Ne, dobar servis specijalno ne, ali nije mi jasno zasto neko trazi majstora za Toyotu ako vozi Toyotu???
Da li uopste u CG se moze reci da postoje dobri servisi za japance/korejance?
Ne, dobar servis specijalno ne, ali nije mi jasno zasto neko trazi majstora za Toyotu ako vozi Toyotu???
TAKUMI
A dobro kraelju uvjek imas makar serijske greske na novim kolima. Da ne pricam o redovnim servisima na 100.000km, 150.000km, 200.000km i sl. I za to treba dobar servis, da su majstori pedantni, tacni, odgovorni i sl.
A sumnjam da danas i jedan proizvodjac pravi auto koje ne smije da se pokvari nakon 10 godina. To se nikome ne isplati pa ni Toyoti ni drugima.
znaci servisni interval je 50iljadA?
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Koji servisni interval? Imas razne servisne intervale. Svaki dio na autu ima neki ocekivani life i zato se na odredjeni broj predjenih kilometara auto provjerava i po potrebi dio se mijenja, podmazuje, reparira i sl.
Na 15.000km se mijenja ulje i filteri al to su bukvalno potrosni materijali.
Novirali auto.cz-a uzeli Kiu na test, i:
Mrak.
I onda su krenuli i dosao Bimmer:
![]()
TAKUMI
Greote..... ali dobro, sve je to kasko osigurano....
Koji je ono Hyundai sto ga voze u Alo taxi? Ako je svaki ka' onaj onda daleko bilo... Vozim se u njega i preko lezecih pri brzino ~10kmh udaram glavom u krov kako je neudobno i tvrdo, uzas.. A da ne pricam o tome kako unutra izgleda.. Ka' igračka.
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
i30....
Uglavnom su svi japanci/koreanci pretvrdi za nase uslove, ali katastrofalno pretvrdi, i jos svi imaju grube i dosadne plastike unutra![]()
thumbs up za pro ceed crdi iskreno me jaaaaaaaaako prijatno iznenadio autic , bas jep
A jesu frende, kako nisu, pretpostavljam da su japaneri za americko trziste dosta meksi od ovih "nasih", pa iz tog iskustva to mislis![]()
Auris, Corolla, Civic...svi su meksi od Golfa V i VI.
Pazi, Corolla TS je meksa od Golfa V 2.0 TDI.
TAKUMI
Civic?Ovaj me je prebio kao cetvorica zagoricana.Doduse onaj moj stari amerikanac je bio maksimalno korektan...ne znam.http://www.howtopdf.com/wp-content/uploads/2010/05/1996_2000_honda_civic_service_manual.jpg
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Nisi vozio Golf V/VI?
O da, imamo jos jednog lidera po tvrdoci, Pug 508.
TAKUMI
Vozio 5, nisam 6. Mrtva trka casti mi.
Nisam ni 508. Mada mi se vec ne svidja![]()
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
TAKUMI
Ja sam vozio i jednog i drugog, ista su klasa, i30 je udobniji.
TAKUMI
ima li ko tutorial za pro ceed kiu kako skinut muziku da se turi neki navi displey ?
Ne mozes to sam. Ja sam vodio kod (preporucenog) majstora da mi stavi muziku, eeeeeee te muke! Upravo iz razloga jer su kie tvrde, i ta plastika kao da je "zavarena". Nekim srafcigerima i klijestima su se mucili uru dok mi to nijesu uklopili, a bili su mokri k'o da su fudbala igrali (od straha da nesto ne slome). Kad je navi u pitanju, moj savjet ti je da nadjes nekog dje ces vise platiti ali da ne razmisljas... Ako tu nacnes ili ogrebes plastiku, vise "peglanja" i prepravki nema.
imam ja coeka nego me zanima moze li se samo konzola maci dje je fabricka muzika il se skida tabla ?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks