zna li neko neki sajt dje bih mogao poruciti narukvicu za sat
u pitanju je timex T45581 , pretrazih cio ebay ali ne mogah nac, nesto mi nevjerovatno da toga nma na ebay
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
bio sam dva puta , trebalo je da im stignu narukvice za timex sad u cetvrtak ali nije stiglo :/ , a opet im stize roba tek za nekih mjesec dana ...
pa jedino da cekam (no se samo bojim da me opet ne ispale)
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
je li porucivao ko sto sa THEHUT.COM ? za kolko obicno stize?
porucivao sam sa BASE.COM redovno stigne za 7 dana i donese postar na vrata. svaka preporuka.
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Nije mi stigla neka stvar i pare su mi refundirane. Međutim,umjesto da ih vrati na karticu PP ih je zadržao i na sajtu vidim saldo.
Sad sam trgovao neke stvari i nije ih povuklo nego i dalje tamo stoje a utrošilo je sredstva sa kartice. Kako da pošaljem to na karticu(ne mogu se sjetit đe je bila komanda za to) i oće li povuć sredstva sa naloga sledeći put kad na kartici ne bude para?
Kad platiš nešto manje vrijednosti od te koja ti piše na PayPal-u, onda će ti povući te pare sa njega a ne sa kartice... Nemoj slučajno da ti pada na pamet da radiš Withdrawal, tj da šalješ pare sa PP na svoju karticu direktno, jer će ti najvjerovatnije ugasiti nalog...
zadnji put kad sam ja imao refund , meni su prvo pare legle na PP pa kroz par dana su se pojavile na kartici ...
ps. Kasne li vama posiljke ??? meni nekih 3-4 paketa koji su naruceni 25.02 i 26.02 josh nisu stigli ... to dodje evo skoro mjesec
a onaj paket sto sam rekao da je izaso tek 06.03 iz HK sa trackingom mi je stigao (za nepune 10dana)
Kad budeš platio nešto što je ukupna vrijednost ispod 16 dolara, skinuće ti... Nije stvar u proviziji, jednostavno provjerili bi tvoje informacije, i ugasili ti nalog uz obavještenje da moraš potvrditi svoje podatke iz adrese... Koja je negdje u okruženju...
Znam zašto bi ga utulili
A radije bih žrtvova to malo para negoli nalog izgubio
@Stivi: kasne ne pitaj. Baš selektivno stižu. Desi mi se da iz UK stigne stvar za 5 dana(obična pošta bez trackinga) a druga prije nje poslata tek 10-15 dana kasnije. Iz Kine itd je još gore. Zasad jedno registrovana HK i Singapur pošta mi stiže standardno,15dana od slanja.
Za koliko obično stiže USPS First Class Mail-om iz USA ?
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Dobro je, jer je juce poslato pa da ne cekam puno.
"Oh, so they have internet on computers now!" Homer J. Simpson
Think different!
Probah ovo jutros i ništa. Javlja da nemam sredstava na karticu i ćao. Probah i da uđem na PP pa da odatle učita stvar koju na ebay treba platit al takođe ništa.
Sad ću tražit prodavcu mail pa da vidim tako.
edit: ne može ni ovako. jednostavno PP odbija da skine pare sa računa nego ide na karticu.
Last edited by Dutch; 22-03-12 at 11:30.
Da, ovi iz naše pošte objašnjavaju time da sve ide preko Turske sad.
ja danas vidjeh da mi je stigao paket koji tezak oko 15tak kg i preko 200e.
pravo na carinu podignem paket i platim samo carinski pregled. pa neka ga duvaju ovi za 1e
the World's leading dance event
Sensation
Ocekujte danas posiljke od 2do 5h bio ja u postu stigla rova i razdijeljena za raznosenje))
Nadam se da ce me postar ovradovat danas
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks