Originally Posted by
Fabia_Elegance!
Ja sam bio kreten, i naravno da bih uzeo kljuceve i posao, ali onda ne bih smio vise da dodjem kuci.
jesi li siguran? Jesi li probao i znaš da bi te otac ostavio ispred kuće, tj na ulici???? Vidiš li tikoliko ne znaš o roditeljtvu? Misliš da ovaj otac, da ja ne pričam mome sinu da ne smije to da radi?
Sad ti tvrdim odgovorno, da je moje dijete ovo dijete od 16 godina koje je maltene ubilo ovo dvoje đece što je vozikao po Tuza, NIKAD GA NE BIH ostavila na ulici i nikad mu ne bih uskratila pomoć zbog ovoga što je uradio! Ne pomoć da ga izvadim da ne snosi posljedice... neka snosi, neka jede što je posijao, kad je znao "vozit" neka sad odgovara, ali ga se ne bih odrekla! Rodila sam nesoja pa što ću! Moj je!
A znaj da moje dijete nikad od mene nije čulo da ako ga neko kršem gađe smije vratit, no je krvave glave dolazio, a nije vratio jer nije smio! Tako da roditeljska priča je jedno, dječija želja da proba drugo, isto kao što je roditeljska prijetnja (zaključat vrata, izbaciti iz kuće) jedno, a postupak drugo! Još ne čuh da je neki od vas ostao vječito na ulici zbog pijanstva, a sad bih se zaklela da vam je otac svima rekao bar jednom u životu da će vam vrata bit zaključana ako zakasnite i pjani dođete...tako da nemojte mnogo o tome...ti nijesi Fabija smio, fala bogu, ni ovaj moj zasad, ali ovaj je bio malo veći mangup od tebe i moga junoše pa je ukrao auto! A ni tvoj otac, ni ja, ni otac ovoga srećka i pored prijetnji da ćemo ve pobit ako nešto pogriješite, niti smo, niti ćemo ruku na vas dizat...no nadam se da ćeš biti otac, samo se nemoj zalijetat i "klet" što ćeš i kako ćeš...neko namjesti već da ne bude tako kako se kuneš
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Bookmarks