Za bisnis korisnike svi zahtjevi se predaju preko biznis kontakt centra 1515 ili KeyAccountManagera ako imate njegov kontakt.
http://www.telekom.me/optika_poslovni.nspx
Ja mogu samo da pohvalim momke koji rade na izradi tehnickog projekta kada su u pitanju firme i optika, jer su krajnje ljubazni i saslusaju sve do kraja. Ali dok se dodje do komunikacije sa njima prodje 100 godina.
KAM (ako se tako kaze) preko kojeg moramo da obavljamo sve narudzbe i zahtjeve nam ne daje nikakvu povratnu informaciju, a iskazali smo interesovanje jos 25. decembra (sada vec prosle godine) za Optika ADSL jer je u nasoj firmi vec postavljena optika za druge servise i racunamo na to da nije preveliki problem da se sve to uvede. Medjutim, do danasnjeg dana smo imali samo jedan poziv (od tehnicke sluzbe), i nikakvu drugu informaciju tj. kada mozemo da ocekujemo servis da bi smo mogli da se isplaniramo, posto smo sada vec dosli u fazu da moramo da se snalazimo na druge nacine da bi zavrsili posao na vrijeme za koji nam je bila potrebna optika...
Last edited by djiha; 02-03-12 at 00:18.
Za bisnis korisnike svi zahtjevi se predaju preko biznis kontakt centra 1515 ili KeyAccountManagera ako imate njegov kontakt.
http://www.telekom.me/optika_poslovni.nspx
je li se sirila(nove lokacije) optika jer na tcom.me nema nista novo.?
Nove FTTH lokacije (Podgorica):
- Blok V, ul. Djoka Mirasevica br.21 "Solarna"
- Blok VI, ul. Djoka Mirasevica br.39
- Blok V, Velimira Terzica br.13
- Blok V, Jovana Cvijica br.1
- Blok V, Djetic, Nikole Kovacevica br.9
- Blok V, Velimira Terzica br.17
- Tuski put, 4 Jula br.35
- Dzordza Vasingtona, zgrada ''Normal'' br.4
- Tuski put, B.Bracanovica br.80
- Stari Aerodrom, Josipa Broza br.9
- Stari Aerodrom, Josipa Broza br.13
- Stari Aerodrom, Aerodromska br.3
- Stari Aerodrom, Aerodromska 2A3/3
- Stari Aerodrom, Aerodromska 2A
- Stari Aerodrom, Aerodromska 2B
- Stari Aerodrom, Aerodromska 2C
- Stari Aerodrom, Josipa Broza br.7
Ovo je suvislo! Dakle, ne vrijedi, jer sto god da se prijavi i raspitas na 1515, jedino sto se uspije jeste 'Koji sam ih matrak morao zvati?' pitanje koje upucujem sebi u bradu. Jedini izuzetak je cura po imenu Sneza (a moguce je da sam vec zaboravio) - medjutim nju nikad ne dobijem kad je u pitanju Optika za pravna lica. I da, jos niste pozvali! Makar za pravno lice. Ja cak ni nemam informaciju o Acc manageru, a i svi me blijedo gledaju kad pitam u firmi za tu osobu, a isto tako sam dobio info sa 1515 da ce me zvati taj acc manager. Pa samo da izvines, ne prosipaj se toliko, eto da te jos jednom podsjetim da to tako kako opisujes n e funkcionira!
Zasto se ponuda zove "Optika do kuće" ? Zasto popunjavati taj kvazi formular i ostavljati podatke kad nikakav response od toga nemamo, bez obzira ima li ili nema tehnickih mogucnosti ?
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Ocete li brzo stizat u zgradi pored maksija na stari,na ovu mapu vidim da ste se primakli.
Ja sam popunjavao onaj zahtjev,ali se to jos razmatra :lolblue:
Budućnost
Ima li ko informaciju koliko moram da cekam na opremu od dana kada mi stave uticnicu u stanu,za optiku? Vec je proslo 5-6 dana?
Mene zanima nešto, nadam se da ne smaram previše. Od čega zavisi kuda će se sprovesti novi kablovi? Ima li šanse da sve izgleda kao što izgleda sada (ne vide se nikakvi kablovi, ni u stanu, ni u zgradi)? Čuh da u nekim zgradama (novogradnja) kablovi idu kroz hodnike i slično... Laik sam, ali eto baš me to zanima, hvala![]()
Rado, ukoliko u fazi izrade tvoje zgrade nije odradjeno kabliranje optickim kablovima onda mora naknadno da se postavlja uz zid...
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Aha... Pa otprilike koji procenat zgrada ima to odrađeno? I koliko stare zgrade?
Sta ti treba od podataka?
Juče čitav dan vidim kopaju nešto od lepe kate put autobuske, duž ulice oktobarske revolucije ali skroz do zgrada, i postavljaju neke žute cjevovode i one malo deblje crne kablove, pa neznam šta je u pitanju, da nije možda nešto od strane t-com-a?
Evo i ja da se javim i da pohvalim momke koji su uvodili optiku u Rusku kulu, korektni i pazili stvarno prilikom uvodjenja da to izgleda ok i maksimalno korektni![]()
Jos da donesu uredjaj iz Telekoma i prikopcaju pa da se proba![]()
Zuta cijev + crni kablovi = optika
Bice to brzo Zeljko. Ako ne bude danas, posalji broj na private.
kad pocinje ugradjivanje oko lepe kate? provukli su kablove i vise ih nema![]()
evo dobih i ja optiku konacnokako ste zadovoljni vi koji ste je ugradili ? cini mi se da pokradu 5-6 Mb/s brzine ali dbr.. Koristim Flat 5, na laptop mi je brzina(wireless) 15Mb/s a na komp koji je preko LAN-a povezan sa 25 Mb/s.. FHD pici lagano
aa skidam HD film preko torenta max brzina mi je 800kB/s..
Internet paket od 5Mbits ne postoji u Optika ponudi, ... Za vas i za sve ostale Optika Internet korisnike se obavlja provisioning znatno vecih Internet paketa.
Internet paket uredno funkcionise u granicama narucenog.
Drago nam je da ste zadovoljni sa brzinom download sadrzaja sa Interneta.
Last edited by Djetic; 15-03-12 at 20:05.
Da li se preko wirelessa gubi brzina protoka,cini mi se da da? i jos nesto,da li ja potpisavanjem novog ugovora imam prava na ovaj HBO?
Kad će moći optika u ulici 4.Proleterske pored zgrade ministarstva turizma i zaštite životne sredine?
Je li pocela optika vsn Podgorice?
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks