http://www.b92.net/biz/vesti/srbija....&nav_id=590406
ajde da sem organizujemo nesto slicno, mozemo i foru Hr bikera sa najsitnijim parama da blokiramo svaku pumpu, a mozemo i bojkot....
a ja to radim ovako,jos je tacnije,tj srednje se racuna
napunim ga do cepa, prodjem do kraja rezervoara, napunim opet i proracunam.posto je u pitanju 800km+ onda se mnogo bolje proracuna srednja potrosnja
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija....&nav_id=590406
ajde da sem organizujemo nesto slicno, mozemo i foru Hr bikera sa najsitnijim parama da blokiramo svaku pumpu, a mozemo i bojkot....
Protest bree, da niko ne sipa jedan dan vidje li bi kako bi cijene isle dolje. Nego je to mnogo tesko organizovat nazalost.
ne vidim poentu, svako ko preskoci sipanje 15-og ce sipat prije ili poslije. Ja npr. sigurno necu ic 15-og, znaci pridruzujem se protestu automatskiako vec hocete da ostetite pumpe, drzavu i sl, najbolje je najjednostavnije rjesenje: smanjite voznju, malo vise pjeske zavrsavat posao, malo vise biciklo, autobus i sl. Vi manje trosite para, i manje zarade ovim derikozama... No je u Crnu Goru blam kad te vide da pjesacis il ides biciklom, a imas auto ("Sta ce rec komsije, qq!") :mrgreen:
(nečitko)
Pa nije bash, kad bi jedan jedini dan bile zablokirane pumpe, i centa ne dobili, osjetili bi vishe nego kad bi svi smanjili voznju zamjesec dana... mada, teshko da je ovo izvodljivo kod nas...al ono...
Ja protestujem, evo 5-6 dana nisam upalio BMWa.
NSX, potvrdi.
TAKUMI
aj ovako da kazemo: ako sve pumpe za 1 dan zarade lupam 100.000€, za 3 dana zarade 300.000. Ako niko 15. ne ode da sipa gorivo, a ne smanji voznju, sipace npr. 14. ili 16., sto opet zaradu dovodi na 300.000€ za 3 dana. Boli njih uvo koji dan ces sipat gorivo, sve dok sipas istu kolicinu goriva na mjesecnom nivou...
nije ni nsx svoga![]()
(nečitko)
potvrda, i ja protestujem :mrgreen:
She is only here to annoy herself!
ja sam preko moga ceradu danas stavio.
they share a look in sileNce and everything is understood...
"Nije bitna velicina psa u borbi - bitna je velicina borbe u psu"
sto je mnogo vise od 5.0 V8![]()
(nečitko)
Evo kazu kod njih nidje nikoga danas...
http://www.mondo.rs/s237411/Info/Eko...kot_pumpi.html
ni ja sa krajzlerom 3 godine.
a sa a4 godinu i po dana.
hahahahahhah
Originally Posted by my name is ...
jbg sluzbeno vozilo ovo ono....
DA oce makar mac ovaj porez na luksuz za auta starija od 20 godina...na pajera (1987) koji ne vrijedi 2000 placam vecu regu no na e250 koji vrijedi 50000...ako ne skochi plin zaboravice se brzo na benzinZlatio se 1.5dci
![]()
Što da miču
Pa ti brale vozi veliku kubikažu i zagađuj okolo. To je luksuz
![]()
da michu normalno...nema tu nikakvog luksuza...jedino el podizachi stakala...a ne moze nishta zamijeniti ccm
inache nije neka bijesna kubikaza 2.6
![]()
od nocas gorivo josh skuplje...
Malo su se smanjile guzve kroz grad, ili mi se CINI. xD
koliko skuplje?
Mislim da ima manje guzve ali isto tako ima manje parkinga.
Ovo je odlicno.
TAKUMI
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks