lakat i dalje pi a motor cuci sam ............
Originally Posted by g65
Tako nekako, ili što bi rekla Spomenka vojni neuropshijatar sa VMRC Karaburma prije skoro 25 godina " Nikad se ne bih udala za vas" iako je tako nešto nisam ni pitao ali ni razgovarali o sličnoj tematici.Tako je to sa komunistima,a tek još kad :fat:udaraju i po pre svetim rodicama ili familiji..
A kako on zna koja je ku.rva, a koja je poštena:unconscious:..mora da je nešto ispitivao?
-Nervira me i to zašto nisam dobio nikakav orden, a toliko novca sam poslao u RS putem raznih agencija.
-Zašto sam bio bez zene i živio godinama u samoći 4000 nautčikih milja udaljen od sadašnjeg prebivališta(da sam imao odnosno da imam zenu ne bih bio ovdje )
-Nije problem ako se kolege sikiraju kad pogrešno isključe odcjep n.napona a ja ne ponesem al uže da provjerim na stubu ili ispuste nespretno nosach od 10 kg na baznoj stanici a koji se zaustavi udarom u kostrukciju iza mojih ledja i nasloni se na ledja,već mi je žao obujmica i tirfora koje polomih na stubovima.
Last edited by Beli vuk; 14-03-12 at 07:55.
lakat i dalje pi a motor cuci sam ............
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Brkovi.
roditelji koji skinu dijete na sred ulice da piski...
covjek koji mrtav `ladan pisa pored drveta, u sred bijela dana na sred ulice... e paaaaaa....
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
a kad idu korzom navece pa onaj hkpu od slajmerice na sred ulice i ono ismrkavanje nosa pa rukom skine i trese ruku da to spane
pi!
a nemo` me zezat... kao pas...
i te slajmerice, pi! to sam primijetila stariji ljudi obicno rade
nothing at all
they share a look in sileNce and everything is understood...
petljanje u tudji posa' .....
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
ali ovo je BETON, ljudi prolaze, saobracaj... u sred grada...
Nervira me to sto se najstrasnije, mimo ljudi, vezujem za meni bliske ljude i zivotinje (ljubimce) i sto me sama pomisao na gubitak nekog od njih mnogo deprimira... Ali bas, bas, BAS me mnogo deprimira. Izgubio sam par veoma dragih osoba a skoro i jednog psa kojeg sam puno volio i za kojeg sam bio dosta vezan i zakljucio sam da gubitke ovakve vrste, koji su sastavni dio zivota, podnosim nenormalno tesko. Nervira me sto znam da sam svakim danom sve blizi tome da izgubim jos nekog od njih jer zivot ide, prolazi... Nervira me njihova prolaznost. Nervira me strah koji osjecam od njihove prolaznosti. To je jedini moj strah i jedino cega se bojim. O mojoj prolaznosti ni ne razmisljam.
Ovaj zivot je zajebana rabota.
GAME OVER!!!! Utuljuj Ligu Šampiona, IGRICA JE OBRNUTA, dajte nešto novo!
svaki kraj je novi pocetak, radujte se svakom novom pocetku
Nerviraju me hejteri![]()
nerviraju me ove putujuće poruke od rane zore jutros!
nothing comes from violence and nothing ever could
Jos uvijek na stranici Fakulteta za strane jezike stoji logo Fakulteta za poslovne studije, kako ih nije sram da budu tako nestrucni, da ne pricam o drugim propustima...
Ljudi koji ne mogu da podnesu ni minut tisine
pa brbljaju svakakve nepotrebne gluposti samo da bi pricali.
A pritom te tjeraju da ih gledas u oci i pomno slusas.
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
Karanfil genocid...
ima li grđeg cvijeta?
Sell the Vatican, Feed the World!
+ svo ono smece oko Sahat kule ....
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Foliranti! Fuj!
"Abrazame para que piense alguna vez en ti..."
Smeta mi kad tata koji povrsno prati fudbal stalno za Siti kaze Mancester.Pa mora da se pravi razlika covece.
bijeli donji veš...
evo ti imam ja bokserice dzunglaste,svaka je zivotinja na njih,ima i zmija
Je li zmija naprijed ili pozadi?
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks