Page 123 of 402 FirstFirst ... 2373113119120121122123124125126127133173223 ... LastLast
Results 3,051 to 3,075 of 10033

Thread: Bodybuilding

Thanks Thanks Given 
    191
    Thanks Thanks Received 
    687
    Thanked in
    366 Posts

Za mrsavljenje je box zakon,ja sam za 2 mjeseca skinuo 6 kila i ishrana mi je ista,ali treniram 2x dnevno i ubacio sam trcanje..bez tableta i g*vana koje ti vremenom jetru nagrde...

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by kEDOWN View Post
    ja sam uzeo da koristim onaj Lipo6 Black, 60e je 120 kapsula, na kutiji pise da se unosi 3 kapsule ujutro tri popodne, ja uzimam po 2, smrsa sam sa 98 na 94ipo, a tek sam na 12 dan koršćenja, jedino sto me cudi, sto kad sam par puta ispita urin sa onim gluketo trakama, nema onih ketona. prvu dozu pijem oko 10 ujutro a drugu u 6 popodne, iako mi je onaj momak u SportsArtFitens preporucio drugu dozu prije treninga, ali kad sam tako proba,nisam moga da spavam...r
    Ne korisitm nijedan dr supement, ne znam da li bih trebao da zastitim mišiće...

Mišljenja?
    Sto se mene tice glupost je uzimati sagorjevac vise od jednom dnevno, ja kad uzimam sagorjevac pijem ga iskljucivo pola sata prije treninga (par puta dnevno se uzima da bi ti smanjio apetit a meni to ne odgovara jer jedem svaka 2.5-3 sata, ja bih taj lipo6 uzimao namjenski, 3 kapsule prije treninga osim ako ti nije trening kasno uvece, onda gledaj da uzmes 3 kapsule, pola sata poslije toga obrok pa sat poslije obroka trening). Sto se ostale suplementacije tice, prije treninga 25 gr glutamin + 25 gr bcaa, u toku treninga tecne amino kisjeline, poslije treninga 25 gr glutamin + 25 gr bcaa + 20 gr dextroze + 50 gr proteina i nema da brines za misice. Tecne ak bi trebalo popiti otprilike do polovine treninga i to je to...

Thanks Thanks Given 
    431
    Thanks Thanks Received 
    175
    Thanked in
    121 Posts

Quote Originally Posted by Rem-D View Post
    Sto se mene tice glupost je uzimati sagorjevac vise od jednom dnevno, ja kad uzimam sagorjevac pijem ga iskljucivo pola sata prije treninga (par puta dnevno se uzima da bi ti smanjio apetit a meni to ne odgovara jer jedem svaka 2.5-3 sata, ja bih taj lipo6 uzimao namjenski, 3 kapsule prije treninga osim ako ti nije trening kasno uvece, onda gledaj da uzmes 3 kapsule, pola sata poslije toga obrok pa sat poslije obroka trening). Sto se ostale suplementacije tice, prije treninga 25 gr glutamin + 25 gr bcaa, u toku treninga tecne amino kisjeline, poslije treninga 25 gr glutamin + 25 gr bcaa + 20 gr dextroze + 50 gr proteina i nema da brines za misice. Tecne ak bi trebalo popiti otprilike do polovine treninga i to je to...
    Hvala puno, sto si se potrudio da mi ovako opširno objasniš.
    Sto se tice sagorjevaca jeste, upravu si da smanjuje apetit, ja se recimo probudim u 10 tada popijem 2 kapsule, onda nedje oko 12 pojedem krosan cisto reda radi, iako ne osjećam glad, onda nedje oko 4 ručam, oko 6 pojedem neku voćku, a u 7 popijem drugu dozu od 2 kapsule, a na trening idem u 9, to odradim, i nakon treninga pojedem jednu tunjevinu od ‚100gr, i zaspem, oko 1-1:30, bez problema, dok recimo par puta kad sam pio kapsule prije treninga, nisam moga prije 4 ujutro da zaspem.Pokušaću da izmijenim ovaj režim pa da na trening idem oko 4-5 popodne, a zasto pijem po 2 kapusule? Pa na pakovanju pise da je Lipo 6 Black napravljen za ljude na koje Lipo 6 i Lipo 6x nije djelovao, sto su blazi oblici sagorjevaca, i cak bi mi i oni djelovali, ali ih nije bilo u prodaji, tako da uzeh ovaj tzv pojačani. Ove 2 kapusule su mi taman, nemam nikakav Hype efekat, drhtanje ili glavobolju, jedino prve 2 sata osjetim naboj energije, nesto slicno kad popijete espreso ili kuvanu kafu. Gore vec napisah da sam smrsa 3ipo kila, za 12 dana, a dozom od 4 kapusle dnevno trajace mi mjesec dana, tako da mozda necu morati ni da kupujem drugu kutiju (preporuka je proizvodjaca da se istrose 2 kutije od po 120 kapsula) ako dodjem do nekih 90kg.

E sad,ne znam jel ovo mnogo suplemenata sto si gore nabrojao i da li bi došlo do neke interferencije i medjusobnog poništavanja... tj da li bi imalo efekta da se pije toliki broj suplementa u jednom danu.
    Last edited by kEDOWN; 07-03-12 at 16:50.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ne mogu ti se suplementi ponistavat, glutamin i bcaa - antikatabolici, tecne amino - brzoapsorbujuce amino kisjeline koje hrane misic dok je pod naporom i whey protein - osnova svake suplementacije, poslije treninga mu se doda dekstroza da bi ti podigla insulin (dok je visok insulin ugradnja proteina je maksimalna). Ovo ne da nije mnogo nego je neka osnova od koje bi trebalo polazit kad se trguju suplementi. BCAA, whey, tecne amino, glutamin, multivitamin (i creatin kad si na masi) je nesto sto bi svako ko se bavi ovim sportom trebao da ima. Tek kad je ovo sve obezbijedjeno trgujes neki sagorjevac ili neki od NO boostera koji sad po teretanama prolaze nenormalno... E sad, ispane to dosta para pa ja u poslednje vrijeme glutamin ne koristim ali ovo ostalo (bcaa, whey, tecne amino i multivitamin) je obavezno. To bi bilo to sto se tice suplementacije.
    A sto se tice tvoje ishrane tesko da ce ti uz nju i 100 grama bcaa i glutamina pomoci da sacuvas misic. Ti bi sa 94 kila trebao da unosis oko 200 do 250 grama proteina dnevno (iz ishrane i praska, u dnevni unos proteina ne racunaj to sto uneses u toku i odmah poslije treninga) a ti sa jednom tunjevinom i sa jos jednim cvrstim obrokom tesko da to uspijevas. Gore si pomenuo da ti u urinu nema ketona pa sam pomislio da si na keto dijeti. Sa ovakvom ishranom ne mozes da udjes u ketozu (ketoza je stanje organizma u kojem se nadjes kad ne unosis ugljene hidrate pa tijelo kao gorivo koristi masti tj ketone). Za pocetak umjesto tog kroasana i vocke ubaci po jedan cvrst obrok koji sadrzi proteine + vlakna (bilo koje svjeze povrce).

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

@kedown

stari ne boj se tunjevine, piletine i jaja kad si na defku no bucaj toga kolko mozes

Thanks Thanks Given 
    1,129
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    338 Posts

Mene interesuje dje i sto da kupim od multivitamina dok sam na keto dijetu, omega 3 vec pijem, ima li u apoteku nekih multivitaminskih tableta ili ih uzimam od ovih momaka sto "valjaju" suplemente?

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by ^^0LIvEr_QuEeN^^ View Post
    Mene interesuje dje i sto da kupim od multivitamina dok sam na keto dijetu, omega 3 vec pijem, ima li u apoteku nekih multivitaminskih tableta ili ih uzimam od ovih momaka sto "valjaju" suplemente?
    Imas u SportsArt Daily Complete Formula od Ultimate nutrition, cijena - oko 15 eur a vise nego dobra stvar, ne moze se porediti sa ovima iz apoteke...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Rem-D ,svaka cast na plasiranim informacijama i sugestijama.Svaka ti je kao Milosa Sarceva
    "The Death Is Not Anything,But
    Living Conquered Means, Dieing
    Every Day"-N.B.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Secret of the Pro's...

Thanks Thanks Given 
    80
    Thanks Thanks Received 
    62
    Thanked in
    26 Posts

Quote Originally Posted by ObI View Post
    Svaka ti je kao Milosa Sarceva
    Nazdravlje njemu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kupih N.O-XPLOADE kreatin. Moze li mi neko reci kako se uzima jer ga nikad nijesam koristio? Uz to naravno whey dyamatize ili prostar posle treninga.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

no xploade kreatin? omg............................
    Risk , is what makes life worth living

Never a failure, always a lesson!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sad vidim da nije tj da sadrzi isto malo kreatina. Dobio sam ga pa mi ovaj rece kreatin
    Neka ti prica no prozbori ocu li umrijet ako popijem ovo? Prije treninga mjerica ovog "kreatina" posle treninga whey? Ziv zdrav!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ziv i zdrav... po ure prije treninga se pije na prazan stomak, znaci ne jedes nista 2 sata prije treninga

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hvala. Nadam se da nije problem to sto nijesam treniram jedno pola godine pa sad odma da pocnem da pijem whey i xplode?

Thanks Thanks Given 
    801
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Zna li neko cijenu whey proteina u sports art fitness(kod masinske) ?
    No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

@guns
    ne bi trebalo..

@orgullo
    oko 60e, nije preko sigurno

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Odradih trening dobar trening sa ovim preparatom NO XPLODE sa obzirom da nijesam dugo trenirao.
    Prije treninga jedna mjerica NO XPLODE, posle treninga whey. Sto mi jos predlazete? Moze li suvo grozdje posle i prije treninga? Ishrana je ok samo sto jos da ubacim posle treninga da izvucem sto vise iz whey=a.

Thanks Thanks Given 
    1,129
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    338 Posts

Suvo grozdje se jede posle treninga sa whey-om da ti poveca lucenje insulina, uzmi dextrozu da pijes, lakse ti je a nije skupa

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by guns roses View Post
    Odradih trening dobar trening sa ovim preparatom NO XPLODE sa obzirom da nijesam dugo trenirao.
    Prije treninga jedna mjerica NO XPLODE, posle treninga whey. Sto mi jos predlazete? Moze li suvo grozdje posle i prije treninga? Ishrana je ok samo sto jos da ubacim posle treninga da izvucem sto vise iz whey=a.
    Suvo grozdje na kraju treninga, par minuta prije whey-a, bolja opcija (ne i najbolja) bila bi dekstroza sa whey-om. Idealno bi bilo nesto ovakvo:
    http://www.ogistra-nutrition-shop.com/index.php?dispatch=products.view&product_id=30088
    I
    ma da se uzme u SportsArt, petnaestak eura...

Thanks Thanks Given 
    431
    Thanks Thanks Received 
    175
    Thanked in
    121 Posts

Quote Originally Posted by Rem-D View Post
    Ne mogu ti se suplementi ponistavat, glutamin i bcaa - antikatabolici, tecne amino - brzoapsorbujuce amino kisjeline koje hrane misic dok je pod naporom i whey protein - osnova svake suplementacije, poslije treninga mu se doda dekstroza da bi ti podigla insulin (dok je visok insulin ugradnja proteina je maksimalna). Ovo ne da nije mnogo nego je neka osnova od koje bi trebalo polazit kad se trguju suplementi. BCAA, whey, tecne amino, glutamin, multivitamin (i creatin kad si na masi) je nesto sto bi svako ko se bavi ovim sportom trebao da ima. Tek kad je ovo sve obezbijedjeno trgujes neki sagorjevac ili neki od NO boostera koji sad po teretanama prolaze nenormalno... E sad, ispane to dosta para pa ja u poslednje vrijeme glutamin ne koristim ali ovo ostalo (bcaa, whey, tecne amino i multivitamin) je obavezno. To bi bilo to sto se tice suplementacije.
    A sto se tice tvoje ishrane tesko da ce ti uz nju i 100 grama bcaa i glutamina pomoci da sacuvas misic. Ti bi sa 94 kila trebao da unosis oko 200 do 250 grama proteina dnevno (iz ishrane i praska, u dnevni unos proteina ne racunaj to sto uneses u toku i odmah poslije treninga) a ti sa jednom tunjevinom i sa jos jednim cvrstim obrokom tesko da to uspijevas. Gore si pomenuo da ti u urinu nema ketona pa sam pomislio da si na keto dijeti. Sa ovakvom ishranom ne mozes da udjes u ketozu (ketoza je stanje organizma u kojem se nadjes kad ne unosis ugljene hidrate pa tijelo kao gorivo koristi masti tj ketone). Za pocetak umjesto tog kroasana i vocke ubaci po jedan cvrst obrok koji sadrzi proteine + vlakna (bilo koje svjeze povrce).

Nisam mislio da suplementi jedan drugog poništavaju, nego sam mislio tokom procesa varenja , želudac za različitu hranu koristi razlicite kisjeline da bi ih svario, tako recimo za meso tj protein koristi hlorovodoničnu kisjelinu (?) dok za krompir tj ugljene hidrate neku drugu, zato nije preporučljivo mijesat, jer onda se veliki dio proteina ne absorbuje... e to sam mislio i kod suplemenata, da je bolje drzati se jednog ili 2, pa onda dr mjesec neki dr, ovo sad sve pričam laički jer ja ne znam sastave suplemenata.

Što se tiče moje ishrane, jeste 94kg,ali na body fat od sigurno 25-27% tako da mi na ovu mišićnu masu sigurno treba manje, jer sam u teretanu poceo da bih smršao, a sto se tice ketoze, i keto dijete, koju ne sprovodim, nego sam mislio da posto koristim topljač masti, da od masti koje istrošim da će biti ketona, ili tijelo to pretvara u toplutu...

E i gore sto neko pomenu steroide i sl. i misle da mogu da jedu bilo što i da opet se napucaju, samo ću reći da od kad pijem ovaj topljač masti, izbačio sam kafu, gazirano, slatko, jedem manje hleba itd, a idem 6 dana u teretanu, tako da ako neko misli da je ovo samo da popiješ magicnu pilulu i masti se tope, grdno se zeznuo...

Thanks Thanks Given 
    801
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Quote Originally Posted by raso_pg///m3_power View Post
    @guns
    ne bi trebalo..

@orgullo
    oko 60e, nije preko sigurno
    Hvala
    No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ljudi, ima li neko da mi kaže gdje ima da se naruči ili da se kupi? Ovo mi treba:
    http://www.amazon.com/VPX-Meltdown-F...1290295&sr=8-9
    Pomagajte ako znate.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Valja li ako sam na definiciju da sibam XPLODE prije kardio treninga whey posle? Znaci samo trcanje? Ili mozda umjesto trcanja basket?

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Orgullo imas u sportsart i manja pakovanja proteina od 15 i 30 eura twinlab, biotechov je nesto jeftiniji Oce li mi ko rec dje mogu u cg kupit dekstrozu i maltodekstrin? Zvao sam apoteke po pg nidje nema

Page 123 of 402 FirstFirst ... 2373113119120121122123124125126127133173223 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)