moze bit da je ljepse kad je sto visocije auto.
zato pri reklamiranju novih kola, SVE kompanije skoro SPUSTE svoj auto malo (photoshop) i naravno zatamne stakle.
Dje ste vidjeli bilbord za bmw, audi, merc dje su na 16tice, 17tice sa 4x4 visinom.
moze bit da je ljepse kad je sto visocije auto.
zato pri reklamiranju novih kola, SVE kompanije skoro SPUSTE svoj auto malo (photoshop) i naravno zatamne stakle.
Dje ste vidjeli bilbord za bmw, audi, merc dje su na 16tice, 17tice sa 4x4 visinom.
Originally Posted by my name is ...
fino je vidjeti spusten ali onaj je patosiran,ja bih umjesto +3 isao na +2 i to bi bilo idealno.
pa fino ukusu su razliciti...osim sto je onaj patosiran a ovaj za nijansu za moj ukus podizeniji ne vidim neku razliku ali kad bi birao uzeo bi ovog visocijeg mada bi on bio idealana da je -1cm![]()
Meni su one felme uzas, i auto na 19" tocak i jos nije spusten uopste, ne ide to tako![]()
This sucks
![]()
niujedne mi gace lastike nema
you suck dude.
this is awesome!
they share a look in sileNce and everything is understood...
bitch please xD
![]()
niujedne mi gace lastike nema
Odma zenit.
TAKUMI
Imam jedan problem sa autom,Bmw 320 je u pitanju,kad vozim malo brze imam utisak da mi auto malo vuce u desno...imam sve 4 zimske gume,sa njima je sve ok,drug mehanichar ga je probao,kaze da je sve ok,da ja tripujem,a zaista ne tripujem jer bas vidim da kad vozim po pravini malo brze da me lagano vuce na jednu stranu i volan mi je dosta labaviji nego kad sam imala ljetnje gume...
Sto moze biti,sto da radim i kome da se obratim?
da sporije voziš :P. Je li urađena reglaža posle stavljanja zimskih guma ?
moze bit do reglaze ako nije do reglaze ako vuce o malo a vozis na 17 npr ili 16 znas valjda da svaki put ima nagib na dvije strane,nekad mora da vuce u desnu po malo
mozda najbolje da probas nedje uvece da vozis lijevom trakom malo pa da vidis .
(ne salim se)![]()
Idi u Efel Motors u PG na Stari Aerodrom, i kazi im da ti odrade inspekciju vozila,i samo im kažeš da ti vuče u jednu stranu, ispašće te od 30e do 50e, 99% je reglaža u pitanju a to se utvrdjuje pomoću lasera, tako da ne vodis auta kod tih kvazi-majstora.
Povuscu ga onda na reglazu...kad sam stavljala zimske,tad sam uradila i servis...neznam radi li se na servisu reglaza...gume sam provjerila,pritisak je ok,sve je ok...bice da je do guma,vec je vrijeme ljetnje da vratim,ali prije toga cu ga povesti...a jeli to 100% do 50e jer mi za mjenjanje sijalica traze 80e u MP?
za sijalice ga povedi kod bilo kojeg majstora, 5 eura![]()
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
VOLI je novi dealer BMW, i oni privremeno posluju u sklopu Efel-a. Provjereno je reglaža 20e po trapu, tako da je moguće da ti naplate 20e za prednji +20e za zadnji i 10e za balansiranje, ali nemoj tamo ići i reći, došla sam da mi uradite reglažu, nego reci da ti auto vuče u stranu i da vide gdje je problem, nakon sto utvrde sto je problem, kazu ti cijenu i pitaju te želiš li popravku...
Znam da je Voli novi diler,ali nisam znala gdje je njihov servis...meni su takodje rekli za sijalicu da svaki majstor moze da mi je zamijeni(pozicije su mi "crkle"),pa chak i na pumpu nekog da zamolim,medjutim,ja podjoh u MP,oni kazu da sve moracu da mi zamijene,citav neki mehanizam(zaista se ne razumijem) i da po faru kosta 40e...meni su obe pozicije "crkle",tako da je to 80e za to i nisu mi rekli koliko su rukei rekose mi takodje da ako hocu,mogu ja staviti i neke Kineske sto su 10e,oni ih nemaju,ali te mi nece dugo trajati...ja cu te staviti pa me bas briga sto nisu "firmirane". A ove sedmice idem na tu reglazu,da ne tripujem vise
Hvala puno svima na savjetima.
Sijalica nema veze sa mehanizmom.
Mehanizam je valjda za spustanje i podizanje.
Ne dozvoli da te kradu.
Pozicije ti kostaju po 50 centi i vrijeme potrebno za montiranje istih je oko 55 sekundi.
TAKUMI
Jel 320i ili 320d? E46?
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
320D je u pitanju...evo pitah "majstora" sta mi je tacno crklo-specijalne sijalice od pozicije hahahahaha,ma sva sam specijalna pa i sijalice![]()
Kakva crna specijalka? Pa to je ovo, kosta 50 centi:
![]()
TAKUMI
A kako ja sama da to kupim,bez majstora,bez ikoga?Koje da uzmem?
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks