O da mi je 15 dana sa njim da ga napravim da ide kako treba.
Btw on je UVIJEK na prodaju, mozda je tek sad izbacio oglas tu.
mada bolja je opcija ovaj S6 TDI
http://www.autodiler.me/auto_oglasi/6306
...i to:
![]()
TAKUMI
O da mi je 15 dana sa njim da ga napravim da ide kako treba.
Btw on je UVIJEK na prodaju, mozda je tek sad izbacio oglas tu.
mada bolja je opcija ovaj S6 TDI
http://www.autodiler.me/auto_oglasi/6306
Originally Posted by my name is ...
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=158509077&lang=en&action=topOf Page&__lp=12&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNet GrossPrice&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModel Variant1.modelId=27&makeModelVariant1.searchInFree text=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=fals e&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&damageU nrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPOR T&pageNumber=1
ko ce sa mnom za njemacku ako nije lazni???
volan sa desne strane, ao![]()
hahah pa jesi ocekiva da rs4 predje 200-300 kroz crnu goru koji trosi 30-35
doduse madjo ga vozi kao daily car,skoro pa ga ne gasi![]()
Da,na svakih 10 000km, pojede prosječnog A3 TDi![]()
1-trosi vise od 20
2-doveden je odje cim je kupljen BD table su mu prve od ko zna kad
3-grijesis, kod madja evo nekoliko godina,a vozili su ga samo po malo drugovi njegovi
pa se prosipa prica da su ga svi imali
trosi vise od 20 ako se gazi, ali ja mogu i megana svog 1.6 da vozim tako da trosi vise od 20 pa...
She is only here to annoy herself!
taj auto se koristi kroz Pg i to je to. Ne vozikanje uzaludno nego zavrsavanje posla.
Eo ja za godinu dana jedva 10.000 predjoh. Moze se to lako provjerit na kompjuter
Ja sam mog audija isto godiste uzeo sa 120.000... mozda je Balsa vraca' kilometrazu :P
Izmjenja jeste vlasnika, ali to su uglavnom bili kratkotrajni vlasnici, kompenzacije itd.. uvijek se vracao ovom momku :P
A za cudo radi odlicno... lise par sitnica.
Ma dajte, meni Grand Cherokee V8 ne prelazi 22 (Stevo potvrdi), ful grad, i ne stedim ga.
Ja mislim da taj ne trosi preko 17-18 normalne voznje.
TAKUMI
pa i ne trosi... ali dovoljno ti je 5 sekundi u boost-u i ode 2 litra :P
E, ali to vec nije voznja za grad.
TAKUMI
ali vilsone brate, desi se i meni da se zaboravim, a vidim cisto 500 metara ispred sebe... cruising 4tom brzinom, poklopim, boost ode u 20psi i etoOde boca kokakole
Pa sto ce ti takav auto ako ces da ga vozis voznjom "za grad"I da se usput hvalis kako ti trosi ispod 20
![]()
Pa Oliveru, *****u, kod nas ovi sportasi se voze iskljucivo po gradu, nisam cuo da je neko posao na Grobnik.
Da budem realan, ko uzme RS4 ne pita za potrosnju i benzin, nego jbg, kod nas je prvo pitanje: koliko trosi.
TAKUMI
Pa i po gradu mozes da ga stiskas kad oces, uvijek ce se naci neka pravinica i manjak guzveUzet s4/rs4 i hvalit se kako ti malo trosi - pointless, jer ga ne vozis kako treba
![]()
Ali opet, ne kroz grad da ga stiskas.
Ja smatram seljakom svakog koji divlja po gradu.
TAKUMI
Pitas mene ? Pa svakako ga ne mogu kroz grad vozit 200... A nemam 17 godina da se trkam sam sa sobom od semafora do semafora.
A ne sjecam se da sam se zalio kako mi trosi, ili kako sam se falio da trosi ispod 20 ( a trosi ispod 20 ).
Ne brigaj, nece se mome zacepit dizne, e se stiska vishe nego pojedini supersportasi iz ///M i AMG kategorije.
@Fabia, upravo to.. divljanje po gradu - no no.
Nemam saxo vts ili dvojku gti da mogu da ga razvlacim 20 sekundi i da ufatim jedva 100.
Poklopim gas i vec sam na kraj gradahhahah
Last edited by aCid_cOokiE; 13-03-12 at 16:48.
Rece li ti da drzis pritisak na 2.7 jer je to bolje, izmedju ostalog i za potrosnju?
TAKUMI
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks