Steara, moze iz BG-a za ~650 EUR, no reko da vidim postoji li nesto jeftinije, npr od Dubrovnika do Italije ili Spanije, pa onda odatle put Ria i tako taj rad!
Steara, moze iz BG-a za ~650 EUR, no reko da vidim postoji li nesto jeftinije, npr od Dubrovnika do Italije ili Spanije, pa onda odatle put Ria i tako taj rad!
Globetrotting
Da postoji, ja bih nasla, don't you think so? I ne zovi me stara, 'e cu te ubit kad se vrnem.
jeli uzimao ko avio karte preko wizzair.com?
^ Jeste .![]()
Kreč, kolica i mešalica.
Kupovao sam ja nedavno, sve besprekorno ide![]()
ja sam wizzair-ov fan. Koristio sam ih 6 puta. Nikad greške.
oce li mi neko objasniti kako to ide ?rezervises unaprijed 4, 5 mjeseci i onda ti je karta jeftnija?kako se rezervise?kome se placa itd?
19maj za Minhen? Iskopajte nesto povoljno![]()
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Odakle? (koji aerodromi dolaze u obzir)
84e iz Dubrovnika, u jednom pravcu.
PG i Dubrovnik
Samo ako nije problem link da mi prosledis do sajta![]()
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Skroluj malo gore, pa ces naci link.
^ Imas Bg - Memmingen (uru vozom , od minhena) , 19 polazak , 22 povratak 71 euro ovo ti je bez wizz xcluziva (30eura platis, i godinu dana na sve njihove letove imas 5-10 eura popusta po pravcu, za tebe i svakog ko putuje sa tobom)
Kreč, kolica i mešalica.
Oko 10 eura je 'izdavanje karte'. A ovo 203e je let preko Podgorice, Skoplja ili Sarajeva za neku drugu destinaciju u Evropi.
To izdavanje karte ne placate ako kupite kartu preko neta, to vazi i za turkish i mneairlines...
Kreč, kolica i mešalica.
the_sorrow, preko kojeg sajta gledas karte za wizzair?
Hvala![]()
Wizz Air direktno preko njihovog sajta. A takodje i Skyscanner pokazuje low cost kompanije u pretrazi.
www.wizzair.com
Prati cijene jer ih mjenjaju nekad i svakodnevno. Kako bi umanjila troskove karte, koristi uvijek web chek-in, i po mogucnosti bank transfer (raspitaj se za opciju web banking-a u tvojoj banci).
Non sum uni angulo natus: patria mea totus hic mundus est.
Ne znam zasto, ali meni na wizzairovom saju ne izbacuje pola destinacija... Puf.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks