Page 12 of 425 FirstFirst ... 289101112131415162262112 ... LastLast
Results 276 to 300 of 10619

Thread: Telemach CG (TV)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dobra je slika, samo su ocaj ali ih volim zbog njihovog amaterizma
    ---Chelsea Fc---

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Šteta što rijetko ubacuju nove kanale...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Tesko ces to ocekivat od njih, slao sam im 10 e mailova sa predlozima za nove kanale,ni na jedan e mail nisu odgovorili...
    ---Chelsea Fc---

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Totalni amateri...

Vazno je da ponudu smanjuju, a cijene polako rastu...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Masinac081 View Post
    Tesko ces to ocekivat od njih, slao sam im 10 e mailova sa predlozima za nove kanale,ni na jedan e mail nisu odgovorili...
    Mašinac, daj pošalji im ponovo taj predlog kanala ali na [email protected], ja sam ih zvao da pitam po kom osnovu su ubacili regionalnu tv iz novog pazara na C55 i šta će nama ti lokalni kanali na kojima nema ništa kršteno da se vidi, i zašto se korisnici ništa ne pitaju u vezi ubacivanja novih kanala, a oni mi kažu da mogu na ovu gore navedenu e-mail adresu da pošaljem predlog kanala pa ako mi ne bude odgovoreno da mogu pozvati call centar i preko njih dobiti odgovor.

Nisu u stanju više od pola godine koliko ih molim da podese na sportklub kanale format slike 16:9, nego moramo gledati skučene prenose utakmica gdje se često nevidi ni rezultat ni ko s kim igra a kada je prenos košarke nevidi se plejmejker kako vodi loptu, a odgovor im je da takav signal primaju preko total tv-a, a to je tako jednostavno podešavanje. Imam utisak da sam jedini korisnik koji to traži od njih, a njima se na pojedinačne žalbe ne reaguje, pa bi bilo dobro ako bi još neko sa foruma tražio ovo podešavanje formata slike.

Sve se nadam da će se poboljšati, da ih sačekam još malo, da ne raskidam ugovor ali ako ovako nastave, sa nikakvim novinama, sa smanjivanjem broja kanala a povećavanjem cijene pretplate, mislim da ću završiti sa njima, mada je i meni nekako draži ovaj njihov amaterizam i njihova tehnika koja je davno prevaziđena u svijetu, od ove njihove konkurencije.

Kažu proces prelaženja na digitalni signal je u toku, ali ne mogu da se izjasne kad će biti završen, i tako pričaju zadnje dvije godine.......ostaje da sačekamo do ljeta i vidimo hoće li se šta promijeniti prije svega u njihovim glavama, jer bi trebalo da znaju da su kablovski operator sa najmanjim brojem korisnika, da im konkurencija uzima korisnike, da bi trebalo da idu sa razumnom cijenom pretplate i poboljšanjem kvaliteta signala i povećanjem broja kvalitetnih kanala, kako bi zadržali postojeće i privukli nove korisnike a oni sve suprotno.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Son Goku

Uglavnom su pretplatu cini mi se podosta povecali,sad me sa internetom i kablovskom mjesecno kosta 19,90... A brzi su i efikasni kad treba da ugase internet, bilo vanredno stanje i nisam ni razmisljao da odem da uplatim racun od januara a onda 21-og ujutro fino krc,ugasili internet,kad sam ih zvao kazu a tako je od sad da im korisnici ne duguju nista. Ok,uplatim ja taj racun nakon par dana i zovnem ih a oni odma pitaju jesam li uplatio i dodatnih 3,80e za prikljucak interneta a to im je tamo na dugme sve , ja kazem nisam ni znao a oni me pozvali da dodjem u poslovnicu da pisem zahtjev da me ukljuce a to 3,80 da mi prebace na sledeci racun. To sam i uradio i upalise me . Stvarno su nekorektni ali nema veze.

Sto se tice kanala ,sad se nema sto krsteno prebacit, trazenje sto cu da gledam uglavnom se svodi na Nacionalnu Geografiju,Diskaveri,Vasiat Explorer i ovo sportsko sto imaju Eurosport 1 i 2 i SportKlub ,nista drugo.
    Krsteni se film ne moze pogledati uvece jer Film Plus je totalni raspad,filmove non stop ponavljaju, TV 1000 nesto bolji ali nije to ono sto se trazi. Treceg kanala za film nema. Ja sam im e mailove slao preko sajta ,ono da popunim i posaljem,ne znam je li to taj e mail koji si napisao. Trazio sam im CInemanu da ubace jer je kolko mi se cini nesto bolja od ova dva gore pomenuta filmska kanala.

A sad sto oni izbacuju kanale i ubacuju koji njima pane na pamet to je stvarno katastrofa i dokaz kako su neprofesinalni.

Usput znas li kako da registrujem e mail sto nude?
    Last edited by Masinac081; 01-03-12 at 20:55.
    ---Chelsea Fc---

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ponuda kanala moze bit bolja, ali meni odgovara sto za 10e imam prikacena 3 tv-a na jedan kabal.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

I ja sam nedavno priključio treći televizor, nov led tv 16:9, ali mi ni taj tv a i nijedan drugi nemože da prepozna na automatsko podešavanje format slike za svaki pojedinačni kanal već može ili svaki u original formatu a to je 4:3, u kom formatu izgleda oni šalju sve kanale ili svi na 16:9 pa mi onda ogromna većina kanala dođe spljoštena.
    Što se tiče filmskih kanala svaki je bolji od film+ jer je njima najnoviji film koji puštaju iz osamdesetih godina prošlog vijeka, eventualno iz ranih devedesetih i mogu ga slobodno izbaciti iz ponude. Neznam koja je vjerovatnoća da ubace neke od kanal tipa Viasat Nature koji je lokalizovan i s obzirom da imaju već tri Viasat kanala ili NatGeo Wild, Discovery Science, Universal SciFi...
    Ja sam se registrovao na njihov mail tako što sam ih nazvao i tražio da mi otvore mail s obzirom da koristim njihov internet i sam sam odabrao ime na koji će mi glasiti, ali ga skoro i ne koristim jer neznam koliko je pouzdan njihov server, da se nedesi da mi se nešto izbriše bez povratka. Nadam se da razmišljaju i o dupliranju internet brzina s obzirom da su ove za današnje uslove prestale presmiješne, a naročito upload brzine.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Katastrofa,sinoc na RTS1 u sred filma nesta slika, samo na taj kanal, slucajno ili ne, i na HRT 1 kad je bio film prije 20-ak dana djevojka od milion dolara , isto se zamrznu sliku na malo vise od polovine filma. Sad ne smijes gledat neki film od straha da ga ne zamrznu i onda si dzabe gledao pola. CCCCC
    ---Chelsea Fc---

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

RTCG 1, RTCG 2, Kopernikus, MBC, MONTENA, STUDIO B, RTR Planeta, TVE, Film +, Regionalna TV, ko jos gleda ove raspale kanale... Ima mnogo kvalitetnih kanala da se ubaci, ali njih briga, ubace po 1 kanal godišnje, a isključe po 5-6. Ko što ste pomenuli Cinemania je najbolji filmski kanal, mogu umjesto Film+ da ga ubace.

Uskoro počinje formula 1 i kao prošle godine blokiraće njemački RTL jer je SK PRIME uzeo prava za prenose u Crnoj Gori, a mi na M:Kabl nemamo taj kanal.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Evo njihovog e mail ,odgovorili su posle 10 dana

Poštovani,

M-KABL intezivno radi na proširivanju programske šeme koja se kreira na osnovu zahtjeva korisnika. Tako je regionalna radio televizija Novi Pazar postala sastavni dio programske šeme, isključivo na veliki broj zahtjeva. M-KABL svakako planira da dopuni programskou šemu, i uskoro korisnici mogu očekivati izmjene iste.

Uz zahvalnost što svojim predlozima pomažete M-KABLU u unaprijeđenju svojih usluga srdačno Vas pozdravljamo.

S poštovanjem M kabl
    ---Chelsea Fc---

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

e vala im je tv novi pazar poboljšanje do j.j. sprdaju se sa narodom.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ma čini ti se Da bi da ubace SK PRIME i Cinemaniju i dosta od njih kakvi su...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Uskoro?!? Njima uskoro znači godinu, dvije. Evo za tačno nedjelju dana Pro tv postaje Prva tv a oni je još nemaju u ponudi, tačnije izbacili su je iz ponude kad i prvu srpsku, i još neke kanale jer nisu imali dozvolu za emitovanje a u pitanju je domaća tv i nisu u stanju za sve ove mjesece i mjesece da pribave dozvolu. ..."i uskoro korisnici mogu očekivati izmjene iste" - što u prevodu treba da znači izbaciti par kanal što nešto i valjaju i ubaciti dva š kanala očajnog kvaliteta i programa i slike. Nadam se da griješim ali evo sačekajmo da vidimo.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    565
    Thanked in
    406 Posts

ja ne znam ko uopste koristi ovu kablovsku televiziju, to je katastrofa, bolja je kucna antena nego to iskreno.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Na C56 English club tv, namijenjen učenju engleskog jezika.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Son Goku MNE View Post
    I ja sam nedavno priključio treći televizor, nov led tv 16:9, ali mi ni taj tv a i nijedan drugi nemože da prepozna na automatsko podešavanje format slike za svaki pojedinačni kanal već može ili svaki u original formatu a to je 4:3, u kom formatu izgleda oni šalju sve kanale ili svi na 16:9 pa mi onda ogromna većina kanala dođe spljoštena.
    Zavisi koji TV koristi, samsung i LG ne bih pogledao pri Sony Bravia. Imam m-kabal od kad su ga uveli, upaljen mi je "smart" na tv koji prilagođava sliku formatu koji prima, kad je 4:3, odradi panscan da mi slika bude idealna. Kad je kanal 16:9, isto se prilagodi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Imam upravo samsung i lg, neće pa neće, na lg i ne dozvoljava da se podesi automatsko podešavanje formata slike, a na samsung je podešeno automatsko ali ne reaguje.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Son Goku,ima li jos koji novi kanal?
    ---Chelsea Fc---

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nema, ali bi trebalo očekivati prema odgovoru koji su dali na tvoj mejl. I ja sam im nešto pisao pa ako odgovore i odgovor bude interesantan prenijeću ga ovdje.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vazi Son Goku, jesi li im ti trazio ovaj English club? Koje si jos trazio
    ---Chelsea Fc---

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Son Goku MNE View Post
    Imam upravo samsung i lg, neće pa neće, na lg i ne dozvoljava da se podesi automatsko podešavanje formata slike, a na samsung je podešeno automatsko ali ne reaguje.
    Ja sam reko da samsung i lg to nemaju . Jedini TV sa smart sistemom je sony bravia. Jedini način ti je da promijeniš format na 4:3 ali onda gubiš sa strana dosta.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nisam im tražio English club tv, ali nije loš, barem se zna njegova namjena, između ostalog tražio sam već gore pomenute kanale, da ih ne ponavljam, ali da vidimo šta će odgovoriti.

Šta je ovo sa nacionalnom geografijom, nevidi im se logo, da li su to možda prešli na emitovanje u 16:9 pa ovi iz m-kabla to trebaju podesiti ili su ovi jednostavno zumirali sliku?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

RAI i RTL naravno jutros blokirani dok se vozila trka F1...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jel taj RTL onaj njemacki kanal?
    ---Chelsea Fc---

Page 12 of 425 FirstFirst ... 289101112131415162262112 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)