casti fabiu pice i on ce ti sve to rado zamijenit![]()
She is only here to annoy herself!
Ma chasticu,nije problem... samo da mi kaze sta da kupim
znachi onaj manji krug mi je vrisnuo...eeee kako objasnjavam hahahahaha
Cekaj, spominjala si krug. Koji BMW vozis? e46? e90? Koje je godiste?
TAKUMI
http://www.autodiler.me/auto_oglasi/6884
odvratnoo,sjesti u njega i zakucati ga u banderu!!!
ovaj je i dobar kakav je bio onaj na PV table
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
ili E91/E93 ;P
H8 sijalica je potrebna za te krugove (na E92/93, za limo/karavan ne znam), mijenja se za 2 minuta....znam iz iskustva![]()
Last edited by bo8an; 16-03-12 at 10:58.
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
mojNe tako. TU IDE SPECIJALNA SIJALICA, JER JE BMW BAUK. KAKVI, I ONA MORA U SPECIJALNI SERVIS DA SE MIJENJA s 3 KILA ELEKTRONIKE. Znaš li ti što je novi BMW? Obavezno to da radiš kod nas u MP auto, da ne stavljaš te ciganske HELLA sijalice od EURO; Da ti to poslije crkne i još veći kvar izazove? A ti kako oćeš. Stavi te kineske HELLA! :lolblue:
Eto, zbog takvih "majstora" je BMW na lošem glasu za održavanje, kvarljivost bla bla bla.
Na moj se znalo - samo originalni djelovi. (mada nisam puno toga imao da mijenjam) i da se radi kod nekoga u koga imam povjerenja... 2 godine ubijačine najstrašnije - nikad ništa da se kvarilo. Utegnut kao praćka.![]()
Ako je e90 onda nije obicna sijalica.
TAKUMI
Zato da je e46 (stariji model) koji se proizvodio od 1999 2005, pozicije su "obične" sijalice, i nisu skupe. Ovako izgleda far:
![]()
A noviji model e92, ima sočiva odnosno te krugove koji izgledaju ovako, oni su skuplji:
![]()
Jeste,kao ovo drugo je,manji krug mi je posao...javljao je on meni da je crklo neko svjetlo,ali ja to iskuliram...dok nije i drugo,zato sad moram mijenjati oba...Hoce mi sad ko reci-sta da kupim ?
ovo valjda
Uploaded with ImageShack.us
Sad cu istampati ovu sliku pa cu ponijeti majstorupa da mi opet da neke specijalne...ima li neko ime sijalice,cijena-ja to hocu sama da kupim da me niko ne pravi debilom.
Ja sam tu sijalicu platio 27e u Mostar, postoji jeftinija opcija ali ti tu ne bih preporucio jer ce da ti se razlikuje jacina svjetlosti i na kraju ces ipak morati da kupis ovu originalnu. Najbolje ti je podji u neku prodavnicu BMW djelova i neka ti je oni i zamijene
sacekaj fabiju sa odgovorom,ja mislim da je to to,al nije jeftino sigurno jer samo u bmw centre ima predpostavljam...
Pa bila sam,traze mi 40e za jednu...mnogo mi je to stvarno...a koje su te jaftinije,moze ime,kako i sta da trazim...i briga me za "boju" svjetla,valjace to![]()
Jeftinija varijanta je da se zamijeni samo sijalica a ne komplet kuciste ali ce ti krugovi na faru na kom mijenjas sijalicu biti puno slabiji nego u drugom faru dje je fabricka sijalica. Jeftinije resenje potrazi kod nekog elektricara ali ces se pokajati i ipak ces na kraju kupit ovu skuplju
I ja mislim. Ajde da je krš neki star desetak godinu, pa da ti je nebitna nijasna boje na svijetlo. Skoro potpuno novo auto, uzmi original kod ovlašćenog servisera.
Ada svejedno ce da mijenja obije, i lijevu i desnu, tako da nijansa nije bitna, inace, ne mozemo ti tacno reci sta da kupis, ne znamo ni vozis li coupe ili sedan, jer nisu iste sijalice za njih :P
Tek sam sad vidio da ti je samo manji krug, to ti onda nije pozicija nego dnevno svijetlo. Za to ne znam koja ide sijalica
Ja sad ne znam ni jesu li angel eyes u pitanju![]()
http://www.indiancarsbikes.in/wp-content/uploads/2011/02/2011-BMW-3-Series-320d.jpg
Evo isti ovakav...necu 80e da dajem sanse nema,meni te "nijanse" u boji ne znace nista,meni auto sluzi da me bezbjedno odveze od tacke A do tacke B...da mi je siguran i da ne "zanosi" mnogo.![]()
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks