Neka malo da mi glavu produva.
I mene! bas je smor!
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Neka malo da mi glavu produva.
evo čekam najboljeg druga da dođe na doručak. Burek sam mu kupila malo prije 11h i još ga nema...
ovaj 'ladni će morat da izije, pa da će cijelu noć na šolji bivstvovat!
Sell the Vatican, Feed the World!
mogu li ja da ti budem najbolji drug .... za vrijeme rucka ?
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
ako ti je zdravstvena ovjerena, mo'š slobodno...
Sell the Vatican, Feed the World!
A ljudi kunem vas u sve što vam je sveto da mi rečete ako znate ko smišlja reklame za Ti Kom.
Pa kako se iznerviram kad vidim njihovo smeće, to je neopisivo. Svaki put kad pomislim, evo ga, ne može gore od ovoga oni me opovrgnu.
Prvo oni neandertalci što se deru na telefon pa sad nekakvi penali ARJUTOKINTUMI. OOOOOOOooooooooooo nervni slom ću dobit. Najozbiljnije.
"U zemljama Zapada i Evrope, kad bi neko vozio neregistrovano auto, smatrali bi ga ludim", a kako ga nije sramota, a registracija auta je po 200e minimum; a plata je vecini gradjana mjesecno 200-300e, a dje su podstanari,cijena goriva, cijena struje itd. Kako me nerviraju ovi sto uvijek uzimaju zemlje Zapada za primjer kad treba nesto u Crnu Goru da se uvede, a nikad ali nikad njihova plata i plata jadnog naroda ovdje, nikad to ne uzimaju u obzir.
lik nine janković u montevideo bog te video.
" čini se da iz rana raste cvijeće... "
Ebeni ljudi koji nemaju svoj ebeni zivot vec se bakcu mojim ebenim zivotom i sto vjecito od tamo nekoga slusam s kim sam sto sam itd its...:mad::burp:
Svi bolje znaju od mene...:mad:
Jada crnoga...:mad::hammer:
...divlje kose, tamna oka dva
cvijet bez korjena
ples je sve sto zna...
bwin.com
Ugasise mi strasan broj na 69 jer ga nisam dopunjavao pola godine i ne mogu ga aktivirat ponovo...kakvo smece od kompanije
Telenor promotivne poruke.
The more things change, the more they stay the same.
Moji snovi... nepodnosljivi su u poslednje vrijeme...
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Kad mi se spava i legnem i onda mi se razbije san... Valjda neću biti budna do jutra:roll:
dossena!
they share a look in sileNce and everything is understood...
ljudi koji se svade preko neka, zamislite to nemanje zivota i te psihicke probleme.....................
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks