Kako zavrsi ovaj najveci....nesto ga ne vidim na tabeli.....
znaci NAJVECI je opet baba.A htio sam jutros zbog njega da se dizem, ali bolje sto nisam.![]()
Kako zavrsi ovaj najveci....nesto ga ne vidim na tabeli.....
ne želim oplakivanje.....sve što očekujem je očekivanje
Je li Massa stvarno toliko ostetio auto ili su ga iz Ferrarija zvali da odustane da ih vise ne bruka?
Release Yourself
Jedan je riknuo a drugog je Nika sjebao.
Ono je bilo smijesno, kako je vikao...
A sto ces, ne zna pravila.
Riknuo bolid, inace do tad je objasnio Vettelu neke stvari.
Jesi vidio rupu desno u sidepodu?
TAKUMI
kako rade ovi red bull-ovi, ja ne pamtim kad im je crklo nesto.
Frende... jos malo i tu sam... sjutra sve ok, redovna situacija.
Sad gledam, FRAJER je ostao bez shifta u prvoj krivini vec, onda je probao manje vece da pokusa da se vrati u trku, ali je menjac bio mrtav skroz, i onda je namjerno produzio u turn 3 i sklonio se sa staze.
Koja jebenica, BENZ tokom testiranja nije imao nijedan kvar, trka pocne, i ode mu menjac.
Kakvi su ovi novi poznavaoci F1 na topicu... ccc... izvire znanje :unconscious:
NAJVECI !!!!
Last edited by Petronas; 18-03-12 at 19:23.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
da ako schumi uradi nesto sledece nedelje...steta da mu nije otisao menjac mozda bi i bio na podijum...
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
First Pit Stop
Massa: 22.313 sec
Alonso: 22.035 sec
Second Pit Stop
Massa: 22.528 sec
Alonso: 21.910 sec
za poredjenje
J. Button 23.275 i 22.837
L. Hamilton 22.862 i 23.464
S. Vetttel 24.256 i 24.131
M. Webber 22.918 i 22.915
LPGTECH 067 854 548
Sto su se umirili nocas ovi SHUMAHEROVCI.
LPGTECH 067 854 548
A kako su bili aktivni prije trke uuuuuuuu?
@massa
posto vidim da si jedan od navijacha ferrari-ja,reci mi sta ocekujes od ove sezone,da li se mozemo nadati eventualnoj tituli ?
alonso je danas bio odlican izvukao je solidno 5 mjesto s obzirom da je startovao sa 12-te pozicije![]()
Kimi - odličan . :dring::dring:
start sa 17.pozicije, na startu skoro je stao nakon sudara, loše odrađeni pit-stop(evo čitam da je tu izgubio 4-5 sekundi) i naravno SC koji je izašao taman u kada je Kimi trebao u boks..
tako da je 7.mjesto, za prvu trku poslije pauze, odlično. Odlično je djelovao kroz cijelu trku i naravno fantastično obilaženje pereza u zadnjem zavoju...
GO, GO ICEMAN......
Bilo je i bisera za BLUE FLAG,
- You came on the radio asking the team about the blue flags; what happened there?
- Nothing at all really, I was just wondering what was going on as they kept showing me the flags but I knew the gap to the leader was nowhere near a whole lap! I assumed it was for the car behind that I’d just overtaken but it seemed to go on for a while, so I was trying to find out why they were still waving at me!
ali najbolje je bila komunikacija sa boks-om::mrgreen:
KIMI: ne radi mi DRS, ne radi mi DRS.
BOKS: nemoj stiskati pre rano
KIMI: ne radi DRS
...
KIMI: aha, radi:lolblue::lolblue::lolblue:
ne znam sto ste se uzbudili oko Kimija toliko.
covjek je i sam rekao da on nije bio penzionisam 2 godine, vec je vozio neke druge "stvari".
nikakvo iznenadjenje za mene nije bila ni njegova voznja ni rezultat na kraju!
dobro je vidjeti ga opet u F1.
ferari (citajte alonso) neocekivano dobri. bit ce ovaj bolid vremenom sve bolji i bolji, samo se nadam da do njegovog maksimuma ne budu kasnili mnogo da bi se ukljucili u borbu za titule...
Evo i slike, malo smo cekali, ali vrijede toga !!!
ON u Australiji.
Problemi, problemi... Sad vidim GAZDA kaze da od starta menjac nije funkcionisao smooth, da je probao da ne opterecuje previse ali je potpuno ostao bez njega uskoro...
Za Nica... jos nisu skroz razjasnili u cemu je problem odustajanja... kaze da je imao puncture posle kontakta sa Perezom, jeli upravljanje ili sto drugo nisu otkrivali mnogo... Dalje, gume su mu bile unistene i imao je problema tokom citave trke zbog toga...
Mada je i njegova voznja bila prilicno losa i pasivna.
Sad jedino da cekamo Maleziju, da vidimo kako ce se ponasat na drugacijoj konfiguraciji staze, mada situacija mi se cini slicna sa proslom godinom, da im odgovaraju staze sa najvecim pravcima, dok za one sporije nisu konkurentni toliko...
Pazi prednju desnu gumu...![]()
TAKUMI
da... kod Nica isti slucaj, i to 7-8 krugova od kad su krenuli...
Benz ih prozdire...
Mislim da je do set-upa, i da trebaju na tome da porade.
FABIA,PETRONAS bolje da me poslusate.Vidite da ste mu maleri.
LPGTECH 067 854 548
Malo srece?
TAKUMI
Kimi Räikkönen immediately slotted back into the groove on Sunday, rising from 18th on the grid to seventh at the finish line in Australia. Despite taking advantage of last-lap incidents, the Finn was aggressive and displayed several strong passes.
“It feels like I’ve never been away,” said the 2007 World Champion and Lotus driver, who last competed in Formula 1 with Ferrari in 2009.
“Yesterday we made some mistakes which cost us quite badly, so it could easily have been better in the race. I made a good start but then there was an accident in front of me at the first turn, so we lost a few places there as I had to almost stop and move onto the grass to avoid it.
“That made the race harder again as we had the speed, but a lot of traffic to get through. When you look at all these things, we could have finished in a much better position. We had the Safety Car, which I think actually hurt us a bit as well.
“Overall, the weekend was far from ideal, but the car feels good and to come back to seventh means we at least come away with some points.”
![]()
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Petronas, jesam li vam rekao odmah da ima getriebenproblem?
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks