za danas bi probo ovako:
slaven belupo 1 (1,80) malo nesigurniji tip 1iD2+ (2,20)
nk zagreb gg (1,88) malo nesigurniji tip gg3+ (2,20)
i ove svabe
hoffenheim gg (1,65)
frankfurt 1iD2+ (1,61)
u. berlin 3+ (1,75)
extrafala vi momci
![]()
skroz zaboravih da pogledam sastav za tu utakmicu, no kako sam listo kvote upade mi u oko![]()
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
za danas bi probo ovako:
slaven belupo 1 (1,80) malo nesigurniji tip 1iD2+ (2,20)
nk zagreb gg (1,88) malo nesigurniji tip gg3+ (2,20)
i ove svabe
hoffenheim gg (1,65)
frankfurt 1iD2+ (1,61)
u. berlin 3+ (1,75)
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
aoo konacno i ja da dobijem na kladioicu odigrah sa 6 eura
ajax 2 -3
udinese gg
salke 1
hanover 1
Hvala Shadow
Nikad ne valja pocijepat tiket dok sudija ne odsvira kraj.
prvo pacini, i na kraju me siti namuci posteno... ali vrijedilo je
pozdrav za bracu napacenu...
ps. nocas uzivo se cekalo na red za pare. svako ziv je dobio
inace ubacih 100 eura na siti i salke dok su gubili, jednostavno takva je noc bila
![]()
svaka ti dala![]()
bravo...mudato![]()
nocas malo analizirah parove za subotu.... i odabrah neke..
Reading 2
Everton 1
Psg 2
B.Minhen 2
Milan 2
Juve 2(0-2)
Rudar 1
Roda 2
ovo cu izmiksati na 2,3 tiketa.... ako ko ima kakav savjet neka kaze... kvote su od 1.7 do 2.3 mozda... jedino minhen 1,4
nadam se da ce proci dosta od ovoga..... Srecno ako ko sto isprati...
Last edited by stefke; 16-03-12 at 02:35.
isner i sarapova over sinoc, puna kapa
@rookie, svaka cast![]()
Who let the dogs out
Granica na Federera sa 19.5 povecana na 22.5 :/ Ali mislim da,iako Del Potro protiv Federera ima ocajan skor (2-10 u medjusobnim duelima) da je vrijeme da ga istinski namuci i da mec udje u 3. set i neizvjesnot. Na proslom turniru u Dubaiju Federer je dobio 2-0 u setovima,ali po setovima 7-6,7-6. Za razliku od vecine Argentinaca,Del Potro se bolje osjeca na brzim podlogama,posebno na tvrdoj gdje se igra i turnir u Indian Velsu. Federe je vec gubio set protiv dobrih servisera kao sto su Raoanic i Beluci pa ne vidim razlog zasto ne bi opet,protiv Del Potra koji je priblizno onaj stari.Pa je moj tip za mec Federer-Del Potro over 22.5. Srecno!
Zorya - Kryvbas 1 @2.60
Papa.
ima li onih prelaza kao sto je bila roda prosle nedelje
ne želim oplakivanje.....sve što očekujem je očekivanje
ima li ista za danas drugovi forumasi?!
been there, done that !!!
bas mi je zao sto je apoel baksuzni izvuko reala...
Jel neko od vas igrao na bet365 kosarku/ igru Total Game In Play bet?
Igrah prije neku kosarku tj broj koseva ukupno manje od 151.5, i dodje to, zavrsi u regularnom toku 71:71, i ja se ponadah, al mi se balance ne mijenja i cim nastavise produzeci dadose par koseva i mene bet lost odmah
Isto mi se desilo i ranije negdje al tada mi nisu priznali produzetke a trebali su mi. U oba slucaja su me zakinuli![]()
Who let the dogs out
There are currently 24 users browsing this thread. (0 members and 24 guests)
Bookmarks