131. ako imas u planu da ides do podgorice sa tom kesom ja bih je uzeo ;-)
Javio se markez.dogovorismo se za dostavu.nadam se da smo transparentno obavili ovo.![]()
uzimam boks.
they share a look in sileNce and everything is understood...
Poklonjeno tatinom sinu![]()
Ono što nam se nameće je varka,
iluzija, laž!!!
134. Poklanjam akustičnu gitaru, starija, treba zamijeniti žice. Muž kaže da joj unutra fali neka prečka, ali svirala je i bez toga.
Attachment 83327
Poklanjam kvarcni pijesak idealan za akvarijume ! granuylacije od 0,5 do 3mm ;D javljajte se na pp koga zanima
135.Uzimam
134. Uzeo bih gitaru![]()
134. UZIMAM (cak bih i platio)
Real eyes realize real lies!
134 preuzimam odgovornost nad gitarom...cak bih i dosao za nju![]()
takodje134 pod pratnjom oklopnog vozila bih dosao po nju
![]()
A valjda je red da uzme onaj ko se prvi javio, ja mislim da to tako ideNo dobro, vlasnik ce sam odrediti
![]()
Uh, treba pohvatati redosljed prijavljenih. :grin:
Imam nekoliko prijava na PM i ove javne ovdje.
Ovako, očekujem telefonski poziv od prvog na listi, a lista po redosljedu prijavljivanja je ovakva:
1. mrva
2. Boogeyman92
3. Nikola88
4. Old City
5. pakito
6. Madzi
7. kiky_pg
Ako bude odustajanja, idemo po redu... mada mi se čini da nećemo daleko. ;-)
Evo ja bi trebao da ispunjavam sve navedene usloveTu sam od 31.08.2011 i prvi sam se javio
![]()
ahm, mrva se javio preko PM, okj![]()
Ma zajebite to javljanje na pm, odje se poklanja i uzima javno.
Tu es mon héro!
mislim da nema rezervisanja preko pm-a
lijepo pise u pravilu da mora da se napise na ovom topiku ''1: Nokia 1100 - UZIMAM''
posto vidim da mrva nije to nije napisao onda je po PRAVILIMA koja bi trebala da se postuju Boogeyman92 ima prednost.
Nije da bih da pametujem ali u pravilniku jasno stoji da se ne javlaja putem PM-a vec na topic-u, da bi bilo javno, fer i posteno. Tako da bi trebao/la da pogledas ko se na ovom topicu javio i prema tome poklonis to sto se poklanja.
Bugimen92 mislim da nema pravo jer ima 4 posta samo.
Tu es mon héro!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks