View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 557 of 942 FirstFirst ... 57457507547553554555556557558559560561567607657 ... LastLast
Results 13,901 to 13,925 of 23527

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

High ResolutionSpySkrivenakamereSportCapkamere
    Ona ima 4GB memorije, a dolazi s daljinskim upravljačem te je instalirana i vibracijskemehanizam programiran za aktiviranje zadanih za podsjetnike.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Startuje Superliga, mene je (NARAVNO) posebno zanimalo kako Primorac nije pozvan da ucestvuje, a jesu ostali crnogorski klubovi, o Vojvodini i Zvezdi da ne govorim. I cije interese je na tom sastanku stitio crnogorski Savez?
    http://www.mondocafe.me/ostali-sport...rliga-5641.php
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

superliga nema veze sa savezima, pa tako crnogorski savez nije ni mogao braniti interese primorca. super ligu su pokrenuli i organiziraju sami klubovi
    vaterpolski portal - www.dance.hr

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Kako nema veze kad su celnici srpskog saveza danima tamo i ucestvuju u pregovorima??? I oni vec 2-3 dana pricaju kako ce pokusati sva tri kluba stavit u tu ligu.
    Mislis li da je jedna Zvezda, klub star 2 godine, koji ove godine nije ni igrao u Evroligu, dobio poziv tek tako? Zato sto je jak? Sinoc sam vidio koliko je jak, trebalo im je 2 i po' cetvrtine da daju gol Partizanu...
    Dalje - ,,Sastankom je rukovodio predsednik Hrvatskog vaterpolo saveza i prvi čovek Primorja Predrag Sloboda''
    - kazes nema veze sa Savezima!???
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ponavljam, to je inicijativa klubova. to što je za neke nejake klubove lobiro i savez, ako jest, im sigurno nije odmoglo, ionako većinom ljudi sjede na dvije ili tri stolice, pa si tako slobodi mogo dodati i funkciju potpredsjednik pro recca. on je vodio sastanak u ulozi domaćina, predsjednika primorja. inače i primorac je imo predstavnika, bar tako piše na crowaterpolu:

Za zajedničkim su se stolom tako našli predstavnici Juga, Mladosti Primorja, Pro Recca, Partizana, Crvene zvezde, Vojvodine, Vasasa, Szegeda, Egera, Jadrana HN i Budve kao inicijatora te kao budućih partnera Barcelonete, Mornara i Primorca iz Kotora.

dakle sjedali su predstvanici tih klubova, ne srpskog, mađarskog, hrvatskog, crnogorskog i talijanskog saveza.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Dida, ispada da se ja i ti ne razumijemo

1. Ja ne sporim da je to inicijativa klubova, odnosno kluba (Recca), odnosno njegovog gazde.
    2. Apsolutno je vazno lobiranje saveza, jer ovo je prst u oko LEN-i, odje neutralnih nema.
    3. Dao sam ti primjer da su SAVEZI ucestvovali u tome, ko je sjedao za sto, a ko na prozor, manje je bitno.
    4. Predstavnik Primorca, po mojom informacijama, nije bio na sastanku.
    5. Svaki sajt, ali svaki, daje razlicite informacije, pa mi je jasno da zvanicno saopstenje nisu ni izdali, vec pregovore i dogovore svako tumaci kako hoce.
    6. Nije mi namjera od ovoga pravit senzacionalizam, vec zelja da crnogorski savez stane iza svih svojih klubova, stiteci interese crnogorskog vaterpola. Kao sto bi neposteno bilo da ne ucestvuje Primorac, tako bi neposteno bilo da ne ucestvuju Budvani i Novljani.

Sa F4, kasnije opsirnije sa druge utakmice...
    http://www.mondocafe.me/ostali-sportovi/primorje-prvi-finalista-5648.php
    http://www.mondocafe.me/ostali-sport...-lige-5649.php
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Mislim da od ove Super lige nista nece biti. LEN je ipak gazda evropskog vaterpola, a ovi sto su sastancili ne smiju protiv Lonzija i ekipe... Vec danas iz Rijeke stizu drugacije/kontra informacije...
    Primorac izgleda nije van ove price, drago mi je zbog toga.

I da, smijesno finale Jadranske lige. Ako gazdi Primorja nije jasno da je iskljucivi krivac za ovakav debakl trener Roje, onda stvarno..
    Nije problem sto su (katastrofalno( odigrali i izgubili od velikog Recca, vec sto ni ove sezone nista u Hrvatskoj nece osvojit. A sa ovoliko ulaganja i ovakvim timom to je bruka.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Dida, ispada da se ja i ti ne razumijemo

1. Ja ne sporim da je to inicijativa klubova, odnosno kluba (Recca), odnosno njegovog gazde.
    2. Apsolutno je vazno lobiranje saveza, jer ovo je prst u oko LEN-i, odje neutralnih nema.
    3. Dao sam ti primjer da su SAVEZI ucestvovali u tome, ko je sjedao za sto, a ko na prozor, manje je bitno.
    4. Predstavnik Primorca, po mojom informacijama, nije bio na sastanku.
    5. Svaki sajt, ali svaki, daje razlicite informacije, pa mi je jasno da zvanicno saopstenje nisu ni izdali, vec pregovore i dogovore svako tumaci kako hoce.
    6. Nije mi namjera od ovoga pravit senzacionalizam, vec zelja da crnogorski savez stane iza svih svojih klubova, stiteci interese crnogorskog vaterpola. Kao sto bi neposteno bilo da ne ucestvuje Primorac, tako bi neposteno bilo da ne ucestvuju Budvani i Novljani.
    1. apsolutno točno
    2. što te više strana zastupa to bolje. ipak, moramo bit svjesni ovo je vaterpolo. ođe npr jedan bebić sam sebe određuje za delegata utakmica JVL-a (nije to mala para), sam lonzi sebe delegira za iste dužnosti u LEN natjecanjima. ođe jedna osoba u isto vrijeme objedinjuje funkciju predsjednika HVS-a, predsjednika primorja i dopresjednika PRO Recca itd. tako je u svakom savezu, vodeći ljudi su direktno iz pojedinih klubova.
    3. srbi su navodno nastupili zajednički, ili 3 kluba ili nijedan.
    4. ipak je bio ako mi izvor ne laže
    5.
    6.

što sam još sazno mađari žele da bude najviše 10 klubova kako bi i dalje normalno igrali svoju ligu. mislim da je interes hrvtaskog vaterpola da jug, mladost i primorje i dalje igraju jadransku ligu (ili bar stari format hr lige) kroz cijelu sezonu, a usporedo s time da se igra superliga. superliga kao zamjena za domaće prvenstvo po meni uništava manje sredine našeg vaterpola i samim time sužavaju bazu (gdje će mladot i primorje kupovat igrače u budućnosti ako im sva 3 st kluba propadnu ) koliko sam čuo i vaši su nastupili zajednički, i podupiru primorac, pa stoga vi i srbi želite ligu sa 16 klubova kako bi svi apetiti bili zadovoljeni. mađari za sad ne pristaju na više od 12, a po njima je 10 optimalno.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Dakle, zadnje što se zna oko ove nove lige jeste da bi u njoj trebalo da budu 14 klubova: Primorac, Jadran, Budva, Jug, Primorje, Mladost, Pro Recco, Vasas, Eger, Seged, Partizan, Zvezda, Vojvodina i Barseloneta.
    Drugih konkretnih stvari nema.
    Čini mi se da je realnije da LEN promijeni nešto u svom (ne)radu, nego da ova liga uspije. I isto tako pola od ovih klubova vec igraju zajedničku ligu...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    597
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

hatzi se vraća u reprezentaciju već od kvalifikacijskog turnira u edmontonu

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Moj poklon CdM-u.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Izgubismo 16:13 od Italije na turniru u Americi. Odbranu izgleda nismo igrali...

Kada sam prije mjesec dana prenio vijest da ucestvujemo na ovom turniru mislio sam da je greska sto u najavi prvog kola nije bilo utakmice Crna Gora-Njemacka, kad stvarno - na ovom turniru necemo igrati sa Njemcima...glupo (za turnir), bez obzira sto se sastajemo sa njima u Edmontonu.

Kretanje rezultata na mecu protiv Italijana:

Italy Tops Montenegro 16-13 In High Scoring Affair

Italy and Montenegro battled in the opening match of the day at the Four Nations Tournament with Italy taking a 16-13 victory over Montenegro. The Italians got out to a 4-3 lead after the first quarter as the sides traded scores with Italy leading for most of the period. In the second period Italy ramped up the scoring taking a 9-3 lead with :53 left in the half and a 9-4 advantage at halftime.

Montenegro tried to rally in the third period but Italy was too strong. Italy built up a 12-6 lead with 5:02 left in the period and was able to keep Montenegro down by five until the end of the quarter. Down 14-9 to open the fourth period, Montenegro mounted a serious rally closing to 14-12 with 4:29 to play. Luongo scored for Italy at the 4:12 mark to stop the run, but Montenegro again scored to get back within two at 15-13, with 2:36 left. Italy put the match away for good with a final goal at the 1:58 mark to go up 16-13, and they would go onto win by the same score.

Scoring
    ITA 16 (4, 5, 5, 2) Giorgetti 3, Deserti 3, Aciardi 2, Figari 2, Gitto 1, Luongo 1, Felugo 1, Gallo 1, Fiorentini 1, Rizzo 1
    MNE 13 (3, 1, 5, 4) Paskovic 3, Jokic 3, M. Janovic 2, D. Brguljan 2 N. Vukcevic 1, F. Klikovac 1, B. Zlokovic 1

Saves - ITA - Tempesti - 9 - MNE - Zdravko - 8
    Last edited by cattaro; 25-03-12 at 11:22.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    597
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

Moj poklon CdM-u.
    znam

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

8:8 sa amerikancima.

jel ovo umor od klupske sezone, uigravanje ili treba opet upaliti alarm?
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Igraju li N. Janovic i Leka? Jer mi nije jasno da nisu dali nijedan gol od ukupno 21 sto smo dali u ove dvije utakmice...a pretpostavljam da se sada radi jako pa i da ne mogu bas u fulu da odigraju,doce to sve na svoje,ne trebaju se alarmi palit nikako,u toku priprema nije lose ni imat neki poraz...

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Gledao sam prenos jutros. Nije to bilo toliko lose. Vidi se da su momci istroseni a i uslovi za igru nisu bili ni malo prijatni. Dovoljno da vam kazem da je Capro stojao sa jaknom i kapuljacom (padala je kisa) uz ivicu... Imali smo u zadnji minut i mi igraca vise, kod 8:8, lopta je nakon suta sa lijevog krila pala na gol liniju... Iskontrolisali smo Azeveda maksimalno, sveli ga na jedan gol (iz nepostojeceg peterca, za 7:7). Zlokovic je odigrao odlican mec, ali imao i biser - sutirao je sa pola terena na pocetku napada, nakon toga smo u kontri 2 na 1 primili gol za 3:6. Nakon toga (pocetak trece) sve je bilo sasvim dobro.
    Za razliku od prvog poluvremena drugo je odigrano na velikom nivou!
    Igralo je svih 15 igraca.

A ja vas pozdravljam...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Gledao sam prenos jutros. Nije to bilo toliko lose. Vidi se da su momci istroseni a i uslovi za igru nisu bili ni malo prijatni. Dovoljno da vam kazem da je Capro stojao sa jaknom i kapuljacom (padala je kisa) uz ivicu... Imali smo u zadnji minut i mi igraca vise, kod 8:8, lopta je nakon suta sa lijevog krila pala na gol liniju... Iskontrolisali smo Azeveda maksimalno, sveli ga na jedan gol (iz nepostojeceg peterca, za 7:7). Zlokovic je odigrao odlican mec, ali imao i biser - sutirao je sa pola terena na pocetku napada, nakon toga smo u kontri 2 na 1 primili gol za 3:6. Nakon toga (pocetak trece) sve je bilo sasvim dobro.
    Za razliku od prvog poluvremena drugo je odigrano na velikom nivou!
    Igralo je svih 15 igraca.

A ja vas pozdravljam...
    ajde ti moj dobri, srecan put i mirno more...i sto dalje od pirata.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jel stvarno ovaj bazen pri kraju ili se uzimaju politički bodovi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by PERPER View Post
    Jel stvarno ovaj bazen pri kraju ili se uzimaju politički bodovi
    to sam i ja juce cuo...da ce navodno bazen biti gotov do 15. juna, sto znaci za 2 ipo mjeseca. oni su do sad napravili samo grube gradjevinske radove, a jos nisu ni poceli raditi sve ostalo sto pripada jednom bazenu (pumpe, cijevi, plocice, itd itd), tako da ce po mom misljenju zavrsiti bazen do 15. juna jedino uz pomoc carobnog napitka koji koriste asterix i obelix.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Znači pregadna predizborna priča. Fuj

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ima li idje prenosa danasnje utakmice?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ima streaming. Inace, Venecuela odustala od takmicenja. Vise ovdje
    Fire in the hole!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dajte stream

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ima li prenos utakmice gdje na TV-u?
    "Covijek ima dva uva i jedna usta - da bi govorio upola manje nego sto slusa"

Page 557 of 942 FirstFirst ... 57457507547553554555556557558559560561567607657 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)