Page 242 of 666 FirstFirst ... 142192232238239240241242243244245246252292342 ... LastLast
Results 6,026 to 6,050 of 16635

Thread: Iz raznih novina II

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Pa da bih ja morala da svojatam drzavni kapital da bih nesto pokazala sta odobravam ili ne.. to ne ide jer nije normalno. Drzava je iznad nas pojedinaca i grupa.. A narod uredjuje drzavu izborom svojih politickih grupa a te politicke partije i koalicije serviraju vam svoje predstavnike u Parlamentu. Takav je sistem u CG i negiranje te cinjenice ne vodi nicemu. E sad da radnici najvise doprinose.. to nema blage veze sa realnoscu i pripada komunistickoj retorici. Doprinosi onaj ko ulaze, ko kreira, ko profitabilno zavrsava zacrtani posao da bi isplatio njihov rad. Sto se tice same drzavne birokratije, i primjera koje smo vidjeli i u tekstu iz Vijesti, mislim da ne krijem da ih ne cijenim ni po intelektu ni po efikasnosti. Ali, uvijek ima izuzetaka..
    Predstavnike sindikata posmatram kao osobe sa polu-informacijama i ljudima koji zele da usicare nesto na "masi" iza sebe od onih ispred sebe.. Nemam ni malo fino misljenje o vecini predstavnika sindikata pa..
    Nego, poenta mog pisanja izazvano tekstom o kojem smo pricali, jeste u tome da Drzavu i institucije ne mogu postovati neobrazovani sloj stanovnistva, ako u svim drzavnim institucijama "rade" ljudi koji besramno zloupotrebljavaju pozicije i bahato pokazuju nepostovanje prema Drzavi.
    Ne djeluje mi zdravo ova atmosfera u CG, i koliko vidim mnogi zele da zloupotrijebe takvu nerealnu radnicku "masu" da bi svoje komplekse i licnu ogorcenost sproveli preko njih.
    No, ima ko o tome misliti...

Hvala Lepo

Sta je normalno, a sta nije normalno u CG je dosta diskutabilno . . . ja ponekad pomislim da je normalnost najobicnija floskula iza koje se krije najgori moguci olos. No necemo o tome, dalje drzava i treba da je iznad pojedinaca i grupa i da je narod uredjuje preko svojih izabranih predstavnika. Ovu ovakvu kakva jeste nije narod uredjivao, nego su ga predstavnici izigrali i izdali, a sto je jos gore ona nije iznad pojedinaca i grupa ali zato jeste iznad toga izigranog naroda i postaje mu teret sto nije dobro.
    Ko najvise doprinosi, ko ulaze, ko kreira . . . tako bi trebalo biti kako si napisala, ali tako nije. Zato sam i trazio da budemo elementarno posteni inace najvise bi doprinosili Deripaska i ostali strateski investitori iz solane, Boke i ko zna sve odakle, sa ovim koji kreiraju. Nekako mi se cini da je iskriran i da se doprinosilo ekonomskom zlocinu.
    Predstavnici sindikata su polu informisani jer su tako kreirali gore pomenuti prilikom potpisivanja ugovora o privatizaciji. To zele li ili ne zele usicariti to je suvisno o tome i pisati, a ni ja nemam bas visoko misljenje o njima, u svakom slucaju visestruko visocije i bolje od pomenutih kreatora i ulagaca, a o sitnim birokratama ne bih.
    Drzava se ne postuje i to ne samo od neobrazovanog sloja radnika vec i od obrazovanog sloja radnika, ali u svakom slucaju vise je oni postuju nego sto je postuju oni koji je vode i koje ti radnici biraju. O sitnoj birokratiji opet ne bih.
    Ovo kako djeluje ta atmosfera i zeli li ko zloupotrijebiti i radnike i narod i atmosferu to i mene brine, tu se odlicno slazemo osim u ovome da ima ko o tom misliti. O tome niko ne misli, e to je ono sto treba da zabrinjava sve nas.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Ne znam.. ja sam ionako u prolazu. Ali, ne dopada mi se ovo sto mediji forsiraju u predstavljanju javnosti.. Toliko mrznje, jeda, bijesa.. Ne znam da li ih uopste brine sta sa takvim pritiskom negativnosti prouzrokuju.. Mozda, ako se sjetim pregleda ex YU programa iz perioda Ante Markovica i nesto kasnije.. Lici, jako lici. Ista matrica, samo tada iz drugih TV kuca, a isti ciljevi - chini mi se.
    Kazem da ima ko misliti i brinuti, u smislu, ima ko je za to zaduzen. Ja sam samo obican gradjanin u tranzitu, pa da se ne "zamaram"..

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by starwalker View Post
    To je sasvim normalno.
    No, Vi zazučaste malo drugačije

Na osnovu ovakvog iskaza, zaključih da ne možete ni TV, telefon ili sl. uzet' za keš.

Bio sam neprecizan, IZVINI,
    ali kad kupujem LEGALNO 10 000 EURA za ODMOR u mojoj BANCI,
    sluzbenica mi kaze da je bolje dva put po 5000, jer moraju INFORMISAT POLICIJU.
    IM - Old Bone
    Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Ko je ovaj gospodin Andrija Petkovic koji ucestvuje u "piramidi" na TV Vijesti? Jako lucidan lik..

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ko je ovaj gospodin Andrija Petkovic koji ucestvuje u "piramidi" na TV Vijesti? Jako lucidan lik..

Hvala Lepo
    E ko ga zaheba da dođe na TV Vijesti ...
    Tivćanin,radi u Vladi u PR službi
    Last edited by minjo; 09-03-12 at 20:32.
    Kao i obično, nije ili-ili, nego i-i.

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Quote Originally Posted by milovan View Post
    Bio sam neprecizan, IZVINI,
    ali kad kupujem LEGALNO 10 000 EURA za ODMOR u mojoj BANCI,
    sluzbenica mi kaze da je bolje dva put po 5000, jer moraju INFORMISAT POLICIJU.
    pa i kod nas je tako za vece cifre kad se uplacuju i podizu...pa se odradi iz nekolika puta
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Zdravo rezonuje, posebno u prve dvije teme. Tema oko Kosova i Srbije je bzvze, samo pateticna igra urednika emisije sa gledaocima koji su Srbi..
    Ova g. Tadic, ko navijena prepjevava govore sa pocetka 90.tih..

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

I pobjedi(će)la teta Milkaaa

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Vidljivo ima podrsku voditeljke i publike u studiju (aplauz finte su bile za smijeh).. Ne znam zasto (edit: sad se sjetih da je jedan od vlasnika Vijesti vlasnik i Monitora gdje je ona glavni urednik?), totalno joj je prevazidjena prica, ali moze biti "popaljivo" po neobrazovan sloj drustva koji voli te poznate fraze koje su slusali toliko decenija, ostalo im s 'kraja' mozga. Mada da se potvrdi ono sto je deklamovala cijelo vrijeme - uticaj prijateljskih i poslovnih veza i na tu vrstu "karijere".

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 09-03-12 at 20:41.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nema to veze sa glasanjem,publikom,to su medijski moguli,interesno-politička grupa,TV vijesti,monitor,itd...

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

Sve u krugu familija, samo sto se zaboravlja, da sto sijesh to ce i da se zanje a da ne pricamo o onome sto okopavash i zalivash da ce uspjet prije no ono drugo....

Ali ko sto je nekad bila emisija: "Trazili ste, Gledajte!"

Thanks Thanks Given 
    307
    Thanks Thanks Received 
    272
    Thanked in
    163 Posts

Novinarka Pobjede: '91. bilo jasno ko je protivnik, sad ne znamo odakle puca

Novinarka "Pobjede" Ratka Jovanović rekla je da nikad nije urađeno ništa, niti će biti urađeno povodom napada na predstavnike medija, dok god je ova vlast na čelu zemlje,a zatražila je i ostavku premijera Igora Lukšića.
    "Ovdje sam da se na neki način izvinim Lakić. Ja 30 godina radim u Pobjedi, čak i 1991. bilo je lakše, bilo je jasno ko je protivnik, sad više ne znamo odakle puca. Dakle novine u kojima ja radim djelimično su doprinijele ovom užasnom događaju, zato meni ne treba ostavka direktora policije, niti šefa sektora za kriminalistiku, moje je da tražim ostavku premijera Lukšića, koji zastupa vlasnika novine u kojoj radim, jer dok god su on i njemu slični reformski političari na čelu ove zemlje, nikada nećemo saznati ni ko ubija, ni ko prebija ove ljude", rekla je Jovanić koja je pokupila i najviše aplauza zbog njene hrabrosti da se pojavi na ovakvom skupu.

A rekla je jos i da ''novinari vise nece da lazu''.
    Toliko o novinarstvu u CG kojem se vjeruje.

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Ne znam.. ja sam ionako u prolazu. Ali, ne dopada mi se ovo sto mediji forsiraju u predstavljanju javnosti.. Toliko mrznje, jeda, bijesa.. Ne znam da li ih uopste brine sta sa takvim pritiskom negativnosti prouzrokuju.. Mozda, ako se sjetim pregleda ex YU programa iz perioda Ante Markovica i nesto kasnije.. Lici, jako lici. Ista matrica, samo tada iz drugih TV kuca, a isti ciljevi - chini mi se.
    Kazem da ima ko misliti i brinuti, u smislu, ima ko je za to zaduzen. Ja sam samo obican gradjanin u tranzitu, pa da se ne "zamaram"..

Hvala Lepo
    Majo odlicno uvidjas neke tendencije s'obzirom da si u prolazu. Ako se kojim slucajem i skupi neka kriticna masa za socijalni bunt vecih razmjera njihov je izlaz da pokusaju to nezadovoljstvo usmjeriti na nacionalni teren. Televizije i ostali mediji i dalje samo rade svoj posao koji je i zapocet u to vrijeme i ucio se na tim primjerima. Razlika u odnosu na period Anta Markovica je ta sto vise nemamo ni bogatu drzavu ni srednju klasu.

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Quote Originally Posted by minjo View Post
    Nema to veze sa glasanjem,publikom,to su medijski moguli,interesno-politička grupa,TV vijesti,monitor,itd...
    Zaboravio si da dodas Vanju sa MANSom i svi drzavni neprijetelji su na okupu.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by opmne View Post
    Majo odlicno uvidjas neke tendencije s'obzirom da si u prolazu. Ako se kojim slucajem i skupi neka kriticna masa za socijalni bunt vecih razmjera njihov je izlaz da pokusaju to nezadovoljstvo usmjeriti na nacionalni teren. Televizije i ostali mediji i dalje samo rade svoj posao koji je i zapocet u to vrijeme i ucio se na tim primjerima. Razlika u odnosu na period Anta Markovica je ta sto vise nemamo ni bogatu drzavu ni srednju klasu.
    Uvidjam jer je sve sablonski... X puta vidjeno bilo gdje. To sto sam rekla da lici na matricu "iz perioda Ante Markovica i nesto kasnije", rekla sam jer je to valjda opstepoznato i u CG. Razlika u odnosu na period? Nije valjda da ne znate da se narod bunio u ex YU govoreci da Drzava nije vise ni bogata (spominjano 10 god siromasenja), i upravo se "tuklo" pricom i histerijom o lopovluku i nestanku srednje klase. Kad je Drzava napokon pocela da krece ka boljitku, jednu neobrazovanu masu koja nije radila nista, mnoge fabrike proizvodile nekorisno i nemoguce za prodati, proizvodili samo radi proizvodnje, da bi "djeca" imala cime da se zaokupi, pljackali sta su stizali, a u tim masama po ex YU prilazili su pobuni i oni sa platama oko 1000 dm - danasnjih 500e circa, hohstapleri su ih plitke pomamili istom matricom kojom slicne pomamljuju i danas. Namjerno su insistirali na "gubljenju strpljenja" preko Sindikata itd.. Toliko da su pljuvali rad Ante Markovica a razularena radnicka rulja klikala da im je dosta svega i da ZAHTIJEVAJU svasta.. Tu su, u pozadini, likovali pomamljivaci i intelektualno perfidna grupa kojoj nije bilo u interesu da Jugoslavija prosperira, vec da stvore uslove da tu masu dovedu do propasti, zlocina, par DM plate, a da oni isplivaju i kasnije izigravaju "lidere"..
    Ono sto mene zabrinjava u CG jeste opsta medijska haranga kompletno u negativnom smjeru (potpuno suprotno od Srbije gdje nacionalni marketing i pored evidentnog bankrota drzave ide u najboljem kontekstu gurajuci svim snagama trunke svjetlosti i nade da bi spasili svoju drzavu i pogurali je ka boljitku i strpljenju).
    Greske koje cini vladajuca koalicija su evidentne. Ponavljacke. Zalud sto veliki broj tih ljudi ima iskustvo iz dugog perioda, sa sujetama i izolacijom od obicnog puka debelo iritiraju i intelektualce, a intelektualci posebno oni koji nisu dosli do pozicija za koje umisljeju da su stvoreni, prenose gorcinom i bezobzirno na neobrazovani narod koji ne shvata poruku ni od takvih.
    Krivica vladajuce koalicije je u tome sto ne razumiju majmuni da treba da pokazu primjer masi sta znaci postovanje Drzave tako sto ce sami napraviti ciscenje, i eliminisati sa pozicija mediokritete, poltrone, i svoje hohstaplere profitere.. Svako cekanje na tu akciju im se obija o glavu i time prave paniku i u svojim redovima. A sa druge strane zbog populistickog straha ne sprovode zakon da ovu masu koja prima jednu cifru preko racuna a druge na crno na ruke.. jednostavno nece da ih nauce sta je zakon.
    Krivica je kod funkcionera koji namjerno odbijaju ponudjene investicije za CG jer ne mogu vise dobiti korist za sebe. Krivica je kod njihovim podredjenih koji im ne dostavljaju ponude. Krivica je sto se CG ponudi nesto, a njihovi pojedinci odmah okupe svoje pajtose da vide da li mogu preskociti one koji tu ponudu dostavljaju CG.
    To su trule daske na kojem taj teatar ne moze dugo izdrzati. Stuci ce ih sopstvene greske i nereakcije. Za par mjeseci ce im sve to biti kasno jer ovakva masinerija destruktivnosti koja se tek pokrenula, bice brza i okrutnija nego sto sami mogu zamisliti.
    Ples sa vukovima im ne ide od ruke. Ne pisem ovo sto me nesto licno briga za njihovu vlast i hoce li je odrzati, vec je sve ovo i sa njihovom nereakcijom davanje elana destruktivcima, a time uzasno slabljenje Drzave i ponovno unazadjivanje CG.

No.. ima ko o tome misliti..

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 10-03-12 at 11:53.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

+ Medo
    ... to ja znam jer je mene brat u Italiju !

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Majo,

Namjerno cu izbjeci da komentarisem dio tvog posta koji se odnosi na to sta su i kako proizvodili radnici bivse nam domovine i ko je sve cekao i likovao u pozadini onih "dogadjanja naroda", samo cu dodati da nije svo zlo bilo domace bilo je dosta i strane pomoci.

Majo dobro znamo da je tada narod "gladovao" sa prosjecnim platama oko 1500 DM, pa onda su skrenuli prema najskupljoj srpskoj reci i onda se rodio Sloba, a u CG se rodili Milo, Momo i Sveto, koji su potom rodili strateske partnere . . . i ko zna sta ce se sve roditi iz te idile ?

Ovo poredjenje sa Srbijom najbolje pokazuje koliko je opasno to o cemu pricamo, oni kao da su zaboravili da da su narod morali kupovati da bi izglasao svoju zemlju, a neke nijesu mogli kupiti ni onolikom kolicinom kilovata.
    Last edited by opmne; 10-03-12 at 12:01.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Majo dobro znamo da je tada narod "gladovao" sa prosjecnim platama oko 1500 DM...
    To je nekad mozhda bilo. Kako su tehnoloshki i ekonomski pali po eficijenciji onda bi cak i sa tim fabrikama danas imali kineske plate.
    Jednostavno niko nije unapredjivao proizvodnju kao npr. njemci vec su nastavili dalje bez stresa. Tako ne mozhe u danashnjem kapitalizmu vec treba da upresh i poboljsavash neprestano. Sad su vas kinezi preshli i idu brzim koracima dalje u lancu produkcije, a uskoro i platama.

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Quote Originally Posted by West View Post
    Jednostavno niko nije unapredjivao proizvodnju kao npr. njemci vec su nastavili dalje bez stresa. Tako ne mozhe u danashnjem kapitalizmu
    To nema nikakve veze sa drustvenim uredjenjem, jer se tako ne moze ni u socijalizmu, ni u feudalizmu, ni u bilo kom poretku. Od babe nevjestu ne mozes pravit, pa kako god drzava bila uredjena.
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Majo,

Namjerno cu izbjeci da komentarisem dio tvog posta koji se odnosi na to sta su i kako proizvodili radnici bivse nam domovine i ko je sve cekao i likovao u pozadini onih "dogadjanja naroda", samo cu dodati da nije svo zlo bilo domace bilo je dosta i strane pomoci.
    Drago mi je sto ste preskocili jer to mi je poslastica.
    Sve se zna koje su firme bile profitabilne, koje su bile politicki socijalni program i zivjele konstantno na dugovima na stetu drugih drzavnih firmi i kredita. Te megalomanije neobrazovanih politicara i "duvanje" pred svojim selom su kostale YU previse.
    A sto se tice "strane pomoci" za pravdanje zabludjenih majmuna.. to je obicni pokusaj pravdanja zlocina i kriminala ljudi iz te iste Drzave. Normalnu osobu (normalnu u smislu kako ja shvatam normalnost) niko ne moze navesti na zlocin i kriminal sem on sam sebe. One umno zaostale - da.

Majo dobro znamo da je tada narod "gladovao" sa prosjecnim platama oko 1500 DM, pa onda su skrenuli prema najskupljoj srpskoj reci i onda se rodio Sloba, a u CG se rodili Milo, Momo i Sveto, koji su potom rodili strateske partnere . . . i ko zna sta ce se sve roditi iz te idile ?
    Neko jeste gladovao. Ali tada su urlaci pomamili i sve ostale koji su imali te plate o kojima govorite. Takodje se mora reci da tada niko nije mogao otkupiti drzavne stanove, zivjeli su od kredita od mjeseca do mjeseca, a danas CG "srednji" sloj nema vecinom stanove u vlasnistvu? To nije kapitalizam? Koji to drzavljani u EU osim Slo i Cro ima ovoliki prosjek stanova u svom vlasnistvu? Zasto taj prosjek nemaju gradjani i radnici u bogatijim drzavama EU? Zato sto im se ne bi isplatilo i sami podizu hipoteke na hipoteke jer im se ne isplati da kompletno isplate stanove i kuce. Porez bi ih sredio bash. U Swiss cc 80% gradjana nemaju dom u sopstvenom vlasnistvu..
    O kojem mi srednjem sloju pricamo?

Ovo poredjenje sa Srbijom najbolje pokazuje koliko je opasno to o cemu pricamo, oni kao da su zaboravili da da su narod morali kupovati da bi izglasao svoju zemlju, a neke nijesu mogli kupiti ni onolikom kolicinom kilovata.
    O kupovini glasova za dobijanje nezavisnosti moze govoriti samo onaj ko je prodao svoje misljenje i stav. Ja nisam i glasala sam za CG.. Prema tome..
    Oni koji su politicki glasali da bi dobili profit.. zar su ti vrijedni diskusije. Od koga su - to su.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Nekad je ATINA bila KOLIJEVKA JEVROPSKE KULTURE I MUDRIH FILOZOFA,
    dok nijesu VECINSKI GLUPACI zaseli na TRON,
    nikad se vise nije OPORAVILA, jer je LJUBAV ZA BLIZNJEGA LEGAIZOVALA GLUPOST I GLUPAKE KAO VLADARE I GOSPODARE, CAREVE I KRALJEVE,
    SOCIJALIZAM JE GLUPOST SOCIJALIZOVAO U SVIM KLASAMA I RASAMA,
    KAO VRHUNSKO PROLETERSKO BLAGO.

Nidje GLUPOST nije uspjela kao na BaLJkanu pocetkom DEVEDESETIH,
    i pustila KORIJENE I POSTALA ENDEMSKA BIJKA,
    KOJA MIRISE NA VJERU, NACIJU I IDEOLOGIJU.

GLUPOST NAS JE ODRZALA, NJOJZI HVALA.
    IM - Old Bone
    Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...

Thanks Thanks Given 
    1,035
    Thanks Thanks Received 
    4,133
    Thanked in
    2,329 Posts

Ћаловић и МАНС нису непријатељи већ љевичарски сањари који мисле да живе у Црној Гори са пописа 81....

Милка Тадић, Мишко Перовић и Жељко Ивановић су тајкуни који су бијесни на ДПС, прије свега на Мила јер им је ускратио одређене монополске позиције, прије свега у банкарском сектору.
    Далеки пут су они прешли од припадности оној групи бораца за правду из 91....сад су милионери.
    Треба ли напомињати да је на једној прослави док су још били у политичкој љубави Милка играла на столу испред Мила.....
    Last edited by BAR; 10-03-12 at 15:05.
    Црногорце је одржало црногорско срце.

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Quote Originally Posted by BAR View Post
    Милка Тадић, Мишко Перовић и Жељко Ивановић су тајкуни који су бијесни на ДПС, прије свега на Мила јер им је ускратио одређене монополске позиције, прије свега у банкарском сектору.
    Далеки пут су они прешли од припадности оној групи бораца за правду из 91....сад су милионери.
    Треба ли напомињати да је на једној прослави док су још били у политичкој љубави Милка играла на столу испред Мила.....
    Porijeklo novca DPS-a je neuporedivo prljavije, pa opet.. pljunem na onoga ko ne podrzao da oni koji su krali idu u zatvor. Kao sto rekoh, sve po zaslugama.. pa isto tako i za ovu ekipu koju pominjes
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Milka igrala po stolova,Ubovic pustao na tv u grand kako se Medova zena klepece,Markan stari prevaratnt ahhahahhhahahahah kad citam CDM imam osjecaj da sjedim u kafanu''Lim'' ili ''Lovac''.

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Quote Originally Posted by BAR View Post
    Ћаловић и МАНС нису непријатељи већ љевичарски сањари који мисле да живе у Црној Гори са пописа 81....

Nijesu jos zvanicno proglaseni radi Evrope, ali je ocigledno da se tako tretiraju i briga me za popis iz 81, oni ne pominju popise i koliko koje nacije ima. Oni pricaju o ekonomiji pa ih ispostujmo i o aferama.
    Sto se tice ko je profiter, vidi sta su imali Perovic i Ivanovic te 91, a vidi sta su imali celnici sdps-a i sto je izuzetno vidi koliko su firmi kasnije zatvorili i prodali, a radnike poslali na ulicu Perovic i Ivanovic, a koliko celnici sdps-a.
    Sto se tice politicke ljubavi tu se Milo prislepao Milki, kad je pobjegao od Mire Markovic ili je Milka bila Mirin i Slobov sluga ponizni, pa se okrenula za CG ?

Page 242 of 666 FirstFirst ... 142192232238239240241242243244245246252292342 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)