Ja sam se frapira kad vidjeh kvotu 2.6 na Buducnost.Alo ko je tu lud,oni sto daju toliku kvotu ili ja sto to nisam vidio na vrijeme no tek na teletekst?
A inace strefih
Bajern,Juve i Barsu i Minhen-Firt gg s 10 = 60
posto su juce fini rezultati bili (izuzev francuza *****skih) da danas igramo kontre![]()
![]()
![]()
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
A danas me 2 francuza bacaju PSG i Monpelje, jos velim fino na UNITED, turke i francuze se ne kladi ali nema tu. Onu Englesku 2 treba gadjat...
Para vrti dje burgija neće.
ne znam kako, ali sam danas uspio da panem u minus 200 eura, (kao i moj drug) doduse sa masu pokusaja od koji, marsel me bacio za 105 eura kec, Lion za jedan gol za 180, barsa za gol za 200 na dva tiketa i tako... sve je pocelo sa hamburgerom posranim.
Od danas, u francusku igram jedino Lion, i PSG. U njemacku Jedino Bajern i Dortmund (mislim na sigurnije).
Rezultati dobri, no ne bjese moj dan tj noc :roll:
Moze li mi ko rec igra li Rouz za Cikago nocas?
Last edited by Voste; 18-03-12 at 00:43.
Zna li ko?
lol jos mi meridianci nisu zakljucili vallecano ppx
...
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
i ja isto... taman sam htio iskoristit dobitak![]()
ovaj palermo ako ne dodje sutra nek se ubiju.. 3,40 vala se mora probat u singlu
ove litvance sto igraju danas probat oboje 3+ total kvota: 3,06 i 4+ total kvota: 7,68... prosle godine sam uvatio bas ovo dvojeda vidimo ocu li i ove
![]()
newcastle gg3+ (2,15)
udinese gg3+ (2,25)
valencia gg3+ (2,25)
--------------
hannover 1 (1,55)
salke 2 (2,10)
inter 1 (1,60) a vala ce dobit ove mentole..
edit: inter je ove dobijo na svom terenu godinama unazad, pobjedio je sve meceve osim jednog davne 2001 godine... a jos im snajder neigra (lik je nesreca) valjda ce ih isprangijat
Last edited by Shadow'91; 18-03-12 at 01:51.
Last edited by dr dn; 18-03-12 at 10:01.
Hannover - Köln Tip 1, Kvota 1.80
2008/2009 Hanover - Keln 2:1, Keln - Hanover 2:1
2009/2010 Hanover - Keln 1:4, Keln - Hanover 0:1
2010/2011 Hanover - Keln 2:1, Keln - Hanover 4:1
2011/2012 Keln - Hanover 1:0 Hanover - Keln ?
Ovo je mozda 3 za 3. I da nije, trenutno Hannover ima bolji tim i u boljoj su formi, dok kod Kelna nece igrati njihov najbolji igrac Podolski i Jajalo. Hanover je u LE pobjedio Standard sa 4:0 i danas bi trebali dobiti jer zele 6 mjesto koje ih vodi u LE.
urteht 1 dr dn
cirih 2 mufljuz
hanover 1 mike cg
blackvelvet- on hold
srdjancg - on hold
Ukraina 16:30
Dinamo K - Dnipro 1&D2+, @1.70
Who let the dogs out
Njukastl-Noric 1 @1.7
Njukastl se bori za evropu i zelju da se vrate na pobjednicki put,dok Noric bez velikih ambicija,sto su i pokazali u mecu protiv Vigana. Zona ispadanja im je daleko,sto im je bio i primarni cilj-opstanak u ligi,za evropu tesko da se izbore te moj tip je 1 @1.7. Srecno!
Djeluje kao dvojka neka
http://www.betexplorer.com/soccer/italy/italian-serie-a-2011-2012/nextmatch.php?matchid=6812042
"Are you gonna bark all day, little doggy, or are you gonna bite?"
There are currently 32 users browsing this thread. (0 members and 32 guests)
Bookmarks