arsenal-newcastle gg3+ po meni sigurica
ja arsenal danas preskacem... ovaj vikend me izjebase takozvani favoriti
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
arsenal-newcastle gg3+ po meni sigurica
Uvijek može gore, to me jedino tješi. Sad vidim da je jedan lik u SB ljuljnuo 2 iljade na Lacio sinoc. I to su ga glat puštili.
dobro ga nije srčani ljuljnuo pri 0:2![]()
Who let the dogs out
E ne znam, ja kad odigram s po 20 eura po 5 minuta mi verifikacija traje a vele sinoć kad su viđeli 2.000 nije po minuta durala provjera.
Sve je to dobro mikecg i u teoriji tačno, ali koliko naših ljudi se kladi parama "odvojenim za klađenje"? Ja ću ti reć, na prste ih možeš prebrojat. Npr. za ovoga pouzdano znam da nema te pare.
Ja ne znam kako si ti ziv druze ako uplacujes sve sto napises.Bez ljutnje.ostavis odje dnevno 50 tipova,od toga prodje 5,i ti ih na kraj dana pozelenis.Ne znam kako izdrzavas vise da uplacujes..niko me ne cera da te slusam,ali jednostavno mi upadne u oko kad kazes kao juce za osijek "najsigurniji fix dana".
Opet ti kazem,bez ljutnje,ali se potrudi da malo smanjis dijeljenje fixeva,i malo obrazlozi neke utakmice koje tipujes kao "sigurne".
1908.
Taman jedna drugu dopunjuju.
Zao mi je sto ispade jutros Peneta, ona bas ima sto da pokaze![]()
Who let the dogs out
zna li neko koji je meridijanov sajt za online kladjenje? ja idem na meridianbet.com, ali mi nista ne izbaca.
Midtjiland-Horsens X2 @ 1.63
Midtjiland ce danas nastupiti bez 5 standardnih igraca iz 1. postave u duelu protiv Horsensa,koji nema nikakvih problema sa povredama. Uz to treba istaci dobru statistiku gostiju koji su porazeni u gostima samo 2 puta ove sezone,uz 5 pobjeda i 3 remija. U prvoj utakmici u nastavku sezone,Midtjiland je zabiljezio poraz dok je Horsens dobio kuci svoj mec. Iako je statistika u korist Midtijalnda (naime imaju 7 pobjeda iz zadnjih 7 meceva protiv Horsensa) nadam se da ce uz sve probleme koje imaju sa igracima ovaj put kiksati. Srecno!![]()
statistike i postoje da bi se rusile![]()
Who let the dogs out
Anzi-Spartak Moskva 1 @2.3
Spartak Mosvka je tek danas stigao u Mahackalu i to je sigurno minus za njih jer ne vjerujem da se mogu osjecati 100% spremni bez imalo odmora nakon puta. U sastavu nece biti 2 igraca,Pareha i Zotov,dok Anzi nema problema sa igracima. Od kada je Hidink dosao ekipa je pocela da igra zaista dobro i uspijeli su da pobjede Dinamo Moskvu u proslom kolu u gostima. Uzdam se u dobru igru i pobjedu Anzija uz sve navedene razloge,a prevashodno zbog prvog. Srecno!![]()
Polonija 1
Arsenal 1
Beton
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
ja nesto nemam snage ni volje da igram ove nocasnje meceve... da se oladim malo do sjutra, prijace mi![]()
vidjeh da je viljarealu danas 89. rodjendan.. valjda ce se trudit da to proslave pobjedom, kvota na keca je finih 1,90
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
opasan ovaj hetafe ali rodjendan je rodjendan- pratim
viljareal 1
torino 1 http://betvirus.com/matchReview/179450/
horsens daje 2 gola
kvota 10.83
arsenal zadnje 3 utakmice kuci dao 13 primio 5 , new castle zadnje 3 u goste dao 4 primio 10 (ne igra mi se a bih 7+)
iznenadjenje bi trazio da izgubi midtylland od horsensa 2 vrijedi 3.25 dp22 @ 15
sa 1e cu arsenal 5+ i horsens dp22
X .................
Polonia Warszawa - Jagiellonia
Russia!
There are currently 37 users browsing this thread. (0 members and 37 guests)
Bookmarks