moze tu ladno 10w 40 motor je potrosen zazor hidropodizaca je povecan ali ne smeta do napuni filter uljem i pritisak digne 2 sec nije strasno... vozi samo vatra i pun gas ..
Sto fali?
TAKUMI
moze tu ladno 10w 40 motor je potrosen zazor hidropodizaca je povecan ali ne smeta do napuni filter uljem i pritisak digne 2 sec nije strasno... vozi samo vatra i pun gas ..
Zasto se cuju hidropodizaci prvih 2-3 sec? Zato sto su potroseni ili zato sto su prazni jer ulje nije stiglo do njih.
A zasto ulje nije stiglo do njih? Zato sto pregusto ulje sporije putuje kroz kanale, i pumpa se vise muci s njim i td.
TAKUMI
evo malo jasnije kako se hidropodizaci vremenom potrose,
http://partsbox.5thelement.com/wp-co...05/lifters.jpg
zna li ko, otprilike naravno, koliko bi mogla koštati boš pumpa za okaša 99 godište, polovna, u njemačkoj?
jer bi mi je mogli poslati iz njemačke..
Evo danas sam ga upalio oko podne, na sunce je bio i nista se nije culo. Vjerovatno se ulje razrijedilo i to je to.
Last edited by Shomi#; 16-03-12 at 16:17.
Sada je kristalno jasno sve oko temperature.
koje ulje sipat u golf 4 1.9 TDI
Real eyes realize real lies!
Castrol Edge 5 30.
TAKUMI
Ol mi rec brate sto radis u 07:29 na ovaj topic?![]()
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
Pa gledao sam trening, pa je valjda bila neka pauzica...pa sam svratio.
Vide se posledice cetvrte banke...
TAKUMI
HAhahahahhahahhahahaha![]()
![]()
Sumi 4 mjesto cuh danas
![]()
slabo je to
![]()
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
Samo ti uzivaj. Idemo po podijum!!!
TAKUMI
ima li se dje u pg uzeti modul za coming home / leaving home?
the World's leading dance event
Sensation
Ljudi jeste li raspravljali o ovom najnovijem lopovisanju? Nesto nisam primjetio... Radi se o sledecem.. Ukoliko mi npr rega istice 1.3 i ja tamo - vamo regam auto tek 25.3, iako mi je i polisa i sve 25.3 oni ce stavit regu kao sto ti je na proslu saobracajnu dakle od 1.3. E sad zamisli nekog ko nije tu npr par mjeseci i tek posle registruje auto.. Par mjeseci mu ukradose registraciju.. Kako mogu da rade ovakve stvari? Ja platim 365 dana regu on mi da 300 dana. wtf
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Po meni bi trebalo da oni koji kasne sa registracijom plate bar 20% vise od onih koji produze na vrijeme registraciju. A ovi koji kasne sa regom da dobiju nove tablice i da se njima da na godinu dana. A oni koji nisu tu mjesec dva, kad treba da registruju auto nek posalju ovlascenje preporuceno nekom iz faimilije ili komsiji, i ne vidim sto je to problem ucinjet na vrijeme ?
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Mozda nekom ne treba auto tih par mjeseci. I da placa se vise kad kasnis sa registracijom preko mjesec dana.. Druga stvar mozda je meni auto registrovano u januaru pa bih da ga izvlacim polako iz tog mjeseca da ne idem na tehnicki po snijegu itd i npr odlazem svaki put po 20 dana (uzmes da vozis drugo auto), a ovako on ti ga vrati kao da ti je i tih 20 dana bio registrovan.. Ne kapiram kako mogu takve stvari da rade, jasno je da ti platis registraciju godinu dana, ne mogu sad oni odredjivat da traje manje.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Prije nije bilo tako. Znam da je meni rega vazila od dana registracije a nikad auta nisam registrovao redovno jer sam bio odsutan.
TAKUMI
a sad u dogovoru sa osig. kucama su napravili hajku da se mora auto reg prije isteka od mjesec dana inace se placa kazna i uzimanje tablica.(pa se onda ponovo placaju i tablice i saboracajna).a ako se ne reg u roku od 2mjeseca onda ti je tri puta veca kazna
f6
ako mene osiguravajuca kuca obavjesti da sam duzan produziti registracije mjesec dana prije isteka registracije, po tom i tom osnovu, ja cu se odazvati. osiguravajuca kuca i MUP imaju moje podatke, prema tome ne vidim problem. ako me ne obavjeste, a budu me kaznili po tom osnovu, cerat cemo se. ja uvijek obavim papirologiju jedno 10 dana prije datuma isteka i polise i registracije.
nemaju sta oni da se dogovaraju, zakon po tom osnovu mora da bude jasan, dostupan svima, i ako su se desile izmjene izmedju dvije registracije te izmjene moraju biti predocene i dostavljene prije druge registracije.
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Ali zar nije moja tsvar oći li da registrujem auto ili ne.
Možda nemam para, možda imam dva vozila pa mi jendo nije potrebno (recimo kabriolet preko zime), možda ću jedno da prodam pa neću da ga registrujem.
Na krja ukrajeva ukoliko me uhvate da vozim a da nijesma registrovan neka naplate idućuregistraciju na ima makar 30% skuplje. Onda se ljudineće zezati. Ali uslovljavati nekogda se regstruje čak i prije vremena je glupost..
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks