ajde neka je sa srecom
eto dodje i rezultat koji sam rekao 2:3citav dan sam razmisljao o ovoj utakmici i osjecaj da ce zavrsiti 2:3 se ostvario samo sto nisam imao muda da odigram
mada i da sam htio ne bih mogao znati gdje
ajde please neka neko pogleda kolika je kvota bila na rezultat 2:3
oko 30 bi ti bila kvota na to.
Na Djokovica sad hendikep u gemove 6.5. Kakvu je igru prikazao protiv Mareja tesko da ce taj hendikep nocas prekociti.
Na Sarapovu isto veliki hendikep
Djokovic - Golubev+6.5 H2, @1.95
Sarapova - Dulko+7.5 H2, @1.85
kosarka mi nocas nesto nezanimljiva pa da vidimo malo s ovim tenisom
edit: Iživi se djokica nad ovim jadnim golubevim, tacno toliko da predje hendikep :hammer:
Last edited by BlackVelvet; 11-03-12 at 00:49.
Who let the dogs out
sta je ovo dje god gledam nema appolon iz kiparske lige da se igra.... kvota je oko 3, a garant dolazi 1...sou na bet365 je izbacena iz ponude
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
osijek 1 (1,80) ovo je meni fix dana
aalborg 3+ (1,75) odje bi mogo neki prelaz da pane 1-2 ili 2-1...
silkeborg 3+ (1,70)
leeds 3+ (1,85)
----------------
singl predlog:
ael 3+ (2,15) zasto je ovako visoka kvota nije mi jasno.. ael odlican ove sezone, konkurise za 1 mjesto (trenutno izjednacen sa omoniom).. domacini su na 9 mjestu, a na domacinskoj tabeli zauzimaju predposljednje mjestom, dok ael na gostujucoj tabeli zauzima 2 mjesto sa 16:2.. trebalo bi da ih napune
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
hamburg 2 (4,00) ili sigurnije x2 (1,90) moglo bi da udje, statistika mi ide u prilog.. uostalom hamburg je izdrzo gostovanjo kod dosta jacih ekipa od salkea (bayern, leverkusen.. zatim mgladbach)
smije li se juve odigrat sutra jebali ih X-evi vise...?
igraju bez 3 igrača iz odbrane....
To je GG kao moraca ;D
izgleda da ce i Djilardino da zaigra danas za Djenovu
Who let the dogs out
e'o jedan predlog za danas:
norwich - wigan 1 @1.90
Atletiko Madrid H1 ~ (2.0)
"Are you gonna bark all day, little doggy, or are you gonna bite?"
Dijon - PSG Tip 2, Kvota 1.8
Za Dijon danas ne igraju Altama, Sankhare, Bohrer, Matsui (uglavnom igraci sredine terena). Za PSG nece igrati Bahebeck, Sissoko, Motta, Bodmer, Maxwell, Bisevac ali parizani imaju mnogo jaku klupu za razliku od domacina. U poslednjem mecu PSG je slavio 2:0 protiv Dijona. Domacini se bore za opstanak a PSG za titulu i s obzirom da imaju samo bod vise od Monpeljea (koji danas ima lak zadatak kao domacin) 3 boda su im neophodna da zadrze poziciju lidera.
sto je s utakmicom az alkmaar . htio sam probat prelaz ali ne moze. vele juce odigrana a nema nidje rezultata???
po meni sumnjive utakmice za prelaz danas su
tvente
mancester
noric
lacio
a po najvise mancester siti 1/2
probah neki sistem :P
Last edited by dr dn; 11-03-12 at 11:11.
Panetolikos-Ergotelis 1 @2.00
Panetolikos je uspio da zavrsi negativan niz od 11 meceva bez pobjede,porazivsi Ksantija u goste rezultatom 1-0. Predstoji im tezak raspored do kraja i ovaj mec jednostavno moraju da dobiju ukoliko misle da ostanu i ligi. Nasuprot njima Ergotelis je vec 7 meceva bez pobjede i idu na vruce gostovanje u kojem bi i bodombili i vise nego zadovoljno. Srecno!
Шта ћу кацам расан! Љубац од Пантелиног фена!
ozbiljniji
mancester u h1 @ 1.87
panathinaikos 2 @ 2.5 (za odvaznije h2) ove godine dosta bolji, zadnje dvije 3-1, 3-2
sporting h1 @ 2.95 racunam proradi peta i na ovu utakmicu
kvota 13,79
Psg-2
Siena-3+
Juventus-3+
Schalke-3+
werder-3+
Osasuna-3+
Feynord-3+
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks