Natasha Ristic :bull_head:
:mrgreen:
Stripskih elemenata je sve manje što više odmičemo od pilota. Udarni događaji su i dalje tu, ali serija varira baš dosta. Za tempo je najviše kriv budžet, jer su uštedjeli držeći ekipu bukvalno na jednom mjestu na početku nekih 3-4 epizode.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Natasha Ristic :bull_head:
:mrgreen:
(nečitko)
ja je popljuvah ali ne mogu bez nje. to mi je omlijeni zanr (post-apoc.) a ne postoji nesto bolje trenutno, ili ja nisam upucen dovoljno...
Jedini drugi kvalitetniji aktuelni primjer post-apokaliptičnog podžanra je Falling Skies na TNT.
ako je onaj family sob story kvalitetniji od TWD, onda stvarno...![]()
(nečitko)
jedna od rijetkih serija koju sam prekinuo na pola da gledam je bas falling skies, ono smaranje sa glavnim likom i njegovim sinovima mi je bilo previse... Isto kao Terra Nova i njihove "uvjerljive" porodicne razmirice a la "zivimo u dobu dinosaurusa, ali ko mi je potrosio toplu vodu iz bojlera, pa nisam se od jutros istusirao"![]()
(nečitko)
Meni ja kraj sezone FS otišao malo previše u neuvjerljivo, ali se završilo jako. Nije mi smetala melodrama, jer nije loše urađena, samo određene nelogičnosti i nedosljednosti u priči. Terra Nova, s druge strane, je bila doomed from the start, tu nema šta više da se priča.
moracu da zavrsim FS jednog dana... al ne zudim nesto previse da nastavim sa gledanjem![]()
(nečitko)
Meni je smetao lik matorog komandanta i problemi s internom logikom i funkcionisanjem priče. Sami kraj sezone, zadnja epizoda, iako je cliffhanger, dosta obećava. Baš su teasovali do bola.
Daj predlozite neku seriju da gledamfringe,walking dead ili nesto trece?
Sent from my LT18i using Tapatalk
kontakt telefon 069837937(T-Mobile)
Copy/Paste: "Šta voliš, šta si gledao, šta ti se dopalo skorije" itd. itd.
Meni se na falling skies svidjelo to sto je bilo dosta sukoba izmedju ljudi, taman kako bi bilo da se onako nesto stvarno desi, umjesto da su svi slozni i ujedinjeni da se bore protiv masina, oni su se vise svadjali izmedju sebe, pocinjali za njih da rade itdUglavnom, FS je daleko ispred TWD sto se mene tice, jer je ona serija katastrofa, bas mi nije jasno kako ima toliku gledanost
Strip je mega-kultni bestseler, plus HBO.
Psych je car, 'besh ove Walking Deadove isl. Zadnja epizoda je bila mozda malo too heavy sa referencama [doduse, svaka epizoda je poprilicno puna pop-culture rererenci], ali svejedno, odlicna. Mislim da ima ukupno 3 epizode koje mi se nisu svidjele u citavoj seriji. Nisu, naravno, sve vrhunske, ali zacudjujuce dobro odrzavaju kvalitet.vidjeh na prethodnim stranama da se Psych pominje, preporuka i sa moje strane
You know that's right.
Fire in the hole!
Kakvo ludilo - zbog pogibije trećeg ukupno konja na snimanju, iako je već bila odobrena druga sezona i kritike su sjajne, HBO je upravo odlučio da otkaže "Luck".![]()
kontakt telefon 069837937(T-Mobile)
probaj person of interest
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
Kvalitet uopste nije opao. Vjerovatno zato sto uopste nema nikakvog napretka u razvoju likova. Avetaju od prve sezone. Nista nisu naucili, iste greske prave i svi su beskrajno simpaticni bas zbog toga. Samo neka tako nastave sto se mene tice.
A bas mi je smijesno ovo za Luck.
It seems they ran out of
Luck!
![]()
Last edited by VanjaTheMan; 15-03-12 at 07:44.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
aaaaaaaaaaaaaa!!!poceo south parkkkkkk!!!**** yeah!!!
1993-2020
sto jes jes,ali meni je dovoljno da vidim kartmana,pa sto god da reche,i super mi je.prosle god.sam poskida cartman-centric ep.i uziva neko vrijeme.car!
1993-2020
valjda bude nesto od ovoga
http://www.serijala.com/fantastika/e...e-realizaciji/
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
Kakav kralj Boyd u posljednjoj epizodi Justifieda, nevjerovatno. Kakav govornik![]()
DICIOTTO
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks