Nasa je Petrov o nekom da prica.
Weather za AUS:
Boje:
Nove boje lezecih:
DRS zone:
Pa ovi iz FIA su stvarno budale. Zamisli, za drugu DRS zonu nema detection point. Znaci ako zadnji napravi gresku u krivini 1 ili ako vozac ispred napravi razmak veci od 1 sec, opet ce ovaj iza otvoriti DRS.
Sudije: FIA + Herbert.
Last edited by Fabia_Elegance!; 14-03-12 at 23:53.
TAKUMI
Nasa je Petrov o nekom da prica.
LPGTECH 067 854 548
Evo, Stef Bolesnikali se javio opet:
"Everyone is eager to get going with a new challenge," said Domenicali on
Ferrari's website. "It's going to be a very long season and, at least as far as
see it, a very unpredictable one: there are many teams who look like being in
the hunt, especially in the early stages.
"We arrive in Australia knowing we have not reached our goals in terms of
performance for a variety of reasons, which we have discussed at length over the
past few days. However, I wish to repeat what I said before, we still need to
wait a few days before knowing where we stand in relation to the others.
"I'm convinced that we will be in the fight and we will be there right to the
end. I said the same thing at the end of last season: if we happen to do well in
the first race, we will not be making a show of ourselves, just as we must not
feel downhearted if we are not competitive at the highest level.
"All we must do is stay focussed on the job of developing the car. The
championship does not end until the end of November, which is something we
should never forget."
TAKUMI
petronas da mi nijesi nasha kakvi broj ovoga maloga Rolfovog?Aj ako mi to zavrshish obecavam da cu ti ga nabacit da te klepi dva-tri puta jer vidju da ti je miliji no majka rodjena a cuo sam da je i on derpe ka ti...
preneseno iz Bild-a..
- Ako bi vam Ferrari ponudio dobar ugovor, da li bi ostali i dalje vjerni Mercedesu ?
Schumacher: " Ajmo ovako reci " : Sanse da svoju karijeru zavrsim u drugoj ekipi su jako jako male, tako da si ne razbijam glavu sa tim.
- Da li mozete Vettelu pokazati zube ?
Schumacher : Pokusat cu, zato sam tu., siguran sam, da bi obojici bilo super boriti se jedan protiv drugoga
- Sta vozac napravi kada ga zasvrbi nos, ili ledja?
Schumacher: " Pokusavas takvo sto ignorirati, nesto drugo napraviti ne mozes. Evo sukladno s tim, jedna anegdota : Kada sam imao 32 godine, izbile su nekakve aleergije koje su se prvi puta javile na Mangy Coursu 2001 - vozio sam prema ravnici, i odjednom sam morao kihati. Nije bilo nimalo lagano pogoditi tocku kocenja.
Zasto jednostavno ne odete iz F1 i posvetite se svojoj obitelji ? :mrgreen:
Schumacher : " Zato sto su utrke moja strast, i ne moram se povuci da provodim svoje vrijeme sa svojom obitelji. Kada sam se vratio, jedan od razlog je bio taj, sto je u danasnjoj formuli ima puno vremena. Prije su nakon utrke bila i testiranja, danas tjekom sezone toga nema. Imam zato dosta vremena da provodim sa obitelji. Naravno, da toga nema, ne bi bilo i mog povratka" .Citatelji Bilda su mogli postaviti pitanja Schumiju, i on bi ih onda odgovorio, izdvoijo bih par pitanja....
http://www.f1racing.com.hr/formula-1/mercedes-nije-realno-da-cemo-pobjedivati-ove-godine
Pa ja ne vjerujem... Ovaj tip nije normalan.
Prvo izadje sa izjavom da bolid ne moze da pobjedjuje, ali da su napravili pomak u odnosu na proslu godinu. Onda prije par dana izjava da nema razloga zasto BENZ nebi mogao da bude prvi na trkama, jer imaju sve uslove za to, i onda sad opet kaze da BENZ ne moze da pobjedjuje... wtf???
Inace, Heiki promijenio kacigu, sad ima Angry Birds, oooodlicna je..
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Ovo zadnje pitanje je bas na mjesto. pffff...
TAKUMI
Danas u Melburnu...
Nije realno kako NAJVECI izgleda mlad... a 43 god...
Agreeing with Hembery is Mercedes’ Michael Schumacher, who won five of his
record seven titles with Ferrari.
“All the hype about their situation is too much,” said the German. “They seem
to have some problems, but you should never write off Fernando Alonso.”
Schumacher’s Mercedes boss Norbert Haug added: “I don’t think Ferrari’s
problems are (as bad) as they have been reported everywhere.”
TAKUMI
Zbilja, preskocih.... Evo Zalosni na praksu, slika od jutros...
Ovo mu je radno mjesto od sledece god.
FIA-in tehnički delegat Charlie Whiting sve će bolide sljedeći put pregledati dan prije početka australskog GP vikenda, a do tada će vrijediti izjava Christiana Hornera koji tvrdi da je Red Bullov bolid potpuno legalan.
"Nismo pod pritiskom i udovoljavamo pravilniku. Ovo je sad problem FIA-e i njihovih delegata. Oni imaju više znanja i uvida. Druge momčadi imaju samo fotografije, dok FIA ima mogućnost približiti se bolidima i vidjeti o čemu se zapravo radi," rekao je Horner.
Pitanje legalnosti Red Bullovog bolida odnosi se i na sve druge momčadi. Newey je očigledno još jednom pomaknuo granice, a ako FIA kaže da je sve u skladu s pravilnikom onda drugi dizajneri nemaju izbora nego napraviti slične solucije.
TAKUMI
TAKUMI
ON, danas...
Pogledaj mu ruku kako je odradjena i biceps, trenirao je citavu zimu vjerovatno... Spreman je 100% i nabrijan.
Pazi samo na onu sliku gore kako Nico izgleda gradjen jadno na spram njega, nidje misica na ruku, biceps kao curici, blijed...
Novi navijaci:
![]()
TAKUMI
ON nastavlja da dobija fanove.
@ Auspuh, ispostuj rijec i vuci se.
NAJVECI je najveci!
http://totalf1.com/full_story/view/4...of_the_decade/ Ferrari in deep crisis or orchestrating best bluff of the decade?
LPGTECH 067 854 548
Od blefiranja ne dobijaju nista... ne znam...
jer ostali svakako nece stati da napreduju pa bio ferrari kao metak, ili bio deseti...
Koliko vidim, bolid je isti sa testiranja za ovu trku, nemaju novi paket.
Vidio sam. Ako bude ovo prvo onda je bas kriza, a ako je ovo drugo onda nek se jebu!
TAKUMI
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks