KRALJ ! PROFESOR !!!!
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Massa, preporucujem da se privikavas na ovu sliku.
To se trazi. Velika slova, jos samo bolduj.
uh evo opet slike moga druga shunja,neshto je proshmaga u zadnje vrijeme,jedva cekam da ga vidim u nedjelju no ce opet bit na zacelju...
evo ja bih se pridruzio fan klubu shumija.. Nadam se da ce ove godine chicha objasniti neke stvari omladini![]()
Vec je poceo!!
TAKUMI
ma znam prijatelju i ja bi volio da vidim shunja na podijum no me strah ofuca se u zadnje vrijeme ka ciganska sisa...
Nikad nisam vidio u F1 da vozaca prakticno mole da ostane.... Iz BENZA dan u dan sve ociglednije...
Sa ostalima se sutiraju, NJEMU je mjesto zacementirano, samo zavisi od NJEGOVE volje....
Schumacherov aktualni ugovor istječe krajem godine
Ross Brawn je izjavio da bi mu bilo drago kad bi NAJVECI produžio ugovor s Mercedesom jer bi to bila potvrda napretka momčadi.
SEFOV aktualni ugovor s Mercedesom istječe krajem ove godine, a iz Njemačke dolaze informacije kako je sve spremno za produžetak suradnje. Potporu NAJVECEM nedavno je dao i predsjednik Uprave Mercedesa.
O eventualnom nastavku suradnje razgovarat će se ovog ljeta
"Stvar je potpuno otvorena i ovisi o rezultatima koje ćemo imati ove sezone. Odluku još nismo donijeli i nemamo zacrtane rokove. Riječ je o nečemu što će se potpuno prirodno razvijati," izjavio je Brawn. "Međutim, u nekom trenutku ove sezone morat ćemo odlučiti nastavljamo li suradnju ili ne."
Brawnove bi riječi trebale značiti da je momčad potpuno zadovoljna CAREVIM uslugama, dok je pitanje je li NAJVECI zadovoljan bolidom kojeg mu Mercedes može ponuditi te koliko još ima strpljenja.
"ON je u ovom trenutku vrlo opušten i vrlo prirodan. Odraditi ćemo prvu trećinu ili prvu polovicu sezone, a onda ćemo vidjeti kako se stvari razvijaju. No, ja želim da IKONA nastavi i ostane jer bi to značilo da uspijevamo u onom što želimo," dodao je Brawn.
I moj 1000 post. U NJEGOVU cast !
1000 postova
![]()
TAKUMI
I nastavice se...
Na ovom topicu bice glavni ON ! Dok god vozi.
Bice i poslije...ON ce bit uvijek GLAVNI!!!
TAKUMI
http://hdfooty.com/ http://www.vipbox.tv/watch/32669/1/s...am-online.html ko ce da gleda moze odje.
LPGTECH 067 854 548
Kimi ne prodje u Q2.
Massa 17 -sti.
NAJVECI 4 - ti.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks