano za to.)
><
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
da bi sve bilo normalno mora biti 2000g + ali moze i starije uz potvrde da je auto euro3
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
samo da znas da je vrlo komplikovano starije uvesti...ne bih predlozio![]()
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Sve ok, (mislim makar), ako si u pravu, a vjerujem da jesi, jer je auto 2006-o god. (prva registr.). Nego mi neshto pade nam, da sam nedje chuo da je 6 god maximum starosti, pa kako je 2006-o auto, rekoh, da im javim da pozure s tim, jer ga eto na ivici.. (po toj 6-ogodishnjoj legendi), al' eto nije, tako sve je u redu.
Dengju jopet
><
Vili jeli to tesko odradit?
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks