nista dok se motorsport ne oglasi![]()
(nečitko)
Motorsport tebi je lako ,ti se ne sjekiras mnogo odje ce neki od sjekirancije secer da dobiju.
LPGTECH 067 854 548
Ko je reka da se nerviram?
LPGTECH 067 854 548
Massa je standardno dobar. Zali boze kako izgubi titulu od hamiltona. Sad bi bila druga prica. Ali eto, uzdamo se ove godine u njega i doktora alonsa.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Ne sporim, takva mi je faca bila, ali i tebi isto...
TAKUMI
Koliko si smrsa prosle godine od sjekirancije reci posteno.Bio si poceo da sijedis iza usi.
LPGTECH 067 854 548
Pa mozda 7-8 kg.
TAKUMI
3 glasa: ti, fabija i ko jos?
imam ja i video proof te cuvene face, kad je Deda jos jednom ispushio i skrshio bolid
nije ti ni cudo bilo: nokia u qrcu, deda u qrcu, bimma u qrcu... dobro je da nije 10+ :mrgreen:
(nečitko)
Pa frende, NJEMU se svako divi (osim teskih bolesnika).
Pazi, imas recimo miss-icu, i muskarce oko nje, svi potencijalni jebaci. Koga nema tu? Pa nema *****a. *****i idu i jebu se sa nekom budalom iza zbunje.
Imas NAJVECEG, i NJEGOVE navijace. Koga nema tu? Pa nema ona klapa teskih bolesnika koji recimo navijaju za Kmicu, Lojzeka...
Last edited by Fabia_Elegance!; 10-03-12 at 00:50.
TAKUMI
Dakle vas dvojica ste znaci potencijalni jebaci Gumija? :mrgreen:
(nečitko)
hahahahahaha svaka ti cast legendo zivu istinu zborish,sve su ova dvojica(t.j jedan)pocerali sa ovoga foruma baljezgajuci samo o gumaheru i kaceci samo njegove slike treba moderatori da promijene f1 u gumaher 1(ali otpozadi) no se moderatori ukljuce samo kad mi neshto prokomentarishemo a oni mogu da mlate po vas bijeli dan praznu slamu,josh malo pa ce samo njih dvojica(t.j jedan) i ostat odje, ja se definitivno odjavljujem odavde jer ovo nije vishe tema o f1...
Last edited by JUAN; 10-03-12 at 07:32.
Moderatori to rjesavaju tako sto svima podijele warnove, bez obzira na stepen baljezganja, tako da neka vi prizivanje... :-P
pogledajte ovo.
http://www.f1racing.com.hr/formula-1...-najbrzi-bolid
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
strasan sajt, realan bas kao i njihovi citaoci:
http://www.f1racing.com.hr/component...-u-2012-bit-e-
trenutno:
Fernando Alonso 18 25.7% Michael Schumacher 14 20% Kimi Raikkonen 13 18.6% Lewis Hamilton 10 14.3% Sebastian Vettel 8 11.4% Jenson Button 4 5.7% Felipe Massa 3 4.3% Nico Rosberg 0 0% Netko drugi 0 0%
ahahhahahahahhaha!!!!
(nečitko)
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks