Složio bih se s tobom, nažalost. Nemoguće je da, đe god da pođe, uvijek ima problema sa trenerom i da taj trener obavezno mrzi. A poslije Prtizana đe god da je pošao to je bio slučaj? Neće biti.
Slažem se da za njega vjerovatno nema mjesta ni u našoj startnoj postavi ukoliko su Jovetić i Vučinić zdravi.
Dick Laurent is dead!
što reći za igrača koji je mnogo bolji bio 2004,5 nego sad...
kakvo je trenutno stanje najradije bih počinjao sa trojicom veznih - perović drinčić, zverotić (novaković prva opcija kad neko nedostaje, a simon da ulazu u 2.pol kad treba malo promijeniti ritam)- vučinić, jovetić- i ispred njih delibašić ili bećiraj, i mirko i stevan mnogo bolje igraju kad nisu najistureniji. rado bih u reprezentaciji vidio emira kujovića iz kajzerija, nemamo mi neki prevelik izbor u špicu kad su u pitanju mlađi igrači - osim kapitena mlade nikolića i nema nekog ko bi brzo mogao do A tima.
Bilo je pitanje trenutka samo kad ce i ovaj sportista da bude provaljen.
Slazem se.
Da ga je Budućnost prodala Bologni ili Karpatima za 500 + hiljada eura na početku sezone, klub i najvjerovatnije igrač bi profotirali. Pošto su odlučili da ga zadrže, dali su mu kapitensku traku i obećali ugovor koji su kasnije izigrali. Budući da momak nije shvatio kako ovđe stvari funkcionišu, pobunio se i što se dalje desilo?
Oduzeta mu je kapitenska traka i onemogućeno da putuje sa prvim timom na pripreme jer ga je klub suspendovao. Kasnije je potpisao ugovor ali što to vrijedi kad je nespreman ušao u prvenstvo. Šansu je dobijao na kašičicu u ovako lošoj ligi i jedino đe se iskazao je bila mlada reprezentacija. Đe je sad? Napunio je 20 godina i, umjesto da se pitanje njegovog mjesta u timu ne raspravlja, on treba da se nada da će dobijati šansu u nastavku prvenstva. Da je sve teklo kao što je trebalo mogli bi se nadati da će za koju godinu biti A reprezentativac. Ovako, treba da bukvalno ekplodira u nastavku prvenstva. Ukoliko mu uopšte bude pružana šansa.
Evo kakva je situacija bila od proljeća do ljeta prošle godine.
http://www.sportske.net/vest/domaci-...amo-43451.html
http://www.vijesti.me/sport/mamic-gl...u-clanak-22017
http://www.vijesti.me/sport/bolonja-...u-clanak-24852
http://www.vijesti.me/sport/gazda-ka...u-clanak-26542
Ko zna kad ćemo ponovo pročitati slučnu vijest. Naravoučenije za sve mlade igrače Budućnosti:
Ako vam ponude ugovor koji kasnije ne ispoštuju nego se prave naivni, prihvatite to što nude jer zapamtite: Njima je bitnije da vama bude loše, nego njima dobro ukoliko im se suprostavite. Prihvatite bilo što i pokušajte da napredujete. Kad se pruži najmanja šansa, bježite kuda vas noge nose.
Dick Laurent is dead!
Amnesiac, znam ja sve to. Pratio sam sto se desavalo i nadao se da ce poci nedje jer bi to bilo bolje za njega. Zalosno je kako se uprava Buducnosti odnosi prema svojim igracima, posebno prema onima koji se za bilo sto pobune. Ja ipak mislim da on ima velikog potencijala i ako se proda na ljeto ima sanse da napreduje. Nadam se da cemo ga gledati u A reprezentaciji.
Nemate shto prichat o Mugoshi odje i pobunama, eo vidjite samo shto se radi Mirochevicu i toj maloj djechini, treniraju bez osnovnih uslova, plate nisu primali po 4 mjeseca (plate nisu toliko primali , makar prije Antalije ni prvotimci Buducnosti, ekonom ima vecu platu od trenera mladjih kategorija itd...) Dok neki Rus ne uleti da kupi klub, mrka kapa.
Takvim epilogom bi i reprezentacija bila na dobitku.
Sigurno da bi bila.Nemojte da se sprdamo,da Podgorica ne moze dat prvaka Crne Gore.A talenata koliko hoces.
Na koju foru da izradim pecat za FL?? Bas bi bilo kul da imam jedan...
Adrovica u reprezentaciju, prije... Pa prije nikoga, ali vrijeme je i on da dobije poziv... A i valjace za CV i podici cijenu bar 100k
Danas tokom snimka utakmice Sutjeska - Budućnost veli Pešikan (koji, uzgred, danas nije pomenuo imena pola igrača Budućnosti pa sam morao da gatam kod koga je lopta) da je na klupi Sutjeske "supertalentovani Božidar Janjušević" i takođe reče da je za njega Juventus dostavio ponudu. E sad bi valjalo da neko iz Nikšića kaže nešto više o njemu.
Dick Laurent is dead!
momak je stvarno talentovan, moze od njega biti igrac, prije jedno pola godina je dobio poziv iz partizana bio ali zbog administrativnih problema nije potpisao .Ono sto je vazno momak je na mjestu moze od njega biti nesto, igra na poiciji krila , moze i napadac da bude, za njega je bilo ponuda i iz debrecina i iz atletiko madrida. Ako se dobro razvije moze biti od koristi u buudcnosti.Ima slicne igracke krakteristike ko Simon Vukcevic dobar dribling, prodoran i da posvecuje dosta paznji defanzivi. Sve u svemu bice od njega nesto
Last edited by djordje1990; 09-03-12 at 19:44.
Samo da ne dribla previse kao Simon i dodaje stalno petom![]()
Zanimljivo je da klubovi dje igra Mirko imaju neka interesovanja za neke igrace iz CG... I dok je u Romi bio, neki nasi igraci bili na meti, a Savic pogotovo... Mozda je njegov menadzer u pitanju...
A nisu oni ludi ka ovi nashi pacijenti, vide da imamo mladih talentovanih momaka, samo gledaju vjerovatno da zakuche ove od 15-18 godina koje ce oni moc da formiraju kao igrache i dje ce moc da napreduju a ne ove upropascene od strane raznoraznih divljih trenera i klubova po CG.
Mirko odigrao dobro, i dao jednu fantasticnu asistenciju za gol, koji je po meni nepravedno ponisten zbog ofsajda. Imao jos par dobrih poteza...
To ti je problem u buducnost jer njih ne interesuje kako ce da prodje igrac i oce li taj igrac da uspije nego ih samo interesuje svoj interes,prvenstveno sad Miomira Mugosu,i kako da uspije onda mladi igrac kad se dovode igraci pri izlasku iz karijere ili neki crnci konobari
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks